U nas też na jedno miejsce zdarzają się ostatnio 2-3 osoby (składające papiery, a nie dopuszczone do ścisłego finału). A i tak wiadomo, że po zdobyciu doświadczenia odejdą. Jak tak dalej pójdzie przeżyjemy naturalną redukcję.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
Ostatnio edytowano 04 cze 2007, 07:45 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz
03 cze 2007, 17:33
zoltar7
O widzę, że kolega stał się już zupełnym Euroentuzjastą, że się mężami koleżanek zaczyna interesować
CELOWO napisałem "znać". Nie "poznać". Czyli z ciekawości: jak może wyglądać mąż takiej "herod-baby". Bo żeby pracować jako "poborczyni", to musi mieć charakter!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 04 cze 2007, 07:46 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
03 cze 2007, 19:18
Nadir
CELOWO napisałem "znać". Nie "poznać". Czyli z ciekawości: jak może wyglądać mąż takiej "herod-baby". Bo żeby pracować jako "poborczyni", to musi mieć charakter!
A czy ja coś mówiłem.
[attachmentid=166]
Ostatnio edytowano 04 cze 2007, 07:46 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz
03 cze 2007, 19:59
Drago
Zoltar byłeś dziś w kancelarii premiera?
Byłem, byłem... ale wiesz Drago, znowu wyżej powołany jak zwykle tylko te ble... ble... ble... o drugiej kadencji Wielkiego Brata, zero konkretów... czyli gdzie, kiedy i ile... :rotfl:
Ostatnio edytowano 04 cze 2007, 18:42 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz
04 cze 2007, 16:07
ufo
A wiecie jaka jest różnica między onanizmem organisty a organizmem onanisty?
Taka jak między koniem a koniakiem i między rumem a rumakiem!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 04 cze 2007, 18:43 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
04 cze 2007, 17:53
Chłopaki (dziewczyny), czas chyba zmienić wątek na "Pośmiejmy się".
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 05 cze 2007, 07:01 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz