Teraz jest 10 wrz 2025, 19:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 335  Następna strona
Pośmiejmy się 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA17 lis 2007, 15:35

POSTY        867
Post Re: Pośmiejmy się
Test na to kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies?
Zamknij żone i psa w bagażniku, wróć za godzinę i zobacz, kto będzie się bardziej cieszył na Twój widok.

W aptece:
- Poproszę opakowanie tabletek na odchudzanie.
- Hm, pan wybaczy, ale dopiero co sprzedałam panu dziesięć opakowań.
- no wiem, ale jakoś się nimi nie najadłem.

Czterech emerytów pojechało na wakacje do Gdyni. Spacerują po mieście, nagle patrzą - knajpa i napis: "Wszystkie drinki po 10 groszy". Zszokowani ta informacją, wchodzą do środka. Knajpka milutka, czyściutko, dużo miejsca, sporo ludzi. Od progu słyszą głos sympatycznego barmana:
- Witam panowie! Proszę, tutaj jest miejsce. Cóż wam nalać?
- Prosimy cztery kieliszki Martini.
- Już podaję... Proszę, 40 groszy.
Panowie spojrzeli po sobie, zapłacili, wypili, zamówili kolejną kolejkę. Znowu zapłacili 40 groszy. Zamówili jeszcze po jednym Martini i znów 40 groszy. W kocu jeden nie wytrzymał i pyta barmana:
- Niech pan nam wytłumaczy, czemu tu jest tak tanio?
- Wie pan... Sprawa wygląda tak. Przez lata byłem marynarzem, ale zawsze marzyłem, aby mieć swoją knajpkę. Gdy wygrałem na loterii 25
milionów dolarów, wróciłem do Polski, kupiłem lokal i ponieważ lubię ludzi, postanowiłem sprzedawać tu tanie drinki. Mając tyle pieniędzy,
nie muszę zarabiać. Robię to, co lubię, poznając przy okazji wiele ciekawych osób.
Jeden z emerytów jest zachwycony:
- Co za wspaniała historia! A proszę mi powiedzieć, czemu tamci trzej w kącie siedzą tu od 40 minut, ale nic nie zamawiają?
- Aaa, ci. Przyjechali z Radomia i teraz czekają, bo od 18-ej wszystko będzie o 50 procent taniej.

12 mar 2015, 03:09
Znawca

REJESTRACJA05 wrz 2007, 06:50

POSTY        130
Magsli                    

Test na to kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies?
Zamknij żone i psa w bagażniku, wróć za godzinę i zobacz, kto będzie się bardziej cieszył na Twój widok.

:P
... ja i bez zamykania wiem, zresztą szkoda psa niczym nie zawinił by ich razem zamykać.  :rolleyes:

12 mar 2015, 10:25
Znawca

REJESTRACJA05 wrz 2007, 06:50

POSTY        130
... nawet spojrzenie ma niewinne

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

12 mar 2015, 10:30
Znawca

REJESTRACJA15 paź 2009, 18:39

POSTY        185
Dlaczego Bul Komoruski spotyka się podczas kampanii z krowami?
Bo krowy nie potrafią gwizdać.

12 mar 2015, 22:40
Specjalista

POSTY        867
Do gabinetu psy­chiatry włazi n­a kolanach gość­ z czymś w zęba­ch.
- A kto to ­do mnie przysze­dł? Kotek?
Gość­ lezie w kąt po­koju. Lekarz spo­gląda za nim:
- ­Piesek?
Facet w­ali ręką w list­wę podłogową i ­przechodzi w dr­ugi kąt. Psychi­atra podąża za ­nim wzrokiem:
- ­Jeżyk do mnie przyszedł!
Mężc­zyzna wyjmuje p­rzewód z ust:
-­ Ku*wa, weź się­ gościu odp...d­ol i daj mi pod­łączyć ten inte­rnet!

Spotkało się dwóch kumpli. Jeden miał najnowsze BMW a drugi malucha. Postanowili, że zamienią się autami i pojadą na autostradę. Po kilku godzinach spotkali się, ponownie ale już na jednej sali w szpitalu. Ten od BMW pyta "Stary co się stało?"
- To proste, wsiadłem w Twoje BMW, rzuciłem 1,2,3,4,5, rozpędziłem się do 250/h i wypadłem z zakrętu, ale powiedz lepiej jak Ty to zrobiłeś.
- Wsiadłem do Twojego malucha, wrzuciłem 1,2,3,4, po czym wysiadłem, żeby sprawdzić czy to w ogóle jedzie.

14 mar 2015, 04:15
Specjalista

POSTY        867
Nowy Rok w Zakopanem. Do zatłoczonej knajpy przy Krupówkach wchodzi młody mężczyzna. Rozgląda się za wolnym miejscem i w końcu podchodzi do stolika, przy którym siedzi tylko jeden gość.
- Przepraszam, czy to miejsce jest wolne?
Siedzący schyla się pod stolik i pyta:
- Janeeek, będziesz jeszczeee siedziaaał?

15 mar 2015, 04:25
Specjalista

POSTY        867
- Skarbie pójdziesz ze mną na siłownię?
- Mówisz, że jestem gruba?
- No dobra, jak nie chcesz…
- I do tego leniwa?
- Uspokój się Kochanie.
- Uważasz, że jestem histeryczką?
- Wiesz, że nie o to chodzi.
- Teraz, że przeinaczam prawdę?
- Nie, nie musisz ze mną nigdzie iść!
- Tak? A dlaczego Ci tak zależy, żeby iść samemu?!

26 mar 2015, 03:34
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA12 lis 2007, 21:00

POSTY        324
Coś gryzie ludzi w Ministerstwie Finansów.  :D

27 mar 2015, 16:57
Fachowiec
Własny awatar

REJESTRACJA14 wrz 2011, 21:56

POSTY        1263
Kabaret Moralnego Niepokoju wciąż nadaje: „premier Górski” dyżuruje w Brukseli! Po poradę przyjeżdża Ewa Kopacz… Jest i konferencja Magdaleny Ogórek. [wideo]

Obrazek

Ci, którym wydawało się, że po odejściu do Donalda Tuska do Brukseli Kabaret Moralnego Niepokoju odpuści tematy polityczne, srogo się zawiodą.
W ramach „Latającego Klubu” na antenie TVP Robert Górski wraz ze swoimi koleżankami i kolegami wciąż punktują polską rzeczywistość polityczną.
Oto… „premier Górski” przenosi się do Brukseli, gdzie otwiera dyżur przewodniczącego Rady Europejskiej… Jednym z gości są Rosjanie, a kolejnym… premier Ewa Kopacz.
Chłopaki, wszystko mi się pieprzy. Górnicy strajkują, rolnicy blokują, w Pendolino nie ma wifi. Frank drożeje, węgiel tanieje i jeszcze ten most się spalił…
— opowiada zdenerwowana pani premier.
A Tusk ma spore problemy z językiem obcym…

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ozDRCH1KBs

Inny ze skeczów dotyczy Magdaleny Ogórek, która zorganizowała w ramach kabaretu konferencję prasową, na której pojawiają się między innymi Leszek Miller, Anna Grodzka i Marcin Mastalerek…

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... e2g4SJQ2Wo

http://wpolityce.pl/polityka/237503-kab ... orek-wideo

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ZOBACZ KONIECZNIE: Sebastian Mila ośmiesza dziennikarza TVN - WIDEO

Reprezentant Polski w piłce nożnej Sebastian Mila otrzymał od dziennikarza TVN pytanie. Nie mógł jednak zrozumieć, o co w nim chodzi. TO WIDEO PO PROSTU TRZEBA ZOBACZYĆ. Portal niezalezna.pl skontaktował się z Sebastianem Milą, który potwierdził: "Dziennikarz miał mikrofon TVN".

Tak groteskowego pokazu dziennikarstwa sportowego nie widzieliśmy już od dawna.

W największym skrócie chodzi o to, że kierownictwo Lechii Gdańsk - klubu Sebastiana Mili - zadeklarowało, że w przypadku porażki w sobotnim meczu z Górnikiem Zabrze klub zwróci pieniądze za bilety kibicom obecnym na trybunach. Akcja odbywa się pod hasłem "My Wierzymy". I właśnie o tę akcję - a raczej o jej tajemniczy związek z pracą na treningach Sebastiana Mili - próbował zapytać dziennikarz TVN. Rozpaczliwą próbę zadania sensownego pytania zarejestrowała jedna z osób stojących obok.

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... aPTAY0tPGw

Skąd wiadomo, że to pytanie zadawał dziennikarz tej stacji? Portal niezalezna.pl zadzwonił do Sebastiana Mili, informując go, że nagranie z jego udziałem robi furorę w internecie. Rozbawiony piłkarz powiedział nam: "Tam było kilku dziennikarzy i nie pamiętam, jak przedstawiał się ten, który zadawał mi pytanie. Ale na pewno miał mikrofon TVN".

