cosik chyba w tym jest- poprzednio (przy większej zdawalności) termin ogłoszenia wyników był dość szybki - max 7 dni. a tu... już 2 tygodnie i cisza ;(
07 lis 2015, 18:25
Re: Egzamin na iks-a
są oficjalne wyniki, słabo... ogólnie-krajowo i tak jestem dumna z mojej ilości punktów, ale co z tego? a teraz komisja do odstrzału co zatwierdzała takie testy, ale skargę na nich to już adresować na Berdyczów...
09 lis 2015, 11:27
I niestety potwierdziły się te nieoficjalne informacje o liczbie 2 osób, które zdały. 2 osoby na 399 podchodzących do egzaminu...
09 lis 2015, 11:34
I to z tego samego UKS-u. Pewnie ściągały od siebie...
09 lis 2015, 11:55
royy
I niestety potwierdziły się te nieoficjalne informacje o liczbie 2 osób, które zdały. 2 osoby na 399 podchodzących do egzaminu...
idąc średnią z paru lat to wszystko po staremu... w tamtym roku "grubo" ponad średnią zdawalność w tym... brawa i graty dla UKS Gdańsk
____________________________________ Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza
09 lis 2015, 16:42
Wyniki w XLSX:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ "verba volant scripta manent"
09 lis 2015, 19:31
Nie dziwią mnie te wyniki, test bardzo trudny to i niska zdawalność. Ciekawe ile osób, z komisji, która układała pytania, zdałaby egzamin? Niech zgadnę - nikt.
09 lis 2015, 22:54
No co ty Knablop :) Wszyscy z komisji by zdali - Ty byś nie zdał, jakbyś układał pytania? Ja bym zdał
10 lis 2015, 12:05
Ciekawe, który DUKS pilnował zdających?
10 lis 2015, 14:35
Coooooo za zgodność w ilości uzyskanych punktów tych dwóch co zdało, zakrawa to raczej na nie możliwe ,żeby obie osoby miały taką samą ilość punktów tj 87. Przyjrzałabym się tym testom, założę się że miały dobre odpowiedzi w tych samych pytaniach, czy to przypadek ???
11 gru 2015, 12:46
To nie jest niemożliwe, jeśli się razem uczyły.
____________________________________ Jedynie prawda jest ciekawa.