Pinero, a gdzie napisałam ze to są WIELKIE pieniądze? Po prostu nie uważam, że to są grosze po których miałabym się załamywać. Ja też widzę jak żyją ludzie wokół mnie i niestety nie mam czego zazdrościć. W kwestii nagród reprezentuję stanowisko Ladyfox.
04 lis 2015, 20:53
Re: Nagrody za III kwartał
Demeter
Pinero, a gdzie napisałam że to są WIELKIE pieniądze? Po prostu nie uważam, że to są grosze po których miałabym się załamywać. Ja też widzę jak żyją ludzie wokół mnie i niestety nie mam czego zazdrościć.
A kto mówi o załamaniu? Chcesz to się ciesz. Pozwolisz, mnie ta suma nie powala.
Demeter
Chyba trochę się co niektórym w poprzewracało.
Co to jest?!
Demeter
W kwestii nagród reprezentuję stanowisko Ladyfox.
No oczywiście.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
04 lis 2015, 21:52
Powiem tak, to co dla jednych jest sufitem dla innych jest podłogą.
04 lis 2015, 22:08
IS w Białymstoku - dostaliśmy nagrody, 297 zł BRUTTO na głowę. O podwyżkach ani widu, ani słychu...
07 lis 2015, 11:36
Nieśledź, ale to średnia wyszła 297 zł, czy to tylko ty i twoi najbliżsi koledzy tyle dostali?
07 lis 2015, 12:00
Ja, koleżanki i koledzy w US tyle dostaliśmy. Podobno dali wszystkim po równo.
07 lis 2015, 12:39
niesledz
IS w Białymstoku - dostaliśmy nagrody, 297 zł BRUTTO na głowę. O podwyżkach ani widu, ani słychu... (....) Ja, koleżanki i koledzy w US tyle dostaliśmy. Podobno dali wszystkim po równo.
E, to cienko! W Pomorskiej: 3000 - 2250 - 1500. No i czwarta grupa - 0.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
08 lis 2015, 11:01
A w której grupie znalazł się Szanowny Admin?
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
08 lis 2015, 23:23
Cóż, za podium tuż...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 lis 2015, 07:58
Nadir
Cóż, za podium tuż...
Cusz - mnianowanych nigdzie nie lubiom. I jusz
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
09 lis 2015, 09:21
Świętokrzyskie nadal bez nagród i podwyżek... Dyrekcji wyjątkowo ciężko widać jest rozstać się z kasą.
09 lis 2015, 10:16
IS Warszawa - ktoś coś wie?
12 lis 2015, 11:23
Świętokrzyskie 290 zł. na twarz! na jeansy w Big Starze
13 lis 2015, 15:38
spodnie big stara, to żona kupuje w ciuchlandzie w promocji, a 290 zł ... na najpilniejsze wydatki.