To nie pierwsza taka wpadka dziennikarzy tej stacji. Ostatnio amerykańska aktorka Sigourney Weaver udzielała wywiadu Annie Wendzikowskiej, "kulturalnej" dziennikarce TVN. I zapytała, czy wie ona, kim był Jerzy Grotowski. Gdy dziennikarka zrobiła wielkie oczy, Weaver odparła: "Jesteś dzisiaj drugą osobą z Polski, która tego nie wie. To był naprawdę największy reżyser teatralny w historii". Wendzikowska odchrząknęła jedynie: "Muszę o nim poczytać, trochę mi wstyd".

http://niezalezna.pl/65283-zobacz-konie ... -tvn-wideo

Szyderstwa z Kuźniara. Doradzają gwieździe TVN jak jeszcze może „zaoszczędzić”

Obrazek

Prezenter TVN Jarosław Kuźniar stał się pośmiewiskiem internautów. Na Twitterze co kilka sekund pojawiają się kolejne wpisy sugerujące co powinien jeszcze zrobić telewizyjny celebryta. A wszystko zaczęło się od szczerego wyznania prezentera TVN, który chwalił się, że podróżując z rodziną po USA kupuje wszystko w amerykańskim supermarkecie dla najuboższych, a po wycieczce... zwraca wszystkie towary, twierdząc, że mu nie pasowały.

Na reakcję internautów nie trzeba było długo czekać. Na Twitterze co chwilę pojawiają się nowe wpisy opatrzone #sekretyKuźniara. Internauci proponują tam prezenterowi TVN co jeszcze powinien zrobić, żeby „zaoszczędzić”.

- Założę się, że Kuźniar ląduje iPhone'a do pełna przed wyjściem z roboty do domu – sugeruje jeden z użytkowników Twittera.

- Kanapki z jajkiem w samolocie tylko wącham, przyjemność ta sama a nie trzeba kupować – radzi Kuźniarowi kolejny.

- Pod McDonaldem daję dzieciom autografy w zamian za paragony - dzięki temu za darmo korzystam z WC – napisał z kolei publicysta Krzysztof Karnkowski.

- Po seksie oddaję kondomy do kiosku, mówiąc, że nie pasowały – radził prezenterowi TVN internauta.

Obrazek

W pewnej chwili na Twitterze wywiązała się nawet dyskusja na temat tego, czy Andrzej Wajda kręci już film „Człowiek z Walmartu”. Pojawił się również pomysł, aby piętnować złe zachowania w towarzystwie mówiąc: „Hej, nie bądz taki Kuźniar!”.

Obrazek

- Może po kolejnym tweetupie w rezydencji z udziałem Kuźniara ambasador @SteveMullUSA powinien przeliczyć zastawę – przestrzegał ambasadora USA Łukasz Warzecha.

Pojawiły się też inne cenne rady:
-  bardzo dobre buty można znaleźć pod meczetem – sugerował internauta.

- Z dzieciakami oszczedzamy na okularach i ogladamy filmy 3d bez nich. Troche niewyraznie widac, ale da sie przezyc – pojawił się kolejny pomysł zaskakujących oszczędności.

- Jarek Kuźniar: Wchodzę popsikać się w Sephorze, by nie pachnieć cebulą – sugerowali z kolei autorzy profilu Depeshe ?@TVN48.

Obrazek
Obrazek

Co na to sam główny zainteresowany? W odpowiedzi na wszystkie cenne rady i pomysły internautów Jarosław Kuźniar podzielił się na swoim blogu spostrzeżeniami z podróży koleją. Przy okazji całą grupę doradzających mu osób określił mianem „internetowych analfabetów”, w których „jad znów bulgocze” i zapewnił: „Spływacie po mnie”.

Obrazek

(print screen jaroslawkuzniar.com)

http://niezalezna.pl/65310-szyderstwa-z ... oszczedzic

Co za akcja policji. W Białowieży "aresztowano" znaki na trasie przejazu Komorowskiego

„Zgoda i bezpieczeństwo” – takie hasło głosi w kampanii wyborczej Bronisław Komorowski. Jak wygląda to w praktyce, przekonali się mieszkańcy Białowieży, których w poniedziałek odwiedził prezydent ubiegający się o reelekcję. – Myślałem, że takie rzeczy możliwe są tylko w Korei Północnej – mówi nam Mieczysław Gmiter, jeden z mieszkańców zaangażowanych w obronę Puszczy Białowieskiej.

Prezydent Bronisław Komorowski był w poniedziałek we wschodniej Polsce. W planach miał odwiedziny Puszczy Białowieskiej i spotkanie w luksusowym hotelu „Żubrówka” z leśnikami. Sytuację chcieli wykorzystać okoliczni mieszkańcy, aby zwrócić uwagę na problem Puszczy Białowieskiej, gdzie w opinii ekspertów mamy do czynienia z katastrofą ekologiczną. Masowo usycha świerk atakowany przez kornika drukarza. Leśnicy i lokalni mieszkańcy szacują, że na terenie Puszczy Białowieskiej gnije obecnie 7 mln metrów sześciennych drzewa o wartości kilku miliardów złotych. Mieszkańcy chcieli pokazać prezydentowi skalę marnotrawstwa, do którego przyczyniły się decyzje Ministerstwa Środowiska. Dlatego wzdłuż drogi Białowieża-Hajnówka umieścili tablice z hasłami: „Sabotaż”, „Tu tętniło życie”, „Przyjdź na nasz grób”, „Ludzie gdzie jesteście? Ratujcie nas, my umieramy”, „Puszcza Białowieska umiera”.

To jednak rozjuszyło miejscowe służby, które postanowiły za wszelką cenę nie dopuścić do tego, aby Bronisławowi Komorowskiemu przypomniano o stanie puszczy. – Policjanci zauważyli, że w pasie drogowym pojawiły się tabliczki. Postanowili to sprawdzić w Zarządzie Dróg Wojewódzkich. Okazało się, że postawiono je bez zgody i popełniono tym samym wykroczenie. Prawo zabrania samowolnego stawiania na drodze jakichkolwiek znaków, tablic lub symboli. Wykonana została dokumentacja fotograficzna, a następnie znaki zostały zabezpieczone do postępowania w sprawie o wykroczenie – mówi nam starszy aspirant Irena Kuptel, rzecznik policji w Hajnówce.

Policjantom spieszyło się tak bardzo, że sami demontowali znaki, podparli się jedynie dyspozycją lokalnego biura Zarządu Dróg Wojewódzkich w Hajnówce. O sprawie prawdopodobnie nie została poinformowana centrala. Wczoraj w Podlaskim Zarządzie Dróg Wojewódzkich nikt nie miał czasu z nami rozmawiać. Zadzwoniliśmy więc do Moniki Burdon, rzecznik prasowej Mazowieckiego Zarządu Dróg Wojewódzkich. – Jeżeli pojawia się reklama, to najpierw wzywamy właściciela tablic do jej usunięcia. Jeżeli to nie przynosi efektów, usuwamy, po czym kosztami obciążamy właściciela – mówi Monika Burdon. Jak podkreśla, zwykle procedura trwa od jednego do dwóch tygodni.

W Hajnówce jednak postanowiono działać ekspresowo i tablice aresztowano. Trzymane są na komisariacie policji i jak zaznacza rzecznik „są w dobrym stanie”. Policjantka nie wyklucza, że z tablic zbierane będą odciski palców i ślady genetyczne. Planowane są również przesłuchania. – Podejmiemy wszystkie konieczne czynności, by znaleźć sprawców – mówi nam Irena Kuptel.

Wizyta Bronisława Komorowskiego przebiegła bez zakłóceń. Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie, przedstawiciele leśników nie zadawali trudnych pytań prezydentowi. Na spotkanie nie mieli dostępu mieszkańcy Białowieży.

http://niezalezna.pl/65422-co-za-akcja- ... orowskiego

29 mar 2015, 14:33

REJESTRACJA19 lut 2008, 14:23

POSTY        429
Komorowska do męża:
- Zjesz kanapki z pasztetem?
- Nie dziękuję, zjem sam.

03 kwi 2015, 22:22
Amator

REJESTRACJA28 lut 2011, 09:19

POSTY        12
Gdy już wiemy jak wygląda szefowa służby cywilnej można porównac do innych znanych:

Załącznik:
SSC.JPG

04 kwi 2015, 01:50
Specjalista

POSTY        867
Na rozprawie sędzia pyta oskarżonego
- Dlaczego uciekł pan z więzienia?
- Bo chciałem się ożenić.
- No to ma pan dziwne poczucie wolności.

07 kwi 2015, 02:12
Specjalista

POSTY        867
Żona krzyczy na męża
-Jesteś najgorszym leniem jakiego znam! Spakuj się i wynocha!
-Ty mnie spakuj

09 kwi 2015, 02:55
Specjalista

POSTY        867
Poranek w jednostce. Kapitan urządza apel:
- Kolejnooooo ODLICZ!
- RAZ!
- DWA!
- Tszszszszyyyyy...
- Żołnierzu, co jest z wami?!
- Byemmm wszorajjjj u siełżanta Kowalskieho...
Na drugi dzień sytuacja się powtarza:
- Kolejnooooo ODLICZ!
- RAZ!
- Dwwaaa...
- Żołnierzu, a wam co dzisiaj?!
- Byemmm wszorajjjj u siełżanta Kowalskieho...
- Nie no, ja sobie muszę poważnie porozmawiać z sierżantem Kowalskim!
Kolejny ranek:
- Choleeeejjnooo odliszszsz...

Wędkarz telefonuje do kolegi...
- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.
- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi
- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

13 kwi 2015, 02:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 335  Następna strona