Teraz jest 05 wrz 2025, 21:28

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 121 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Centrum obsługi 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:51

POSTY        692
Post Re: Centrum obsługi
ztw                    

Pracownicy UC pobędą w USach cały wrzesień (w 50 CO w kraju). Po dwóch na urząd w mundurach. Po tym okresie okaże się, (chociaż nie wiem czy wystarczy tylko jeden m-c) czy ma to sens. Na razie widać, że wszystko jest robione "na szybkiego", bo termin goni. Kolejne obowiązki na głowie z kiełbaską wyborczą o podwyżkach... ehhh

jakże trafnie:)  :piwo:

23 sie 2015, 17:59
Specjalista
Własny awatar

POSTY        692
Marika1988                    

Blisko wrzesień a temat jakby umarł. Jak u Was z zaproszeniami na szkolenia, remontami, wiecie do jakich zadańs/stanowisk jesteście przypisani?

jak to do jakich:) do wszystkich:)

23 sie 2015, 18:00
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA25 maja 2009, 13:02

POSTY        220
niestety wygląda na to, że do wszystkich zadań - GÓRA cieszy się z sukcesu, a WY na dole radźcie sobie - bezkosztowo - czyli jak zwykle MY NA GÓRZE bierzemy kasiorkę - a WY na dole robicie za darmoszkę - szykuje się niezła ZASUWKA - generalnie wygląda na to, ze trzeba samemu robić szkolonka (bezkosztowo) i trzeba samemu wszystko ogarnąć - po to aby był SUKCES - bo przecież ktoś potem za to zgarnie NAGRODY!

23 sie 2015, 19:04
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA24 sie 2010, 19:29

POSTY        227
Ja się wcale nie przejmuję tym co będzie. Życie jest tak kruche, więc mam gdzieś wszelkie wymysły i pomysły co będzie się działo w US. Ci co mogą, to już odchodzą, a jak ktoś narzeka, to niech ruszy swoje cztery litery i poszuka innej pracy- sprzątaczka potrafi lepiej zarobić od nas "robaczków" pracujących na sali obsługi. Rozwiązań jest wiele, tylko ruszcie głowami, a nie narzekacie na forum. Prawda jest brutalna, ale nie ma co patrzeć na ZZ czy swojego kierownika, żeby było lepiej, bo nikt o Tobie nie pomyśli, jak Ty sam nie weźmiesz steru w swoje ręce i zmienisz swoje życie.

Pozdrawiam wiecznie narzekających :piwo:

23 sie 2015, 19:52
Zaawansowany

REJESTRACJA13 mar 2015, 19:46

POSTY        99

LOKALIZACJAZachodniopomorskie
co racja to racja, tylko problem polega na tym, że ja naprawdę lubię swoją pracę... ehh  :blush:

23 sie 2015, 19:59
Specjalista
Własny awatar

POSTY        692
ztw                    

co racja to racja, tylko problem polega na tym, że ja naprawdę lubię swoją pracę... ehh  :blush:

musisz jeszcze mocniej pomyśleć o sobie; ja też ją lubię; co nie zmienia faktu, że po ponad 10 latach w przyszłym roku mam zamiar odejść; nie da się pracować w takich warunkach.

23 sie 2015, 20:01
Specjalista
Własny awatar

POSTY        692
misiekp                    

niestety wygląda na to, że do wszystkich zadań - GÓRA cieszy się z sukcesu, a WY na dole radźcie sobie - bezkosztowo - czyli jak zwykle MY NA GÓRZE bierzemy kasiorkę - a WY na dole robicie za darmoszkę - szykuje się niezła ZASUWKA - generalnie wygląda na to, ze trzeba samemu robić szkolonka (bezkosztowo) i trzeba samemu wszystko ogarnąć - po to aby był SUKCES - bo przecież ktoś potem za to zgarnie NAGRODY!

miejmy nadzieję, że im więcej osób to przeczyta, tym więcej w to uwierzy i przejrzy na oczy...

23 sie 2015, 20:02
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 lut 2015, 09:30

POSTY        64
A czy komuś z Państwa przypadła zarówno przyjemność zajmowania się zus i akcyza? Czy to/te stanowiska zostały zwartosciowane?

24 sie 2015, 06:43

REJESTRACJA17 gru 2010, 09:22

POSTY        624
Marika1988                    

A czy komuś z Państwa przypadła zarówno przyjemność zajmowania się zus i akcyza? Czy to/te stanowiska zostały zwartosciowane?

Zostały. Jedyną wartością jest niebywały zaszczyt objęcia takiej "fuchy". Bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz kartą Mastercard, o ile oczywiście stać Cię będzie na taki kawałek plastiku.

24 sie 2015, 22:36
Zaawansowany

REJESTRACJA07 lip 2009, 13:45

POSTY        48
A ja jestem po szkolonku, wewnętrzynym ale zawsze. Otóż nie ma u Nas niestety CO ku rozpaczy NU a radości pracowników OB :piwo:  Jest jednak Asystent - wyznaczono 1 pracownika i tak dumamy czy dostanie komóreczkę i będzie 24h/7 dostępny, nie będzie chorować i urlopować???  Nie moja broszka póki co ale za to wiemy ile dostanie podwyżki - 0,00 EUR :P Zatem parodia trwa:)
Pozdrawiam Wszystkich, przed którymi jeszcze urlop i witam wszystkich po wypoczynku, miłego dnia :piwo:

25 sie 2015, 13:18
Zaawansowany

POSTY        99

Po co tak od razu podwyżki - liczy się przecież prestiż  <_<

25 sie 2015, 16:00
Zaawansowany

POSTY        99

Tak więc zaczeło się, AS do wytypowania w pozostałych US do dnia 31.08

Szczęśliwcy czy przegrani? To okaże się w najbliższym czasie. Za wiedzę wymaganą wg. założeń MF wszyscy ASy powinni zostać ponownie zwartościowani.

28 sie 2015, 21:47
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        64
A jak przygotowania naszych 50 CO? Mam nadzieję, że zmiany jakie zobaczę w poniedziałek po urlopie będą zachwycające :) szkolicie się?

29 sie 2015, 12:32
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        64
Czyżby temat nie wywołuje już emocji? Pytanie techniczne piszecie z ręki zaświadczenia odmiejscowione? Na jakich dokumentach przystawiacie pieczątkę centrum obsługi? Zaczął ktoś z Was szkolenia w atenie z akcyzy? Macie dostęp do Zefira?

01 wrz 2015, 18:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 121 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona