To ja też dorzucę swój mnożnik. Starszy inspektor mnożnik 1,103. Po magicznej podwyżce ok 50 zł w IS Katowice będzie 1,130. Czytając posty użytkowników z innych IS mogę tylko pomarzyć, że na moim stanowisku dostanę mnożnik 1,4...
23 paź 2015, 05:15
Re: Znowu bez podwyżek...
A co z Dolnym Śląskiem? Czy ktokolwiek dostał cokolwiek? Jak dotąd te podwyżki są jak Yeti - niby są, wszyscy o nich mówią ale nikt na oczy nie widział...
23 paź 2015, 08:07
Starszy inspektor - mnożnik 1.11 (województwo śląskie). Nowi pracownicy na starcie dostają więcej. Żenada
23 paź 2015, 08:15
U mnie są ludzie, którzy na wejściu dostali mnożnik ponad 1,4 - najniższe stanowisko. Inni po 30 latach tyle nie mają. To się nazywa sprawiedliwość i równość wobec prawa. Odrealnienie IS Katowice i podległych NUS-ów nie zna granic. Czego się spodziewać po ludziach, którzy zarządzanie dużym podmiotem i takim zasobem ludzi pozyskali w wyniku przejścia obok książek na ten temat w Empiku.
23 paź 2015, 08:51
"Gawłowski: „Maciek [minister środowiska Maciej Grabowski] do mnie mówi: chodź ze mną na spotkanie ze związkami zawodowymi. Pytam: chcesz mieć dobre spotkanie czy zje…ne? On mówi: no nie, no, raczej dobre. Ja mówię: To idź sam! Tak, kurde, to jest – powiem to uczciwie – co nowy minister, jest spotkanie ze związkami i ja tam jestem. Po ch... ja tam mam iść po raz czwarty! Wawrzynowicz: Kwiatek do kożucha. Cztery godziny pier...lenia o niczym. Gawłowski: O niczym. Beznadziejne pensje, beznadziejne coś tam, skargi – niech spier...lają!"
____________________________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
23 paź 2015, 12:05
orchis
IS Lublin, wczoraj przyszły angaże do podpisu, podwyżki z datą od 01.09.2015 - 100-150 zł brutto, dostali tylko najmniej zarabiający
Ha ha Najmniej zarabiający, dobre sobie. Otóż wyprowadzam z błędu. Kumpel więcej zarabia niż ja i dostał a ja nie.
23 paź 2015, 12:32
orchis
IS Lublin, wczoraj przyszły angaże do podpisu, podwyżki z datą od 01.09.2015 - 100-150 zł brutto, dostali tylko najmniej zarabiający
Się obłowili I to ze wsteczną datą.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 paź 2015, 18:54
Mam namiar na lokatę długoterminową może chce ktoś ze szczęśliwców odłożyć te 100 zł miesięcznie dzieciom na przyszłość. Żeby dom sobie wybudowały, kupiły samochód, wyjechały na wakacje i żyły godnie po wsze czasy?
23 paź 2015, 19:13
Skoro władza się zmieni to ja mam taką propozycję: zasypmy "nowa władzę" mailami. Jeśli chcą, by uszczelnić system, zwiększyć ściągalność podatków etc. etc. to powinni nas odpowiednio wynagrodzić. Jaka jest motywacja do tego by zapełnić kasę państwa pracując za 2 tys.? Wystarczy 1 mail z każdego urzędu...
23 paź 2015, 20:05
Tak. Jak dobrze pamiętam podwyżki miały być od września. Bogu dzięki mamy koniec października i pensje wypłacone. Bez podwyżek rzecz jasna... Porażka. Przynajmniej w IS Łódź
27 paź 2015, 08:39
W opolskim także podwyżek, wyrównań, które miały być od września brak
27 paź 2015, 08:42
IS Wawa Wynagrodzenie na koncie, w kwocie bez zmian.
27 paź 2015, 11:50
Przeworsk bez zmian...
27 paź 2015, 12:20
Witam, cieszyliśmy się bardzo na wiadomość podwyżek we wrześniu. Wyraźnie dostaliśmy przekaz od naczelnika że podwyżka od września najpóźniej w październiku z wyrównaniem od września. Po wypłacie informacja z IS, że takie były plany, ale rzeczywistość po wyborach jest inna. Podwyżek nie ma. Byłam w szoku takim traktowaniem, ale Izba Łódzka zawsze miała i ma takie podejście do pracowników, szkoda gadać. Teraz każdy umywa ręce i wzrusza ramionami.