Teraz jest 01 wrz 2025, 15:33

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Nagrody za I kwartał 2013 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA17 lis 2007, 15:35

POSTY        867
Post Re: Brak nagród za III kwartał 2013
W mnie mieliśmy wypłacone niedawno jakieś grosze za I kwartał  strzel===]

06 wrz 2013, 14:14

REJESTRACJA22 lip 2011, 12:14

POSTY        89
Post Re: Nagrody za I kwartał 2013
czy ktos wie w którym us w województwie łódzkim nie było premii za III kw 2013r. Podobno Naczelnicy nie dostali premi i za to nie dali premii pracownikom?

25 lis 2013, 11:31
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA28 paź 2013, 08:23

POSTY        6
Jak to? Naczelnicy nie dostali premii? Dobrze tak darmozjadom, a że przy okazji pracownicy nie dostaną, to nic. To tylko taki efekt uboczny, ale warto było walczy i... zobaczyć naczelnika bez nagrody... bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz... z samej pensji...

25 lis 2013, 12:58

REJESTRACJA22 lip 2011, 12:14

POSTY        89
Moje szefostwo chyba przeczuwa, że też chyba nie dostanie. Słabe mierniki.
Lizusowi kierownicy mają słabe mierniki i dlatego na naradzie poinformowali, że premii może nie być, ponieważ są nowe zasady przyznawania premii, a oni nie wiedzą jak je podzielić. wobec tego muszą zwrócić.
Pewnie znajomy naczelnik nie dostał premii, zadzwonił to nich aby dowiedzieć się czy oni dostali, a ci się przestraszyli, że im 5 tysiączek nie wpadnie.
I dlatego taka śpiewka na naradzie.

25 lis 2013, 13:21
Amator

REJESTRACJA14 mar 2013, 11:10

POSTY        24
Maciar                    

Jak to? Naczelnicy nie dostali premii? Dobrze tak darmozjadom, a że przy okazji pracownicy nie dostaną, to nic. To tylko taki efekt uboczny, ale warto było walczy i... zobaczyć naczelnika bez nagrody... bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz... z samej pensji...

Logika komsomolca, a na polskim gruncie psa ogrodnika tylko, że efekt będzie taki, że w US czy IS w których nagrody dostawali wszyscy pracownicy teraz będą dostawać wybrani i taki będzie efekt tej walki. Masakra, nie wiem jaki to powód do radości. Ilustruje to też dowcip o skarbowcu, który złapał złota rybkę ta mu oznajmiła, że spełni każde jego życzenie pod warunkiem, że kolega z innego działu będzie miał podwójnie, ten zażyczył sobie żeby mu jajko uschło.
Dziękuję za uwagę.

25 lis 2013, 19:55
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 kwi 2013, 16:32

POSTY        53
A czy będą nagrody za IVkw/2013r., bo ja słyszałam że raczej nie :(

25 lis 2013, 22:49
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 07:32

POSTY        115

Fiskus nagrodzony za długi

Komentarze

~gacek do ~lotri: A ja dalej i zawsze uparcie, lekarstwo jest jedno - Korwin Mikke.

~FILO : ODBYWA SIĘ ZAWŁASZCZANIE PAŃSTWA WG. ZASADY " KAŻDY ORZE JAK MOŻE " I NIECH MI NIKT NIE WMAWIA ,ŻE GDYBY PIS BYŁ U WŁADZY TO BYŁOBY INACZEJ.

~ar : Urzędasy i KSIĘZA wydoili już NASZ KRAJ doszczętnie ................ ale idioci dalej im się kłaniają !!!!!!! Jak długo jeszcze będziecie poniżać nas wszystkich ??????????????

jat. : Może trzeba wreszcie wymienić naczelników. Ta sitwa zupełnie nic nie robi. Połowa urzędasów w skarbówce ma pracę na 3 godziny dziennie, ale muszą udawać że coś robią.

~ar : No i tak trzymać ........ to jest złodziejska gospodarka Tuska i jego BANDY ZŁODZIEI !!!!!!!!!

~Tyle do ~kola: Sam jesteś frajerem, wręcz idiotą ponieważ chodzisz na wybory i głosujesz na ludzi, którzy od 24 lat cię dymają. Gdybyś nie chodził na wybory, ci złodzieje zdechliby z głodu, głosując w wyborach tylko ich dokarmiasz.

~sad do ~smutek: Kogo ukarano? Urzędnika skarbowego? Nie znam takiego przypadku.

~222 : Ameryki nie odkryli, tak się dzieje od 20 lat.

~hallo : Rząd się wyżywi. Powiedzenie Urbana dalej aktualne. Do tego urzędnicy mają premie za ukarane firmy. A że firma padła i nie płaci podatków, pracownicy na bruku, też nie płacą podatków i trzeba im zapłacić zasiłki. Do tego nie mają za co kupować, czyli następne firmy płacą niższe podatki, to już naszego Fiskusa nie obchodzi. Bo cały Rząd ma w d-ie obywateli. zwiń

~nn do ~robert: niech ucieka.. zrobi dobrze wszystkim

~jan : najwygodniej Wymiarowi Sprawiedliwości w Polsce jest ścigać całkowicie ubezwlasnowolnionych,chorych umysłowo i biedote która nie może skorzystać z powodu biedy i ubóstwa z pomocy prawnika wówczas jak mają osobe taką na tapecie to Ich duma rozpiera,teraz mogę się popisać

imw do ~pol: Nie pisz bzdur! buduje się biurokratyczny socjalizm

~j23 : To jest Polska w wydaniu Tuska i PO!!!

~Star_y : I tak będzie do czasu Wielkiej Zmiany, a ta nastąpi tylko wtedy, gdy w wyborach postawimy na młodych. Gdyby nikt po czterdziestce nie wszedł do sejmu, do samorządów, dałoby się oczyścić to bagno. Nie tylko jednomandatowe okręgi wyborcze, ale otworzenie się nas, starych na młodych.

~mikku do ~lotri: kraj cudactw- górnikom na kopalni brzeszcze wypłacono " stresowe" za to że bali sie utraty pracy - jedynie po 3000 na głowę .

~Q do ~O!: Udało ci się, popieram

~oskubany : ''Tanie państwo Tuska!!''

~nigdy więcej PO : szumnie nazwana "reforma emerytalna" podniosła tylko lata do emerytury aby opóźnić jej wypłacanie, nie zlikwidowano systemu 40 letnich emerytów mundurowych, patologicznych nagród jak w tym artykule, rozdawnictwa naszych pieniędzy i rozpasania ZUSu, KRUSu i podobnej patologii.

~robert : Urzędnik musi być dobrze wynagradzany bo będzie brał` łapówki i ucieknie do biznesu

~O! : A głupie ludzie myśleli, źe hasło "aby żyło się lepiej" było skierowane do nich...

~DZ-GOSP : 1100 ZUS, 200 US, 1000 Opłaty, energia, gaz woda, 500 czynsz, śmiecie, pies 800 kredyt, 1000 żarcie, kino, teatr, 600 paliwo samochodowe, OC, 400 dzieci, nauka = 5 600,00 zł. trzeba zarabiać, aby przeżyć. Pytam gdzie zarobić aby żyć nie szczególni na wysokim poziomie.

~bunga : Icek dlatego dał nogę bo wyczuł że koniec jest blisko a w pierdlach przepełnienie piwoszy

~jaś f. : aby żyło się lepiej. na zielonej wyspie

~Astapowicz : W 1989 roku w Polsce obalono socjalizm i wprowadzono biurokratyzm. Do kapitalizmu mamy bardzo daleko, nawet rynek kontrolowany jest przez urzędników.

- oto jest odpowiedź  <_<

26 lis 2013, 07:55
Amator

REJESTRACJA14 mar 2013, 11:10

POSTY        24
biela7                    

A czy będą nagrody za IVkw/2013r., bo ja słyszałam że raczej nie :(

Jak znam życie to będą, ale w tych IS i US w których nagrody dostaną dyrektorzy czy naczelnicy, jak dyrektor nie dostanie nie da naczelnikom, naczelnik kierownikom, a kierownicy pracownikom i taki będzie finał walki o nagrody niczego nie trzeba będzie zabierać, a niewykorzystane środki z funduszu płac przepadną. Dziękuję za uwagę.

26 lis 2013, 21:31
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA12 kwi 2012, 10:47

POSTY        44
Oj, wzięli sobie wzięli.

28 lis 2013, 11:14
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 maja 2009, 06:50

POSTY        37
us małopolska 600 zł brutto (starszy komisarz skarbowy).

28 lis 2013, 12:08
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA22 sie 2012, 08:36

POSTY        5
a może zlikwidować nagrody, nie będzie problemu, kiedyś pewien klasyk powiedział, że jak masz gorączkę to stłucz termometr (coś w tym rodzaju)

28 lis 2013, 17:36
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA17 maja 2007, 19:15

POSTY        154
GOŚCIU - spokojna Twoja rozczochrana - zabierają oszczędności, zabiorą i nagrody, a następnie trzynastki, a potem dodatki, a później zaczną zwalniać i na końcu obcinać pensje:), niby po to by ratować budżet/regulować stałe koszty funkcjonowania skarbówki, jednak z tego co nam zabiorą zapewne dadzą kolejne podwyżki nauczycielom/celnikom/górnikom i innym takim. A nam każą klaskać uszami i tańczyć na rzęsach, że w ogóle mamy jakiekolwiek dochody.
No...chyba, że nasz nowy Szef wszystkich Szefów się nad nami zlituje i sumiennie spojrzy sprawiedliwym okiem na nasze wynagrodzenia na tle innych służb sfery budżetowej i faktycznie uzna, że dotychczas traktowano nas po macoszemu...  choć sądzę, że to płonne moje nadzieje...

29 lis 2013, 21:58
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
Nagrody woj. lubelskie:

Załącznik:
lublin4.JPG

Załącznik:
lublin3.JPG

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

07 gru 2013, 14:16
Zobacz profil WWW
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023
urzedaska                    

No...chyba, że nasz nowy Szef wszystkich Szefów się nad nami zlituje i sumiennie spojrzy sprawiedliwym okiem na nasze wynagrodzenia na tle innych służb sfery budżetowej i faktycznie uzna, że dotychczas traktowano nas po macoszemu...  choć sądzę, że to płonne moje nadzieje...

Nowy szef wszystkich szefów za przykładem swojego guru przywitał się z nami.
Jakoś w tym piśmie nie dostrzegłam słowa o godnym wynagradzaniu...

07 gru 2013, 16:57
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 60 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona