A u nas premie całkiem, całkiem. Więcej niż do tej pory bywało.
27 lip 2015, 19:36
Re: Koniec z premiami...
natasia
A u nas premie całkiem, całkiem. Więcej niż do tej pory bywało.
Jakie województwo?
27 lip 2015, 19:41
mazowieckie
27 lip 2015, 19:45
a dostali wszyscy? jeśli nie, to jaki procent pracowników dostał?
27 lip 2015, 20:37
spioch
a dostali wszyscy? jeśli nie, to jaki procent pracowników dostał?
chyba nie dostanę na to pytanie odpowiedzi, bo mało kto ją zna ale uważam, że to powinno być podane do wiadomości wszystkich pracowników: jaki procent załogi dostał premię, oraz jaki procent pracowników w poszczególnych grupach oczywiście mam nadzieję, że cała pula została rozdzielona dla pracowników i żadna złotówka nie została, przez <głupiego> naczelnika zwrócona do IS
27 lip 2015, 21:44
W pomorskim zostały wypłacone i podane do wiadomości kwoty oraz ile "jednostek" nie zostało wypłacone.
29 lip 2015, 16:24
Zawsze wychodziłem z założenia, że nie będę PROSIŁ o to co mi się należy. Będę jednak upierd...y, i będę się pytał przełożonych o uzasadnienie decyzji , co do mojej osoby, jak również żądać informacji, które w mojej ocenie powinny być znane wszystkim. Oczywiście przez swą upierdliw...ć mam jak mam Uważam jednak, że swoich praw należy dochodzić, skoro mamy przełożonych niekompetentnych bądź egoistycznych,tchórzliwych czy też upolitycznionych. Jeśli przełożony ma czyste sumienie to udzieli odpowiedzi nawet jak nie mógł postąpić inaczej, z polecenia własnych przełożonych. Jednakże niech każdy weźmie odpowiedzialność za własne decyzję.
29 lip 2015, 16:38
spioch
Zawsze wychodziłem z założenia, że nie będę PROSIŁ o to co mi się należy. Będę jednak upierd...y, i będę się pytał przełożonych o uzasadnienie decyzji , co do mojej osoby, jak również żądać informacji, które w mojej ocenie powinny być znane wszystkim. Oczywiście przez swą upierdliw...ć mam jak mam Uważam jednak, że swoich praw należy dochodzić, skoro mamy przełożonych niekompetentnych bądź egoistycznych,tchórzliwych czy też upolitycznionych. Jeśli przełożony ma czyste sumienie to udzieli odpowiedzi nawet jak nie mógł postąpić inaczej, z polecenia własnych przełożonych. Jednakże niech każdy weźmie odpowiedzialność za własne decyzję.
Ależ przecież to przyznanie nagrody wymaga uzasadnienia. Jak nie dostałeś, no to nie miałeś zasług i nie trzeba nic uzasadniać ani wniosku pisać
30 lip 2015, 15:43
U nas niestety Góra Izby pokazała kim są pracownicy i kierownictwo US i Izby. Oczywiście tylko zasobami, a nie ludźmi. Kolejny raz król i królowa nie słuchali nikogo innego. Sami najlepiej wiedzą kto co robi za 3500 -em biurek. Wszędzie byli, wszystko zoczyli i nagrody podzielili. Ludzie siedzą po godzinach, robią co mogą by zrealizować wszelkie pomysły MF i zero na koncie, no czasem 3 stopień.
30 lip 2015, 19:40
woj. dolnośląskie: w tym roku w marcu aż 177 zł dostaliśmy z 3%, od kwietnia premii ani widu, ani słychu... motywacji brak, sypią się rezygnacje z pracy, kto ma do czego ten ucieka ile sił w nogach...
03 sie 2015, 20:06
Pytanie do poprzedniczki : czy u Was też szepczą, że Izba wypłaciła sobie sowite premie za konsolidację? U nas chodzą takie słuchy...pewnie za to jak sprawnie szybko i poprawnie wypłacają wynagrodzenia i przekazują fiszki...