Teraz jest 06 wrz 2025, 16:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Kurs na urzędnika mianowanego 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
Post Re: Kurs na urzędnika mianowanego
Radoslaw                    

Ja kupiłem, nie żałuję.
Jest konkretna
Mimo, że ja dostałem informację o książce od znajomej i nie zostawiłem tu swojego adresu (podobno materiały na chomiku są mocno przejrzałe), to prosząc o przesłanie lub udostępnienie materiałów ze szkoleń, zeskanowanych książek to postępujemy właściwie? Nie ma tu zastosowania ustawa o prawie autorskim, tak na przyszłość pytam, żeby nie popełnić  <_<

Odniosę się do kwestii dot. materiałów umieszczanych na chomiku - informacje dot. ogólnie rzecz ujmując "wiedzy" raczej nie są przestarzałe, bo co do zasady ustawy się nie zmieniły, a jeżeli nawet to w niewielkim zakresie. Materiały dot. umiejętności są przestarzałe tylko i wyłącznie dlatego, że zmieniła się forma egzaminu. Wtedy, kiedy były one umieszczane (ponad dwa lata temu) były one o tyle aktualne, że stanowiły świetne źródło do nauki. Jeżeli chodzi o samo zamieszczanie materiałów - co do zasady są to materiały autorstwa uczestników forum. Pozostałe (.pdf) ktoś skądś ma - źródła nie były podawane - ja je tylko umieszczałam i to dzięki innemu użytkownikowi forum (Edyta850), który użyczył loginu i hasła. Jeżeli uważacie, że należy je usunąć - nie widzę problemu.

Materiały byłyby bardziej aktualne, gdyby "ruch" był bardziej wzmożony, tzn. gdyby Użytkownicy przesyłali jakieś świeższe wiadomości na skrzynkę, z której to materiały były pobierane i umieszczane na chomiku :)

Ktoś tutaj też zaproponował umieszczanie materiałów na Dropboxie - też nie widzę problemu, ale poproszę o informację na priv osobę, która przejmie te działania :)

29 sty 2015, 19:03
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA01 gru 2014, 07:17

POSTY        10
Odnosząc się do opinii koleżanki Godivy, ja osobiście nie mam nic przeciwko temu żeby ktoś mnie spytał czy może mi pomóc, zwłaszcza jak wie jak. Po to jest to forum, po to podajemy swoje adresy (co właśnie czynię rado74.74@wp.pl) i proszę o podesłanie informacji o miejscu gdzie mogę znaleźć informacje lub o przesłanie ich bezpośrednio do mnie czy to będzie z prywatnego konta czy też firmowego, zastrzegam jedno - informacje mają dotyczyć tylko przygotowania do postępowania nie sprzedaży samochodów palka--== .
Może moje podejście spowodowane jest tym że ja dopiero walczę o miejsce na liście, i nie wstydzę się poprosić o pomoc i na pewno nie będę się tego wstydził jak już skorzystam z pomocy i wtedy powiadomię moich znajomych z czego ja się uczyłem z całym szacunkiem dla GODIVY.

30 sty 2015, 08:17
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 gru 2013, 11:23

POSTY        90
A ja bym tak nie potępiała materiałów z chomika za "przejrzałość". Zwłaszcza zadania z umiejętności są przydatne do NAUKI logiki - zaznaczam NAUKI, bo niestety są chyba prostsze niż te na egzaminie. Raveny - jak na razie zawsze aktualne.

30 sty 2015, 08:57
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
Radoslaw                    

Odnosząc się do opinii koleżanki Godivy, ja osobiście nie mam nic przeciwko temu żeby ktoś mnie spytał czy może mi pomóc, zwłaszcza jak wie jak. Po to jest to forum, po to podajemy swoje adresy (co właśnie czynię rado74.74@wp.pl) i proszę o podesłanie informacji o miejscu gdzie mogę znaleźć informacje lub o przesłanie ich bezpośrednio do mnie czy to będzie z prywatnego konta czy też firmowego, zastrzegam jedno - informacje mają dotyczyć tylko przygotowania do postępowania nie sprzedaży samochodów palka--== .
Może moje podejście spowodowane jest tym że ja dopiero walczę o miejsce na liście, i nie wstydzę się poprosić o pomoc i na pewno nie będę się tego wstydził jak już skorzystam z pomocy i wtedy powiadomię moich znajomych z czego ja się uczyłem z całym szacunkiem dla GODIVY.

Materiały związane z egzaminem są dostępne na chomiku (użytkownik: urzednik.mianowany) i dlatego też od dłuższego czasu nie są już wysyłane na indywidualnie podawane adresy e-mailowe ;)
Jeżeli ktoś ma materiały, którymi chciałby się podzielić - proszę o ich przesłanie na adres urzednik.2013@wp.pl . Otrzymane materiały zostaną umieszczone na ww. chomiku :)

30 sty 2015, 19:06
Nowicjusz

REJESTRACJA27 maja 2014, 07:17

POSTY        2
Pozdrawiam wszystkich przygotowujących się do egzaminu w 2015 r. i mam pytanie, czy są osoby przygotowujące się ze Szczecina? Jeśli tak to odezwijcie się...

10 lut 2015, 18:13
Amator
Własny awatar

POSTY        10
Jestem już po kursie, trochę to kosztowało mojego czasu ale... jedynym mankamentem tych zajęć było to że jednak chciało by się mimo czystego fizycznego zmęczenia już pod koniec, popracować jeszcze z Panami prowadzącymi.
Już dawno nie widziałem tak zaangażowanych trenerów mimo wielu szkoleń w których uczestniczyłem, to było to co było w temacie "przygotowanie do części umiejętności" a poza tym mnogość zadań przerabianych, robi wrażenie.
Po zakupie książki robiłem te zadania ale niektóre :mur:
Teraz poprawiłem swój czas (o to chodzi przecież w egzaminie) i rozwiązuję je wszystkie.

Ze swojej strony mogę polecić zajęcia prowadzone przez prowadzących Jacka i Błażeja i zapraszam ich jeżeli to czytają  :piwo:

27 lut 2015, 11:54
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 mar 2012, 16:35

POSTY        32
Gdzie można kupić tą książkę?

02 mar 2015, 13:28
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA07 cze 2011, 19:16

POSTY        1
Witam
Czy ktoś ma wiedzę na temat treningów przygotowujących do części umiejetności organizowanych przez firmę PSYCHOEDUKACJA Kamila Madeja-Bień? Chodzi mi głównie o ich przydatność i skuteczność przy zdawaniu egzaminu.
Bardzo proszę o opinie.

05 mar 2015, 13:04
Znawca

REJESTRACJA28 sty 2015, 17:55

POSTY        194
Radoslaw                    

Jestem już po kursie, trochę to kosztowało mojego czasu ale... jedynym mankamentem tych zajęć było to że jednak chciało by się mimo czystego fizycznego zmęczenia już pod koniec, popracować jeszcze z Panami prowadzącymi.
Już dawno nie widziałem tak zaangażowanych trenerów mimo wielu szkoleń w których uczestniczyłem, to było to co było w temacie "przygotowanie do części umiejętności" a poza tym mnogość zadań przerabianych, robi wrażenie.
Po zakupie książki robiłem te zadania ale niektóre :mur:
Teraz poprawiłem swój czas (o to chodzi przecież w egzaminie) i rozwiązuję je wszystkie.

Ze swojej strony mogę polecić zajęcia prowadzone przez prowadzących Jacka i Błażeja i zapraszam ich jeżeli to czytają  :piwo:

Radoslaw- uczestniczyłeś w kursie CitySchool? tak?

Ostatnio edytowano 05 mar 2015, 13:18 przez alzacja37, łącznie edytowano 1 raz

05 mar 2015, 13:17
Amator
Własny awatar

POSTY        10
tak, podtrzymuję warto było, sam za nic bym się nie przygotował a tu miałem podane na tacy wszystko.
Widać, że czy to p.Jacek czy Błażej rozwiązywali razem z nami, nie klepali wyuczonych odpowiedzi.

A jak jest na innych kursach? Proszę o opinię, sam korzystałem z części umiejętności, wiedzę ogarnę sam, może gdzieś jest jeszcze lepiej?.

09 mar 2015, 08:15
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA21 mar 2015, 17:05

POSTY        6
Kasiucha                    

Pozdrawiam wszystkich przygotowujących się do egzaminu w 2015 r. i mam pytanie, czy są osoby przygotowujące się ze Szczecina? Jeśli tak to odezwijcie się...

Jam Ci on.

Czym mogę służyć?

23 mar 2015, 19:08
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA27 gru 2012, 21:12

POSTY        54
do tych, którzy korzystali z oferty firmy Cityschool: jakie macie wrażenia co do jakości platformy e-learningowej na ich stronie? opłaca się w to zainwestować?
pozdrawiam

23 mar 2015, 19:57
Amator

REJESTRACJA23 sty 2015, 19:48

POSTY        13
Hejka, to linki do mojego dropboxa  z materiałami z poprzednich lat i z chomika. Pozdrowionka

https://www.dropbox.com/sh/r968pf59ee00 ... JFMba?dl=0

https://www.dropbox.com/sh/iloo2a7hexk9 ... lNoQa?dl=0

https://www.dropbox.com/sh/iloo2a7hexk9 ... lNoQa?dl=0

https://www.dropbox.com/sh/bl9s2mjxlste ... Tj8fa?dl=0
https://www.dropbox.com/sh/sl4m0w7cl2bi ... 35DGa?dl=0

24 mar 2015, 19:30
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 gru 2013, 11:23

POSTY        90

do tych, którzy korzystali z oferty firmy Cityschool: jakie macie wrażenia co do jakości platformy e-learningowej na ich stronie? opłaca się w to zainwestować?

Dołączam się do pytania i mam jeszcze jedno - czy warto korzystać z e-learningu jak się kupiło ich książkę z zadaniami (czy jedno drugiego nie dubluje)?

26 mar 2015, 08:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 84 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona