Mamy teraz kilka dni ochłody (dziś w nocy będzie tylko 12 stopni) ale lato przed nami. Do wykorzystania jest pomysł z jednego z urzędów Polski południowej - tu jest najcieplej no nie? Całkiem racjonalny. Czytamy w rozporządzeniu: "pracownicy budynku B i C pozbawieni klimatyzacji mogą w upalne dni chłodzić się pod prysznicem. W tym celu udostępniono w budynku C prysznice. Pracownicy korzystajacy z prysznicy przychodzą z własnym ręcznikiem i mydłem..."
Nie wspomniano czy łazienny myje plecy i bije witkami...
Ciekawe czy mają duże kolejki, czy też rozpisują sobie grafiki?
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
Ostatnio edytowano 27 cze 2007, 07:50 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
26 cze 2007, 22:15
tranqilo
Nie wspomniano czy łazienny myje plecy i bije witkami... Ciekawe czy mają duże kolejki czy też rozpisują sobie grafiki?
A czy może w roli łaziennego wystąpić kolega (żanka) Skarbowiec? I kolejka mniejsza będzie i na etatach można zaoszczędzić. A jaka integracja dogłębna może nastąpić...
Ostatnio edytowano 27 cze 2007, 07:50 przez Rysiu, łącznie edytowano 1 raz
26 cze 2007, 22:30
Rysiu
A czy może w roli łaziennego wystąpić kolega (żanka) Skarbowiec? I kolejka mniejsza będzie i na etatach można zaoszczędzić. A jaka integracja dogłębna może nastąpić...
Zwłaszcza jak nie daj Panie ktoś upuści mydło... :sex: Swoją drogą - który to Urząd - w domyśle jak duży - musi być, skoro posiada tajemnicze budynki B i C...? Do tej pory znałem tylko jedną taką hm... Izbę?
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 27 cze 2007, 07:52 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
27 cze 2007, 00:06
ELSINORE, nie szukaj tego mydła w budynku C... Zwróć uwagę na to nowatorskie podejście i nie bali się być liderami postępu w Polskiej skarbowości. To coraz trudniejsze bo zewsząd podpatrują nas dziennikarze i wkrótce podadzą jako ostatnią wiadomość w Teleekspresie. Tymczasem w urzędach brak jest nie tylko prysznicy, ale w niektórych nawet porządnej ubikacji nie znajdziesz. Nie wspominając o amerykańskim wynalazku - pokojach na krótkie drzemki, po których mija zmęczenie i senność.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 08:55 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
27 cze 2007, 15:31
tranqilo
(..) pokojach na krótkie drzemki, po których mija zmęczenie i senność.
W każdym US co najmniej jeden, z własną sekretarką. B)))
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 08:55 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz
27 cze 2007, 19:12
W pokojowym termometrze rtęć podeszła do 33-go stopnia Celsjusza. Dobrze, że urlop tuż tuż...
Zresztą zawsze możecie pójść do szefa i poprosić o natychmiastową podwyżkę. Zimny prysznic gwarantowany... :zeby:
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 08:56 przez papi, łącznie edytowano 1 raz
16 lip 2007, 15:37
Można też wykorzystać przerwę śniadaniową na opalanie. Ale ten kolega chyba trochę przesadził... A może nie? Co sądzicie koleżanki?
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
16 lip 2007, 16:36
Pinero
Można też wykorzystać przerwę śniadaniową na opalanie. Ale ten kolega chyba trochę przesadził... A może nie? Co sądzicie koleżanki?
Jestem homofobem...
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->The grass is always greener on the other side of the fence<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 08:56 przez unlawful, łącznie edytowano 1 raz
17 lip 2007, 07:24
Pinero! A ten "kolega" to mieszkaniec "Czarnej Afryki", czy odlew z brązu? Sprawdzałaś w czasie przerwy śniadaniowej? I jak było? Tak , czy tak ?
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 08:57 przez praktyk1945, łącznie edytowano 1 raz
17 lip 2007, 07:32
praktyk1945
Gdyby starzy mogli..., a młodzi wiedzieli...
I powiedz mi Praktyku, o czym ja mam wiedzieć, a ty co byś mógł.
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->The grass is always greener on the other side of the fence<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 08:57 przez unlawful, łącznie edytowano 1 raz