Spytałem dziś żonę: - Wczoraj w nocy, gdy się kochaliśmy, udawałaś? - Nie - odpowiedziała - naprawdę spałam.
20 lut 2014, 05:22
Re: Pośmiejmy się
achlarwa
co to jest: pustak w zębie?
podpowiedź: na 3 litery.
Nie będzie rozwiązania zagadki?
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
21 lut 2014, 07:59
Nicolae
achlarwa
co to jest: pustak w zębie?
podpowiedź: na 3 litery.
Nie będzie rozwiązania zagadki?
PDT*
Załącznik:
pdt1.jpg
Załącznik:
pdt2.jpg
* PDT - Premier Donald Tusk
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie rusz GWna, nie będzie śmierdzieć.
21 lut 2014, 08:33
PDT - Premier Donald Tusk
PDT- Please Don't Tell
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
Ostatnio edytowano 21 lut 2014, 11:27 przez Nicolae, łącznie edytowano 2 razy
21 lut 2014, 11:26
W tej sekcji, bo to śmiech przez łzy: 3 dni temu narada dyrekcji z kadrą zarządzającą - słabe wyniki. Dzień później: przekazanie załodze wniosków, zadań i wytycznych wraz z oceną pracy podwładnych. Mijają 2 dni: jeden kolega wylew i szpital, drugi - nie żyje. Panuje dość powszechna opinia, że to stres... Ile można wytrzymać?
To jedyny dział, do którego moim zdaniem nadaje się ten przepis...
Wewnątrzwspólnotowe nabycie towarów, o którym mowa w art. 9, nie występuje w przypadku, gdy nie stanowiła u podatnika, o którym mowa w art. 15, albo nie stanowiłaby u podatnika podatku od wartości dodanej dostawy towarów, o której mowa w art. 7, lub stanowiła albo stanowiłaby taką dostawę towarów, ale dokonywaną przez podatnika, u którego sprzedaż jest zwolniona od podatku na podstawie art. 113 ust. 1 i 9, albo podatnika podatku od wartości dodanej, do którego miałyby zastosowanie podobne zwolnienia, z wyjątkiem przypadku, gdy przedmiotem dostawy są nowe środki transportu
26 lut 2014, 12:17
Jedzie blondynka swoim nowiuteńkim różowym kabrioletem. Z jej winy dochodzi do stłuczki, gdzie rozbił się cały maluch drugiego kierowcy. Jej kabriolet nie został uszkodzony. Wkurzony mężczyzna zwyzywał blondynkę, ale ta nic sobie z tego nie robi. Zdenerwowany narysował kółko na jezdni i powiedział - Wejdź do tego kółka i nie wychodź! Po czym poprzebijał jej wszystkie opony. - Zadowolona? Blondynka chichocze. Jeszcze bardziej zdenerwowany powybijał jej wszystkie szyby. - Teraz już nie masz się z czego śmiać! Blondynka znowu chichocze. Jego nerwy nie wytrzymały, rozbił jej całe auto, nic z niego nie zostało. - Teraz dostałaś nauczkę! Blondynka chichocze - Możesz mi powiedzieć co Cię tak cieszy w takiej sytuacji?- pyta mężczyzna - Bo jak Ty nie patrzysz to ja wychodzę z tego kółka.
28 lut 2014, 07:34
Rozmowa dwóch kumpli. - Słuchaj stary, jaką wczoraj fajną dupeczkę spotkałem na imprezie. Śliczna, zgrabna i te piersi. Mmmm... Po prostu bogini. - To nieźle, brachu. Wziąłeś chociaż od niej telefon? - Oczywiście. Chcesz kupić?
02 mar 2014, 06:10
Moja żona mówi, że mam dwie wady: 1. Że jej nie słucham 2. I coś tam jeszcze mówiła...
Facet przejeżdżający przez małe miasteczko w Teksasie wszedł do miejscowego baru. Zamawiając piwo zauważył stojący za barem olbrzymich rozmiarów gliniany sagan wypełniony 10-cio dolarówkami. Zaintrygowany tą olbrzymią ilością pieniędzy zapytał, co to jest - wtedy otrzymał odpowiedź, że to zakład i ten co wygra kasuje wszystko! - Zakład? A o co się zakładacie? - Tego nie mogę powiedzieć, wpierw musisz dołożyć 10$ do gara a wtedy się dowiesz. Bez namysłu wyjął 10$ i położył na stosie. Wtedy to barman wyjaśnił, że sprawa jest w zasadzie prosta i trzeba wykonać trzy zadania: 1. Wypić duszkiem kufel meksykańskiej Tequili pieprzówki, zaprawionej chili bez zrobienia najmniejszego grymasu. 2. Wejść w ogrodzenie na zapleczu baru, w którym jest bullterier morderca i wyrwać mu gołymi rękoma obolały ząb, gdyż pies szaleje z bólu. 3. To już przyjemność, należy iść na pięterko i dać 92-letniej babci orgazm, gdyż nigdy go nie miała! Facet po usłyszeniu warunków stwierdził z przekąsem, że jeszcze nie oszalał i już o nic więcej nie pytał. Po wypiciu jednak kilku piw i whisky raptem zawołał: - Dawaj ten kufel Tequili! Po otrzymaniu kufla wypił go duszkiem, zrobił się purpurowo-czerwony na twarzy, łzy mu pociekły po policzkach, lecz mina mu nie drgnęła. Po kilku minutach, gdy doszedł do siebie zapytał bełkocząc, gdzie jest ten pies i chwiejnym krokiem wyszedł... W barze zamarło, gdyż z podwórka słychać było przerażające odgłosy, szczekanie, warczenie, wrzaski, łomot i na koniec wycie psa... I cisza. Kilka osób się przeżegnało - no zabił chłopa! W tym to momencie facet wchodzi z powrotem do baru. Ubranie w strzępach, cały podrapany i upaćkany. Rozgląda się przekrwawionym wzrokiem po obecnych i wybełkocze: - No gdzie jest teraz ta babcia, którą boli ząb?
____________________________________ "Kto cały czas ciężko pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy" - J. D. Rockefeller
05 mar 2014, 19:51
robunio73
należy iść na pięterko i dać 92-letniej babci orgazm, gdyż nigdy go nie miała!
Zdarza się.
Ale niektóre nie miały z wyboru.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
05 mar 2014, 22:39
...ale psa to nikomu nie żal? nie dość że go ząb boli to go zgwałcono.
06 mar 2014, 13:00
Nauczycielka przepytuje uczniów: - Masza, co mamy od kury? - Jajka i mięso. - Dobrze. Pietia, co mamy od owcy? - Mięso i wełnę. - Dobrze. Wowaczka, co mamy od krowy? - Zadania domowe.
06 mar 2014, 19:51
Pytanie: Co to jest: biała szachownica na białym tle?
Odpowiedź: Sztandar bojowy Francji.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.