Tak sobie myślę - może w okresie urlopowym podzielmy się informacjami, gdzie warto spędzić urlop. Może znamy miejsca, w których w przystępnej cenie możemy spędzić udanie urlop. Oderwijmy się na moment od codzienności!!! I wymieniajmy się informacjami o ciekawych miejscach.
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:08 przez nesti, łącznie edytowano 1 raz
30 cze 2007, 21:29
Co preferujesz i jak to realizujesz. Jakie masz plany (marzenia) na następne lata?
04 lip 2007, 23:59
Rysiu
Co preferujesz i jak to realizujesz. Jakie masz plany (marzenia) na następne lata?
Chyba ma być "bez krępacji" a jeszcze lepiej "bez skrępowania". Miłego urlopu życzę!!!
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:09 przez Halaszka, łącznie edytowano 1 raz
05 lip 2007, 10:14
Urlop? Od paru lat nie mam urlopu ;(. A jaki chciałabym mieć? Spokojny, pogodny i ciepły . A gdzie? Miejsce nie ma znaczenia - byle w dobrym towarzystwie. Miłego urlopu!
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:09 przez nowa, łącznie edytowano 1 raz
05 lip 2007, 12:47
Może być gdziekolwiek byle z tarasu można było nasikać na groby paru gości z tego no... pisu...aru. :za2:
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:09 przez rychu, łącznie edytowano 1 raz
05 lip 2007, 14:15
Z tym pis-uarem to nie wiem... Ha ha czy można tak się teraz wypowiadać...?
Ale tak serio to chyba taki co by nikt z Urzędu nie dzwonił... żeby po prostu był spokój, a nie ciągłe telefony, gdzie to gdzie tamto, a jak się wyłączy telefon, to człowiek się zastanawia czy ktoś przypadkiem nie dzwoni... Dobre, paranoja jakaś, a te wakacje to dopiero będzie jazda...
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:11 przez Cronn, łącznie edytowano 1 raz
05 lip 2007, 18:01
Oczywiście na Majorce [attachmentid=199]
z której przywiózłbym sobie pamiątkę... [attachmentid=198]
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
05 lip 2007, 18:55
krychu
byle z tarasu można było nasikać na groby paru gości
Gorzej, jeśli do niektórych grobów będzie stała kolejka. Szkoda urlopu...
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:11 przez Rysiu, łącznie edytowano 1 raz
06 lip 2007, 13:17
nowa
Urlop? Od paru lat nie mam urlopu ;(. A jaki chciałabym mieć? Spokojny, pogodny i ciepły . A gdzie? Miejsce nie ma znaczenia - byle w dobrym towarzystwie. Miłego urlopu!
Jeszcze jedna niezastąpiona? A co na to kodeks pracy, przyjdzie PIP i będzie buu! Urlop jest obowiązkowy!!!
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:11 przez Dozer5, łącznie edytowano 1 raz
06 lip 2007, 13:32
Jak co roku, do wód.
[attachmentid=203]
Odzyskać moc i nabrać tchu, oddalić się od bzdur, wśród pięknych ciał powitać słońca wschód...
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
06 lip 2007, 20:39
Oj nie wiem czy się do tych wód dopchasz, przez tę palisadę. Co za bale.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 06 lip 2007, 21:27 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
06 lip 2007, 21:26
zielonka
Jak co roku, do wód. Odzyskać moc i nabrać tchu, oddalić się od bzdur, wśród pięknych ciał powitać słońca wschód...
Eeee tam! Ja wolałbym je zobaczyć "en face"... :rolleyes:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
06 lip 2007, 21:28
Nadir
Eeee tam! Ja wolałbym je zobaczyć "en face"... :rolleyes:
Nie masz opcji "odwróć zdjęcie"?
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:12 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
06 lip 2007, 21:33
wjawor
Nie masz opcji "odwróć zdjęcie"?
Oczywiście, że mam! Oto dowód: [attachmentid=208]
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:12 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz