To w ramach przeprosin za to, że musieliście się męczyć czytaniem bez polskich znaków najnowszy news: Premier Kaczyński, przewodniczący Komitetu Organizacyjnego ME, standardowo już obiecał budowę 3 milionów stadionów do roku 2012.
____________________________________ <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->United Road, take me home To the place, I belong; To Old Trafford, to see United; Take me home, United road<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
07 cze 2007, 21:20
zielonka
...Po jakimś czasie.
RED DEVIL czyta książkę i co chwila wykrzykuje: -To nieprawdopodobne! W życiu bym nie przypuszczał! WJAWOR zaskoczony pyta: -Czytasz kryminał? -Nie! Słownik ortograficzny!
Podejrzewam, że i dla mnie słownik ten byłby równie zaskakujący. Do orłów nigdy w tej dziedzinie nie należałem, natomiast życie nauczyło mnie posługiwać się słownikami. Choć tu bardziej chodziło o te nasze nieszczęsne polskie "robaczki".
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 08 cze 2007, 10:45 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
07 cze 2007, 22:37
wjawor
Podejrzewam, że i dla mnie słownik ten byłby równie zaskakujący. Do orłów nigdy w tej dziedzinie nie należałem, natomiast życie nauczyło mnie posługiwać się słownikami. Choć tu bardziej chodziło o te nasze nieszczęsne polskie "robaczki".
Na szlacheckim przyjęciu jednemu z gości wymknął się mały wiaterek. Sala umilkła zaskoczona i patrzy się na niefortunnego biesiadnika. A nieszczęśnik zastanawia się, jak tu zatuszować to przykre zdarzenie. Wierci się, wierci na krześle, krzesło skrzypi przeraźliwie, a wszyscy nadal patrzą. Po chwili wstaje Hrabia i mówi: - Waćpan, mebel spocisz, a tonacji i tak nie dobierzesz.
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
Ostatnio edytowano 08 cze 2007, 10:46 przez zielonka, łącznie edytowano 1 raz
07 cze 2007, 22:51
Lew, władca zwierząt zwołał kiedyś zgromadzenie ogólne. Zwierzęta zebrały się i czekają co będzie. Lew z wysokości tronu swego popatrzył na zgromadzenie i zaordynował: -Niech piękne zwierzęta staną po mojej prawej stronie, a mądre po lewej. Nastąpiło wielkie zamieszanie, a po chwili gdy kurz opadł po dwóch stronach tronu zgromadziły się zwierzaki, a na środku siedzi żaba. Lew srogo spojrzał i pyta zielone paskudztwo: -A ty co? Na to żaba rezolutnie i szeroko: -No przecież się nie rozerwę.
<!--coloro:#33CC00--><span style="color:#33CC00"><!--/coloro-->Wiem, wiem jeden z moich praszczurów został wyrzucony z jaskini na deszcz za ten dowcip. W ŻADNYM wypadku nie piję do pewnego uczestnika forum, w kolorze żabim. Trochę taki mam dziś nostalgiczny nastrój. albowiem prześladuje mnie mały kaczorek (od razu zastrzegam, że nie wiem który) po wczorajszym nadużyciu :piwo:. Prawdę powiedziawszy chciałem dedykować ten dowcip Naszej Zycie Kochanej. Rozerwij się!<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Ostatnio edytowano 08 cze 2007, 10:47 przez rychu, łącznie edytowano 1 raz
08 cze 2007, 07:19
Stare i troche mi zajęło znalezienie ale...
Ameyrkńaski Inystut Bdaań Rowzoojywch udwodwonił, że nromlany czołiewk, czyjątac, nie zrwaca ugwai na klojeność lteir. Mgooą one być dwoloie pomazeniane. Wżane jset tlyko to, żbey pirewsza i osatinta lteira były na siwom mjisecu.
____________________________________ <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->United Road, take me home To the place, I belong; To Old Trafford, to see United; Take me home, United road<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
08 cze 2007, 10:56
Red Devil? Ty tak specjalnie podpuszczasz Admina?
Ostatnio edytowano 09 cze 2007, 09:35 przez gl35, łącznie edytowano 1 raz
08 cze 2007, 12:37
A tam zaraz podpuszczasz... Sprawdzam tylko pokłady humoru jakie mu zostały u progu V RP.
Ostatnio edytowano 09 cze 2007, 09:35 przez Reddevil, łącznie edytowano 1 raz
08 cze 2007, 12:45
Do dzielnicowego podchodzi babeczka: - Panie władzo, tam w tych krzakach gwałcą!!! - A skąd pani wie? - Bo wczoraj tam byłam i dzisiaj też tam idę!!!
Ostatnio edytowano 09 cze 2007, 09:36 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
08 cze 2007, 14:37
Po co Ziobro pojechał do Szwajcarii? Założyć konto J. Kaczyńskiemu.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
Ostatnio edytowano 09 cze 2007, 09:36 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz
08 cze 2007, 16:38
Spotykają się 2 koleżanki - jedna wraca ze spotkania w sprawie pracy u posła Łyżwińskiego. Druga ją pyta: - dostałaś pracę ?? - eee, spoko, z palcem w :dupa:.
Wiem, wiem wulgarne i głupie. :angry:
Ostatnio edytowano 09 cze 2007, 09:36 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz
08 cze 2007, 17:50
Był sobie facet, który ze swojej najlepszej części ciała nie był zadowolony, ponieważ była o 50 cm za długa!!! Skoro nigdzie nie znalazł pomocy, zapytał o radę wiedźmę. Ta długo się zastanawiała i w końcu powiedziała tak: - "Kiedy pójdziesz do lasu, spotkasz żabę. Zapytaj ją, czy za Ciebie wyjdzie, a kiedy powie NIE, Twoja najlepsza część ciała zmniejszy się o 10 cm. Jeśli odpowie TAK, powiększy się o 10 cm, zatem spróbować warto." Facet długo rozważał, czy podjąć się tego eksperymentu. W końcu ruszył do lasu i faktycznie spotkał żabę, zapytał: - "Wyjdziesz za mnie?" - "Nie" odpowiedziała żaba. Facet popędził do domu, zdjął spodnie i mierzy... rzeczywiście skurczył się do 40 cm. Popędził pełen entuzjazmu jeszcze raz do lasu do żaby i pyta: -"Wyjdziesz za mnie?" -"Nie", odpowiedziała żaba. Facet znów pobiegł do domu i mierzy jeszcze raz, teraz był długi już tylko na 30 cm. '20 cm' pomyślał sobie facet, '20 cm byłoby genialnie' – toteż ponownie pobiegł do lasu, spotkał znowu żabę i zapytał: -"Wyjdziesz za mnie?" -"Kochany Panie", powiedziała żaba,"głuchy jesteś, czy co? Powiedziałam Ci już przedtem i powtórzę znowu.... [ NIE! NIE! NIE!"
08 cze 2007, 18:56
Spektakularne katastrofy zdarzają się co sto lat :
1812 - klęska Napoleona pod Moskwą,
1912 - zatonięcie Titanica,
2012 - Euro 2012 w Polsce
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
09 cze 2007, 06:58
Drago
Spektakularne katastrofy zdarzają się co sto lat : 1812 - klęska Napoleona pod Moskwą, 1912 - zatonięcie Titanica, 2012 - Euro 2012 w Polsce
Obrazowo wygląda to tak: [attachmentid=175]
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 cze 2007, 07:13
dla fanów P. Zawiszy: <a href="http://www.tvn24.pl/2051419,28378,0,1,1,wideo.html" target="_blank">http://www.tvn24.pl/2051419,28378,0,1,1,wideo.html</a>