Teraz jest 10 wrz 2025, 19:30

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 177  Następna strona
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
Post Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam,
materiały zostały przesłane na wskazane adresy e-mail (problem z dostarczeniem materiałów na adres e-mail: slavvekm@gmail.com)
Wciąż nie zostały ustalone zasad korzystania ze wspólnej skrzynki, dlatego materiały Wam przesłałam. Ale nie jestem jedyną użytkowniczką forum, która już ma u siebie te materiały, w związku z tym - nie  jestem jedyną, która może przesłać je dalej. Dlatego jeżeli pojawią się kolejne prośby - to pomagajcie innym użytkownikom i dzielcie się tym, co mamy :) Bo pojedyncze prośby na prv doprowadzają mnie do szału :P  Czasami nie mam na to zwyczajnie czasu  ;)
W tym tygodniu postaram się (postaram, nie obiecuję  palka--== ) wrzucić materiały na chomika, tak żeby każdy mógł je pobrać.
W chwili obecnej więcej jest osób chętnych do "brania" materiałów niż do ich "dawania", niemniej jednak: jeżeli ktoś chciałby podzielić się swoimi materiałami proszę o ich przesłanie na adres urzednik.2013@wp.pl, a ja możliwie najszybciej postaram się je wrzucić na wspomnianego chomika  czytaj=--===

14 paź 2013, 07:29
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 21:39

POSTY        291
Uczennico84 udostępnij i mi materiały na pocztę r69@gwno.pl jakie masz. Jak się z tego chomika korzysta?

14 paź 2013, 17:59
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA30 sty 2011, 20:50

POSTY        95
Dziękuję - dobroć popłaca!

14 paź 2013, 19:32
Znawca

REJESTRACJA08 wrz 2011, 15:05

POSTY        225
UCZENNICO 84! Jesteś wielka, dzięki.

14 paź 2013, 20:40
Znawca

POSTY        272
czere?nia                    

Uczennico84 udostępnij i mi materiały na pocztę r69@gwno.pl jakie masz. Jak się z tego chomika korzysta?

Korzystanie z chomika polega na wejściu na stronę http://chomikuj.pl/urzednik.mianowany, wybraniu interesujących nas materiałów i pobraniu ich na swój komputer. Ot, cała filozofia!
Według zapewnień użytkowniczki Edyta50 ( 3mmsie-- ) nie powinno być trudności z limitem :)
Postaram się tam wrzucić te materiały, które już Wam przesłałam na skrzynki oraz te, które będą od Was przesyłane na adres urzednik.2013@wp.pl. Bo przesyłanie wszystkich maili, każdemu z osobna, zwłaszcza w okresie wytężonych prac umysłowych  :P czyli na wiosnę poprzedzającą egzamin  B)))  to byłaby istna masakra  :blink:

15 paź 2013, 07:22
Zaawansowany

REJESTRACJA22 lis 2012, 14:28

POSTY        64
Pięknie dziękuję za materiały. Narobiłaś się ...Zdrówka :piwo:

15 paź 2013, 08:02
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Wyjaśnienie dotyczące pobierania materiałów z chomika: generalnie za pobieranie materiałów się płaci. Bezpłatnie można pobrać 50MB tygodniowo. Dlatego też 2 prośby:
1. niech wrzucane materiały będą jak najbardziej podzielone i dobrze opisane (ukłon w stronę Uczennicy, która ma możliwość administrowania tym kontem), żeby nie trzeba było ściągać całych partii marnując limit
2. niech osoby zainteresowane ściągają materiały stopniowo. Jeżeli wszyscy będą czekać np. do marca to wtedy żadne limity nie wystarczą i żadne znajomości nie pomogą ;)
Proszę o info na prv kiedy pojawi się problem z bezpłatnym limitem. Mam obiecane, że w razie czego dostaniemy coś gratis :)

15 paź 2013, 08:36
Specjalista

REJESTRACJA03 wrz 2012, 21:08

POSTY        329
Uczennica84                    

czere?nia                    

Korzystanie z chomika polega na wejściu na stronę http://chomikuj.pl/urzednik.mianowany, wybraniu interesujących nas materiałów i pobraniu ich na swój komputer. Ot, cała filozofia!
Według zapewnień użytkowniczki Edyta50 ( 3mmsie-- ) nie powinno być trudności z limitem :)
Postaram się tam wrzucić te materiały, które już Wam przesłałam na skrzynki oraz te, które będą od Was przesyłane na adres urzednik.2013@wp.pl. Bo przesyłanie wszystkich maili, każdemu z osobna, zwłaszcza w okresie wytężonych prac umysłowych  :P czyli na wiosnę poprzedzającą egzamin  B)))  to byłaby istna masakra  :blink:

Przykro mi ale ja nie otrzymałam materiałów na mail bogna1906@op.pl a do mnie na skrzynkę prv też piszą osoby o przesłanie materiałów, więc jeżeli możesz to prześlij mi te materiały, tym bardziej,że  materiały zostały przesłane osobom które dopiero co się zarejestrowały.

15 paź 2013, 18:00
Znawca

POSTY        272

Przykro mi ale ja nie otrzymałam materiałów na mail bogna1906@op.pl a do mnie na skrzynkę prv też piszą osoby o przesłanie materiałów, więc jeżeli możesz to prześlij mi te materiały, tym bardziej,że  materiały zostały przesłane osobom które dopiero co się zarejestrowały.

Wysłałam na wszystkie adresy e-mail, które zostały zgłoszone w tym temacie forum. Nie otrzymuję potwierdzenie dostarczenia wiadomości, więc ...Z adresem mailowym" r69@gwno.pl jest problem - tutaj dostałam informację zwrotną. Może skrzynka jest przepełniona?  ;)
Do mnie również piszą osoby na prv, powielając posty z forum.. za chwilę się okaże, że jedna osoba będzie otrzymywać materiały od 5 innych  :blink: Ludziska, cierpliwości  B)))

16 paź 2013, 06:52
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie
Witam
Jeżeli można to też proszę o przesłanie materiałów. Miałem kiedyś dostęp do skrzynki urzędnik.2013 na wp ale nie zdążyłem skorzystać.
Mój mail mariusz.many@wp.pl

16 paź 2013, 10:38
Znawca

REJESTRACJA04 lut 2010, 18:49

POSTY        253
No to i ja poproszę o ile można jeszcze do podejścia numer dwa  :wacko:

hajuken@gmail.com

Dziękuję!

16 paź 2013, 18:42
Początkujący

REJESTRACJA12 paź 2013, 17:16

POSTY        5
Jeśli jeszcze można ustawić się w kolejce, to również poproszę o przesłanie materiałów na mail wabea@op.pl
Dziękuję i pozdrawiam !

17 paź 2013, 19:18
Znawca

REJESTRACJA23 sty 2012, 22:56

POSTY        235
Materiały wysłane. Zobowiązałam się, że będę również przesyłała materiały.
Uczennica odwaliła kawał dobrej roboty.  :brawa:  Powinniśmy jakąś zrzutkę zrobić  pije-===[
Uczennica WIELKIE DZIĘKI   3mmsie--

17 paź 2013, 19:38
Zaawansowany

REJESTRACJA12 cze 2013, 18:07

POSTY        37
poproszę o materiały jeszczepracuje@gmail.com

17 paź 2013, 20:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 177  Następna strona