Teraz jest 05 wrz 2025, 21:16

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 116 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Wszyscy naczelnicy do wymiany? 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 sie 2009, 16:20

POSTY        253
Post Re: Wszyscy naczelnicy do wymiany?
marus007                    

Do wymiany ci którzy jawnie wychwalali PO, na opolszczyźnie szczególnie jeden cały czas pluł na PIS. Kadencyjnosść koniecznie. I cała świta miernot zatrudnionych na kierowników przez rzeczonego naczelnika.

Niby wszystko ok i wszystko w zasadzie można załatwić :) tylko co? wyrzucamy wszystkich co wychwalali PO? wszystkich co pluli na PIS? wszystkie miernoty w postaci kierowników i naczelników?  całe szczęście, że chociaż mamy kompetentnych pracowników, chętnych wiedzy, samodokształcujących się, odpowiedzialnych i wszystko wiedzących :) cieszę się, bo sam jestem pracownikiem :) i jak każdy pracownik znam swoją wartość :) i potrafię ocenić wartość innych :) tylko, czy aby na pewno obiektywnie? :P

04 sty 2016, 22:34
Specjalista

REJESTRACJA24 paź 2006, 19:15

POSTY        570
deja                    

Hmmm... rozumiem, że chodzi tu o zastrzeżenia do kompetencji i wiedzy merytorycznej DIS Bydgoszcz. Nie chciałabym myśleć, że można dopingować same takie bezmyślne czystki (dla adrenaliny?). Ja oceniam pracę tego DIS pozytywnie, dopinguję, żeby uchował się (zapobiegając efektowi domina). Nic gorszego jak nowa (niekoniecznie kompetentna) miotła, lecz posłusznie wykonująca rozkazy "wodza". A prognozując z zapowiedzi zmian (brak konkursów i powołanie "uznaniowe") zaczynam czarno widzieć naszą przyszłość.  :(

Pan Marcin Łoboda został odwołany
http://www.bydgoszcz.apodatkowa.gov.pl/izba-skarbowa-w-bydgoszczy/organizacja/kierownictwo

04 sty 2016, 22:39
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 sie 2009, 16:20

POSTY        253
Nie znam DIS z Bydgoszczy, ale mój DIS moim skromnym zdaniem słusznie został odwołany. To co robił nie mieści mi się w pojęciu godności i uczciwości człowieka :(

04 sty 2016, 22:48
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA24 lis 2015, 14:54

POSTY        29
marus007                    

Kadencyjność koniecznie...

Taka jak np. szefa TVP... :)

08 sty 2016, 08:05
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 116 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9