Przypominam: niedługo wybory a głosów POparcia na mafię "obywatelską" szukać za bardzo nie ma gdzie...
Mafię "Obywatelską"? Czyli MO? A to przechty jedne!
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
11 cze 2015, 17:30
Podwyżki od 1 września?
Fragment listu ministra Jacka Kapicy do Pracowników Administracji Podatkowej z okazji Dnia Skarbowości 2015:
Duży wysiłek i centralne zarządzanie środkami finansowymi zaowocowało wygospodarowaniem pieniędzy na regulację wynagrodzeń. Będziemy mogli od 1 września tego roku podnieść wynagrodzenia dla pracowników egzekucji i wierzyciela, dokonać wyrównania zróżnicowanych wynagrodzeń na stanowiskach skonsolidowanych w urzędach i izbach skarbowych.
Ze środków budżetowych zaplanowanych na 2016 rok chcemy podnieść wynagrodzenia pracownikom najmniej zarabiającym, pracownikom obsługi podatnika, oraz tym najbardziej profesjonalnym i efektywnym.
Wiecie coś na temat podwyżek od 1 września ?
05 sie 2015, 10:44
Re: Podwyżki od 1 września?
normalny
Wiecie coś na temat podwyżek od 1 września ?
Tak łatwo dajesz się ? Tak, wiemy. Bajki, cuda, brednie, ściema,... można dowolnie uzupełniać.
____________________________________ Nie rusz GWna, nie będzie śmierdzieć.
05 sie 2015, 11:14
Re: Znowu bez podwyżek...
Pracowników egzekucji .... i tyle w temacie. Nie, temu, który *cenzura* ..... za 1500 zł tylko temu, któremu zabrano prowizji kawałek i zamiast 10k zł dostaje biedaczyna 6k zł/mc. Dobrze, że to tylko bujdy z "warszawki".
05 sie 2015, 12:59
Nie tylko egzekucji, ale również wierzyciela oraz osób zatrudnionych w komórkach skonsolidowanych.
05 sie 2015, 13:29
bombel
Pracowników egzekucji ... i tyle w temacie. Nie, temu, który *cenzura* ... za 1500 zł tylko temu, któremu zabrano prowizji kawałek i zamiast 10k zł dostaje biedaczyna 6k zł/mc.
Nie wszędzie w egzekucji tyle zarabiają. W średnim urzędzie pensja inspektora (20 lat stażu) z wszystkimi dodatkami 2050 zł na rękę + 500 zł prowizji. Liczba nadgodzin (oczywiście nieoficjalnych) to co najmniej 30 na miesiąc.
06 sie 2015, 08:33
A jednak mają być podwyżki, ale jak zwykle dla wybranych
13 sie 2015, 11:03
pismo Kapicy o podwyżkach na Intranecie w dolnośląskim. Podwyżki od września i ponowne w styczniu. Co się dzieje?!
13 sie 2015, 13:14
Czcze przedwyborcze mydlenie oczu, rzucą po kilkadziesiąt złotych i będą dalej ciągnąć farsę z drugą transzą od nowego roku, a po zagłosowaniu na PO będą nam się znowu w twarz śmiać... Obecnemu rządowi nie uwierzę już w żadne słowo, a jak widzę ich gęby na czele z Ewką to
13 sie 2015, 13:36
Kto przeczytał to pismo to wie gdzie nasza władza Nas ma. Złodzieje i oszuści tylko tyle można powiedzieć. Nieliczni dostaną podwyżki a powiedzą, że dali, więc o co chodzi. Mam w tą robotę i wszystkie wskaźniki. Pozdrawiam DIS w Szczecinie niech mądrze podzieli podwyżki wśród swoich pracowników. W małych Urzędach też pracują ludzie wychowujący dzieci, więc nie wszystko do Szczecina.
13 sie 2015, 14:26
zse2
Kto przeczytał to pismo to wie gdzie nasza władza Nas ma. Złodzieje i oszuści tylko tyle można powiedzieć. Nieliczni dostaną podwyżki a powiedzą, że dali, więc o co chodzi. Mam w :dupa: tą robotę i wszystkie wskaźniki. Pozdrawiam DIS w Szczecinie niech mądrze podzieli podwyżki wśród swoich pracowników. W małych Urzędach też pracują ludzie wychowujący dzieci, więc nie wszystko do Szczecina.
Możecie coś więcej napisać?
Niestety nie weszłam dziś na intranet i nic nie wiem.
13 sie 2015, 16:07
roxette
zse2
Kto przeczytał to pismo to wie gdzie nasza władza Nas ma. Złodzieje i oszuści tylko tyle można powiedzieć. Nieliczni dostaną podwyżki a powiedzą, że dali, więc o co chodzi. Mam w :dupa: tą robotę i wszystkie wskaźniki. Pozdrawiam DIS w Szczecinie niech mądrze podzieli podwyżki wśród swoich pracowników. W małych Urzędach też pracują ludzie wychowujący dzieci, więc nie wszystko do Szczecina.
A jednak mają być podwyżki, ale jak zwykle dla wybranych
tak tak tak...no dla tych najbardziej zaangażowanych, profesjonalnych...
13 sie 2015, 16:41
quote="olusia"]
roxette
zse2