Teraz jest 06 wrz 2025, 12:02

Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2422 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 173  Następna strona
Znowu bez podwyżek... 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA15 paź 2009, 18:39

POSTY        185
Post Re: Znowu bez podwyżek...
Hallowed                    

A te widełki to jak się kształtują dla poszczególnych stanowisk?

1) szeregowi pracownicy: 0,01 - 3,27 pln  :wysmiewacz:
2) stanowiska samodzielne: 0,02 - 4,63 pln  :rotfl:
3) kadra kierownicza niższego szczebla: 0,03 - 5,41 pln  :dokuczacz:
4) kadra kierownicza wyższego szczebla: 0,04 - 6,75 pln  :zeby:
5) naczelnicy, zastępcy dyrektorów: 0,05 - 7,19 pln   :lol:
6) dyrektor: 0,06 - 8,32 pln  :D

"Wiwat" :zygi: Platforma "Obywatelska"! :dupa:

08 paź 2015, 08:02
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2007, 14:53

POSTY        90
:) żeby komuś dać czyli pielęgniarkom i policji to komuś trzeba zabrać czyli nam. co 4 lata to kolejkami się ustawiają pod sejmem raz 300 raz 500, klawo jak cholera.

08 paź 2015, 11:06
Znawca

POSTY        185
xman                    

żeby komuś dać czyli pielęgniarkom i policji to komuś trzeba zabrać czyli nam. co 4 lata to kolejkami się ustawiają pod sejmem raz 300 raz 500, klawo jak cholera.
Rząd, najpierw słońca Peru teraz Ewki pogromczyni kotletów w Warsie, zachowuje się nieracjonalnie i niezrozumiale.  :o  
Daje tylko tym co jadą do Warszawy pod KPRM czy Sejm protestować, krzyczeć i zachowywać się nieprzyzwoicie, krytykując miłościwie nam panujących, zupełnie pomijając tych, co protestują kulturalnie, poza Warszawą, rozładowując emocje w rywalizacji sportowej na spartakiadach i nie zakłócając tytanicznej pracy rządzących.
Czy partia miłości nie miłuje ludzi kulturalnych?  :P

08 paź 2015, 12:18
Amator

REJESTRACJA24 wrz 2015, 16:11

POSTY        16
Dostać 9,5 PLN po 8 latach bez podwyżki jest normalnie policzkiem. Jak Boga kocham nie podpiszę tego, bez względu na konsekwencje.

08 paź 2015, 13:15
Zaawansowany

REJESTRACJA03 gru 2013, 10:48

POSTY        79
9,5 brutto to jakaś żenada! Tyle to ma student w dorywczej pracy albo kasjer w markecie. Rząd nas nie docenia, wręcz drwi sobie z nas. Za taką stawkę to wszędzie znajdę pracę i bez takiej odpowiedzialności, od wyboru do koloru...

08 paź 2015, 14:51
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA05 sie 2009, 08:15

POSTY        4
Witam wszystkich czy ktoś wie jakie są widełki dla starszego specjalisty w Izbie Skarbowej w Poznaniu?

Ostatnio edytowano 08 paź 2015, 15:00 przez Gabinia1, łącznie edytowano 1 raz

08 paź 2015, 14:56
Zaawansowany

REJESTRACJA03 gru 2013, 10:48

POSTY        79
A w Lubuskim?

08 paź 2015, 14:58
Znawca

POSTY        185
Poznań:

Obrazek

Lubuskie:

Obrazek

Co za różnica, czy to 6,49 czy może 7,32?   :dokuczacz:

08 paź 2015, 15:41
Zaawansowany

REJESTRACJA16 wrz 2015, 16:48

POSTY        52
Hallowed                    

mlodapp                    

u nas też cisza, ale od zz wiemy tylko, że IS dała podwyżki poprzez wyrównanie tym, którzy mieli mniej niż widełki wyliczone np. dla starszego referenta - zaokrąglono do dolnej granicy "widełek", raczej dotyczy to niewielu osób
u mnie 0,00 zł podwyżki  :zygi:

A te widełki to jak się kształtują dla poszczególnych stanowisk?

Wybaczcie brak precyzji we wcześniejszym poście
Oczywiście chodziło mi o przedział wynagrodzeń np. jak dla stanowiska X wyliczono (nie wiem jak), że pensje kształtują się w przedziale 2000-2200 zł brutto, a ktoś na takim stanowisku miał 1900 zł brutto to mu podwyższano (wyrównywano) do 2000 zł brutto. Oczywiście "widełki" były szerokie, żeby się za dużo osób nie załapało  <_<
Na pewno był podział od referenta do starszego komisarza, a czy na działy to nie wiem. Nie zapoznawałam się, bo już  :zygi: tym i nie wierzę w żadne podwyżki...

08 paź 2015, 16:29
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 sie 2009, 16:20

POSTY        253
I dlatego ja na nic, lepszego, nie liczę, coby się nie rozczarować kolejny raz :P a gorszego się spodziewam, bo wszystko na to wskazuje :( A co myślę, to myślę i co będę mógł to zrobię, jak zwykle :P

08 paź 2015, 17:37
Zaawansowany

REJESTRACJA07 paź 2015, 19:56

POSTY        43

LOKALIZACJAŚLĄSKIE
To jakaś żenada, totalna patologia  :angry2: chcą żeby zapierdzielać jak mały samochodzik, ale podwyżki żadnej... nawet stopnia służbowego dla głupiej zachęty łaskawie nie chcą podnieść, ale jak trzeba ogarnąć jakiegoś shita to wiadomo do kogo  <_< Jaki to człowiek głupi był, że się pakował w taką robotę... :mur:

08 paź 2015, 19:07

REJESTRACJA17 gru 2010, 09:22

POSTY        624
escape                    

... Jaki to człowiek głupi był, że się pakował w taką robotę... :mur:

Nigdy nie jest za późno by zmądrzeć. Mi udało się wyjść z MATRIXA. Ponieważ świat na zewnątrz okazał się w miarę normalny zapewniam, że nie trzeba się go bać.

08 paź 2015, 19:46
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 sie 2009, 16:20

POSTY        253
escape                    

... ale podwyżki żadnej... nawet stopnia służbowego dla głupiej zachęty łaskawie nie chcą podnieść, ale jak trzeba ogarnąć jakiegoś shita to wiadomo do kogo  <_< Jaki to człowiek głupi był, że się pakował w taką robotę... :mur:

Nie tylko brak podwyżki, stopnia służbowego, ale i brak dobrego słowa, szacunku i zwykłego dziękuję za dobrą i ciężką pracę. I nie o głupocie świadczy wybór tej pracy, każdy wybiera z nadzieją, że dokonuje dobrego wyboru :) Głupotą jest trwanie w tej decyzji, skoro uważamy ją za błędną, jeśli mamy alternatywne rozwiązania i lepsze perspektywy na przyszłość :) Trzeba pamiętać, że zdrowie i rodzina są najważniejsze :) Życzę wszystkim powodzenia :) Sobie również :)

08 paź 2015, 19:50
Zaawansowany

REJESTRACJA07 paź 2015, 19:56

POSTY        43

LOKALIZACJAŚLĄSKIE
Taaa... ja wiem... ale to jednak bardziej złożona sprawa. Może kiedyś przyjdzie dla mnie lepszy czas, żeby to zakończyć :rolleyes:

SPIOCH zdecydowanie masz rację, ale słusznie zauważasz, że jeśli mamy alternatywne rozwiązania i lepsze perspektywy.
Trzymam kciuki za te perspektywy :rolleyes:

08 paź 2015, 19:56
Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2422 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 173  Następna strona