Może moje pytanie będzie proste ale czy warto do tego egzaminu podchodzić jako pracownik us? Jakie jest realne wynagrodzenie iks-a ?
W samym US nie zyskasz za wiele. Jak przejdziesz do UKS, to też ,,z automatu" nikt Cię nie powoła jeżeli nie ma wolnych etatów. Realne wynagrodzenie to około 2100 brutto + dodatek stażowy i to razy dwa (dodatek kontrolerski 100%). Jak dobrze pójdzie to wyjdziesz na wspomniane 3500 netto.
____________________________________ Kto pracuje w KAS, ten się w cyrku nie śmieje
01 wrz 2013, 11:39
Re: Egzamin na iks-a
A gdzie one są organizowane (tylko w centrali?), czy są odpłatne? Pytanie podstawowe ale nie mam dostępu do kompa żeby poszukać bo jestem w trakcie przeprowadzki a na tel. szukać nie mam cierpliwości ;-) Za odp. mogę postawić piwo po egzaminie
____________________________________ Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
01 wrz 2013, 13:01
Witam!
Mam pytanie - do kogo adresujecie wniosek o dopuszczenie do egzaminu?
02 wrz 2013, 14:06
Flow
A gdzie one są organizowane (tylko w centrali?), czy są odpłatne? Pytanie podstawowe ale nie mam dostępu do kompa żeby poszukać bo jestem w trakcie przeprowadzki a na tel. szukać nie mam cierpliwości ;-) Za odp. mogę postawić piwo po egzaminie :piwo:
Skoro nie masz dostępu do kompa to jak odczytasz moją odpowiedź? Egzamin jest za free i odbywa się w Warszawie. Do niedawna odbywał się dwa raz do roku - w kwietniu i listopadzie. Od tego roku nie rzadziej niż raz w roku. Jedyny termin w tym roku 27 listopada 2013r. Termin składania wniosków 5 września
asia1
Witam!
Mam pytanie - do kogo adresujecie wniosek o dopuszczenie do egzaminu?
Ja złożyłem do dyrektora UKS
____________________________________ Kto pracuje w KAS, ten się w cyrku nie śmieje
02 wrz 2013, 20:52
Skoro nie masz dostępu do kompa to jak odczytasz moją odpowiedź? :lol: :lol: :lol:
Prosto, tak jak pisałem korzystam z neta w telefonie (nie jest to za wygodne do wyszukiwania informacji). Dzisiaj jestem już w pracy więc mam dostęp. Ale i tak dziękuję i pozdrawiam ;-). Oczywiście piwo się należy na egzaminie albo na terenie woj. Dol ;-)
____________________________________ Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
03 wrz 2013, 06:43
Również proszę o przesłanie testu m.jaworski1@wp.pl Z góry dziękuję.