Wiem, że pewnie zaraz zostanę przez niektórych zakrzyczana, ale ja się nie do końca zgadzam z tymi protestami. Część środków ma zostać podzielona na wszystkich, którzy mieli prawo do premii, a tylko część na tych, którzy nie przebywali na L-4 dłużej niż 5 dni. Niestety, spójrzmy prawdzie w oczy... jak ja choruję to ktoś za mnie pracuje i wykonuje wtedy swoją pracę i moją. A zdarza się coraz częściej, że nieobecnych pracowników jest kilku i jak wtedy jest ciężko wie tylko ten, kto ich zastępuje.
28 gru 2015, 13:49
Re: Koniec z premiami...
jemiola
Wiem, że pewnie zaraz zostanę przez niektórych zakrzyczana, ale ja się nie do końca zgadzam z tymi protestami. Część środków ma zostać podzielona na wszystkich, którzy mieli prawo do premii, a tylko część na tych, którzy nie przebywali na L-4 dłużej niż 5 dni. Niestety, spójrzmy prawdzie w oczy... jak ja choruję to ktoś za mnie pracuje i wykonuje wtedy swoją pracę i moją. A zdarza się coraz częściej, że nieobecnych pracowników jest kilku i jak wtedy jest ciężko wie tylko ten, kto ich zastępuje.
masz w 100% racje
28 gru 2015, 13:56
W IS w Poznaniu kaska miała być wczoraj t.j. 28.12.2015 r. od rana szukam na koncie i nic. C Ciekawe co znów im nie poszło, czyżby nowy dyrektor wstrzymał wypłatę premii za IV kwartał ?
Dzisiaj t.j. 29.12.2015 r. przysłali maila o przelewie premii, na końce też już jest średnia kwota 1.500,00zł, ale wiadomo pupilki dostają więcej, a robole mniej.
29 gru 2015, 09:44
Czy już coś się wyjaśniło w IS Warszawa na temat dodatkowych środków?
29 gru 2015, 16:24
IS Białystok - niecałe 500 zł na rękę. Jaka średnia nie mam pojęcia.
29 gru 2015, 18:41
I co narzekacie, trzeba zginąć USsiebie albo emigrować, nawet araby o tym WIEDZĄ... NUSa nie daliście a może...
29 gru 2015, 20:18
dora12345
Czy już coś się wyjaśniło w IS Warszawa na temat dodatkowych środków?
Dzisiaj zostały wypłacone.
29 gru 2015, 21:15
Wikipedia wyjaśnia co to IS-- Państwo Islamskie (ang. Islamic State, IS) – dżihadystyczne quasi-państwo, organizacja terrorystyczna, u NUS jeszcze nie ma premi...
29 gru 2015, 21:27
chyba enter w IS Warszawa wciśnięto o 16, bo nadal nie mam na koncie, a meila już parę dni temu otrzymałam, że wypłacono. Jak tak można...
29 gru 2015, 21:32
Jakie koniec z premiami albo DUDA da PIS da, trzeba wierzyć
29 gru 2015, 21:41
choinka
chyba enter w IS Warszawa wciśnięto o 16, bo nadal nie mam na koncie, a meila już parę dni temu otrzymałam, że wypłacono. Jak tak można...
Zwróć uwagę na to, że niektóre izby nie wypłaciły jeszcze nic, a w IS Warszawa to już kolejna wypłata.
29 gru 2015, 21:57
jestem zażenowany nie będę prosić o coś, co mi się należy. Jeśli się nie należy, to proszę o uzasadnienie tego, i do tego ewentualnie się odniosę. Chyba, że obiektywnie uznam, że mi się nie należy
29 gru 2015, 22:18
IS Warszawa wypłaciła
30 gru 2015, 11:10
A w Małopolsce cisza niby miały być, ale kto to wie?