woj. dolnośląskie: w tym roku w marcu aż 177 zł dostaliśmy z 3%, od kwietnia premii ani widu, ani słychu... motywacji brak, sypią się rezygnacje z pracy, kto ma do czego ten ucieka ile sił w nogach...
nie całe dolnośląskie jak się okazuje...
04 sie 2015, 05:08
Re: Koniec z premiami...
Jeszcze nigdy nie było tak źle od x lat w US. Odważni rzucają ten syf i idą do innej pracy. Nie ma motywacji. Jest zniechęcenie i totalna załamka ... Oby nowy rząd i nowy prezydent przyczynił się do poprawy naszej syuacji, bo obecna partia rządząca zrobiła z nas totalnych dziadów ...
04 sie 2015, 16:25
blubis
Pytanie do poprzedniczki : czy u Was też szepczą, że Izba wypłaciła sobie sowite premie za konsolidację? U nas chodzą takie słuchy...pewnie za to jak sprawnie szybko i poprawnie wypłacają wynagrodzenia i przekazują fiszki...
nic takiego nie słyszałam, ale jeśli to prawda to albo
04 sie 2015, 17:30
NewLunatiq
marteska
woj. dolnośląskie: w tym roku w marcu aż 177 zł dostaliśmy z 3%, od kwietnia premii ani widu, ani słychu... motywacji brak, sypią się rezygnacje z pracy, kto ma do czego ten ucieka ile sił w nogach...
nie całe dolnośląskie jak się okazuje...
ok, źle to ujęłam - miałam na myśli jeden z US w woj. dolnośląskim
04 sie 2015, 17:33
Baskinia
Oby nowy rząd i nowy prezydent przyczynił się do poprawy naszej syuacji, bo obecna partia rządząca zrobiła z nas totalnych dziadów ...
Nie ma chyba żadnych przesłanek by sądzić, że po zmianie władzy będziemy traktowani inaczej. Oby nie było gorzej ...
05 sie 2015, 09:47
W Dolnośląskim nadal susza na kontach. Rozdzielili, policzyli i nic...
Przed konsolidacją pewnie bym już zapomniała, że dostałam nagrodę. Teraz, po tych "cudownych" zmianach nawet nie wiadomo w jakim terminie można na nie liczyć. W regulaminie brak zapisu o terminie wypłaty!
11 sie 2015, 15:58
roxette
W Dolnośląskim nadal susza na kontach. Rozdzielili, policzyli i nic...
Przed konsolidacją pewnie bym już zapomniała, że dostałam nagrodę. Teraz, po tych "cudownych" zmianach nawet nie wiadomo w jakim terminie można na nie liczyć. W regulaminie brak zapisu o terminie wypłaty!
prawdopodobnie w piątek
11 sie 2015, 16:45
W Wielkopolsce też pustki na kontach, na dodatek ani widu ani słychu o terminie wypłaty premii i funduszu socjalnego. No, chyba że czekamy na wrzesień
11 sie 2015, 20:35
lobaloba
W Wielkopolsce też pustki na kontach, na dodatek ani widu ani słychu o terminie wypłaty premii i funduszu socjalnego. No, chyba że czekamy na wrzesień
Jak to cisza? Z tego co ja się orientuję, to była dzielona i ma być wypłacona w najbliższych dniach.
13 sie 2015, 07:53
Piątek mija i nic... który piątek miałaś na myśli?
14 sie 2015, 18:07
blubis
Na moje konto dzisiaj wpłynęła. Ale może dlatego, że ja jestem na "A"
14 sie 2015, 18:48
blubis
niestety u mnie uznania rachunku też nie ma...kolejny powód aby jak najszybciej odejść...
14 sie 2015, 18:52
NewLunatiq
blubis
niestety u mnie uznania rachunku też nie ma...kolejny powód aby jak najszybciej odejść...
Ja coś słyszałam o środzie (od ZN) ale nie wiem na ile to sprawdzona informacja.
14 sie 2015, 20:04
Pieniądze weszły, ale wielki dyrektor Bzdok oczywiście zabrał pracownikom urzędów po kilkaset złotych,żeby dać swoim przydupasom! Jakim prawem?! Najpierw daje pulę na US'y wg której są dzielone pieniądze, a później okazuje się, że kasy jest mniej. No tak ale przydupasy to ważna grupa, która bardzo się przydaje przy sprawowaniu władzy. Patrząc na czystki jakie ten gość porobił ostatnio w IS i kim poobsadzał znaczące stanowiska ... nóż się w kieszeni otwiera! Mam nadzieję, że ten niedoszły-niespełniony prokurator po wyborach zostanie potraktowany tak samo, jak obecnie traktuje ludzi.