Jedni 3000 zł brutto, inni 250 zł brutto. Ta sama ciężka praca. A niby matka wszystkie dzieci kocha tak samo.
Na koniec roku wypłacane są oszczędności z funduszu wynagrodzeń. Jeśli twój detektor wypłaca swoim pracownikom wysokie wynagrodzenia, wysokie premie kwartalne, wysokie odprawy, wysokie nagrody jubileuszowe i wysokie dodatki dla USC to nie dziw się, że na koniec roku nie ma oszczędności do podziału. Coś za coś.
Jedyne co u nas jest wysokie to wymagania co do pracowników. No i obcasy u ulubienic byłego Dyrektora Izby.
24 gru 2015, 10:36
Re: Koniec z premiami...
julia
A w lubuskim cisza...
Cisza w takim znaczeniu, że nic nie wypłacili, ale wiadomo, że te nagrody III stopnia mają iść po równo dla wszystkich pracowników tylko nie wiem w jakiej kwocie
24 gru 2015, 11:50
madziaxxxxx
julia
A w lubuskim cisza...
Cisza w takim znaczeniu, że nic nie wypłacili, ale wiadomo, że te nagrody III stopnia mają iść po równo dla wszystkich pracowników tylko nie wiem w jakiej kwocie ;)
Co znaczy nagroda III stopnia?
24 gru 2015, 12:58
Co z ta resztą pieniędzy w IS Warszawa, miały byc a nadal cisza. Słyszał ktoś coś o tym?
28 gru 2015, 07:52
Podobno zostały wstrzymane... Też jestem ciekawa co dalej jeżeli chodzi o IS W-wa.
28 gru 2015, 09:17
Wstrzymane? A z jakiego powodu?
28 gru 2015, 09:42
A tego to chyba nikt nie wie. Póki co mamy 28.12.2015 r. rok się kończy, a o dodatkowych środkach cisza...
28 gru 2015, 10:58
Myślisz, że calkiem tego nie wypłacą ?
28 gru 2015, 11:23
Czy ZZ podjęły w IS Warszawa jakieś działania związane z ew. naruszeniem regulaminu nagradzania?
28 gru 2015, 11:28
w
slou
Czy ZZ podjęły w IS Warszawa jakieś działania związane z ew. naruszeniem regulaminu nagradzania?
Czegoś tu nie rozumiem... W komunikacie IS Warszawa wyraźnie napisano, że podział tych dodatkowych środków konsultowany był ze ZZ, to jakie działania mają podjąć ZZ?
28 gru 2015, 13:24
Dwie podstrony wcześniej zglaszano wątpliwości.
28 gru 2015, 13:27
Czytałam, zastanawiam się tylko, czemu tych wątpliwości nie zgłaszano jak były konsultacje...
28 gru 2015, 13:30
Też nie wiem. Zastanawiam się tylko, czy brak wypłat nie ma jakiegoś związku z protestami ZZ, do których wezwano na tym forum.