Ponoć dziś poleciał DIS Bydgoszcz i nie na Ułan Bator. Czy ktoś też o tym słyszał?
15 gru 2015, 13:04
Re: Wszyscy naczelnicy do wymiany?
Czy ktoś wie coś na temat DIS w Bydgoszczy?
15 gru 2015, 16:57
Na razie to chyba są pobożne życzenia!
15 gru 2015, 17:35
arwenaaaa
DIS Wrocław dowołany dziś.
wiadomo kto będzie Dyrektorem?
15 gru 2015, 17:39
Kierownictwo Izby Skarbowej we Wrocławiu 4133 Wyświetleń Źródło: Izba Skarbowa we Wrocławiu P. O. Dyrektor: Joanna Szczygielska
Wicedyrektor ds. Kontroli, Poboru i Egzekucji: Julitta Grzebyk
Wicedyrektor ds. Orzecznictwa: Ewa Kontek
Wicedyrektor ds. Logistyki: Justyna Giżewska
15 gru 2015, 19:37
W Mazowieckim "jazda bez trzymanki" rozpoczęta. Dziś zdjęto Naczelniczkę z III Us Śródmieścia i Naczelniczkę z US w Otwocku.
15 gru 2015, 19:46
Co Wy tak nie lubicie swoich DISów, DUKSów, NUSów?...
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
15 gru 2015, 22:40
Disa TH z Wrocławia lubiłem i szanowałem. Poznałem na szkoleniach które prowadził dla Us jako kierownik. Z Is slyszałem że jak pojechał do Minfin na odwołanie to polały się łzy. U nas w Us też go żałują. Żle wyszło
15 gru 2015, 23:38
Tomala
Kierownictwo Izby Skarbowej we Wrocławiu 4133 Wyświetleń Źródło: Izba Skarbowa we Wrocławiu P. O. Dyrektor: Joanna Szczygielska
Wicedyrektor ds. Kontroli, Poboru i Egzekucji: Julitta Grzebyk
Wicedyrektor ds. Orzecznictwa: Ewa Kontek
Wicedyrektor ds. Logistyki: Justyna Giżewska
Pani Joanny nie znam. Życzę wszystkiego dobrego. Czy ktoś może obiektywnie i merytorycznie wypowiedzieć się na jej temat?
16 gru 2015, 06:05
preskon
Disa TH z Wrocławia lubiłem i szanowałem. Poznałem na szkoleniach które prowadził dla Us jako kierownik. Z Is slyszałem że jak pojechał do Minfin na odwołanie to polały się łzy. U nas w Us też go żałują. Żle wyszło :(
Lubiany, szanowany, kompetentny, tylko szkoda, że dla obecnej władzy nie ma to znaczenia. Chyba większość pracowników żałuje odejścia DIS TH... masz rację, źle wyszło.
16 gru 2015, 08:16
Akuku
Kochani, nie ekscytujcie się tak bardzo. Miotła wymiecie wszystkich DISów na początek, potem NUSów, ale nie dlatego, że byli niekompetentni i wredni, tylko dlatego, że teraz muszą na stołkach zasiąść swoi. Tak samo niekompetentni. I może jeszcze bardziej wredni. Jeszcze nie zdołaliście tego pojąć? Tak to działa w naszym pięknym kraju.
masz rację to krzywdzące dla przyzwoitych ludzi bo tacy wśród NUS-ów też się zdarzają. I tak co cztery lata... a potem odprawy...itd
16 gru 2015, 08:24
Igrzyska zamiast obietnic/deklaracji wyborczych, a jakże! Ale, jak widać, słychać i czuć unoszący się w powietrzu (nie) odpowiedni nastrój udzielił się nie tylko politykom, a także członkom ksc, którzy nawet nie kryją swoich antypatii wobec...
16 gru 2015, 08:58
III Śródmieście powołany po Naczelnika A.Sikociński. Był tam już po naczelnika w latach 2007-2008. Taki comeback