Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Witam serdecznie! Również proszę o namiar na Magiczną Skrzynkę - z góry serdecznie dziękuję e-mail : crinosek@gmail.com pozdrawiam
p.s. w tamtym roku przystępowałem do egzaminu, brakło mi ok. 2 pkt
23 kwi 2013, 21:06
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
crinosek
Witam serdecznie! Również proszę o namiar na Magiczną Skrzynkę - z góry serdecznie dziękuję e-mail : crinosek@gmail.com pozdrawiam
p.s. w tamtym roku przystępowałem do egzaminu, brakło mi ok. 2 pkt
Hasło wysłane! Uszy do góry, w tym roku się uda
anic
jak to nie problem to też bardzo proszę o hasla na skrzynke pietruch7@o2.pl z góry dziękuje
________________________ Ale nie w tym temacie..... Nadir
Poszło
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
24 kwi 2013, 11:17
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Ja także chciałbym poprosić o dostęp do skrzynki, thank u from the mountain! e-mail: gangaba@rocketmail.com
26 kwi 2013, 12:34
To ja też poproszę o dostęp na mariusz.many@wp.pl W tym roku się pewnie nie przyda, nie dam rady z czasem, ale może na przyszły rok...
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
26 kwi 2013, 13:11
Jestem nowym użytkownikiem forum. Bardzo proszę o możliwość korzystania ze skrzynki z materiałami. Powiedzcie jak z niej można skorzystać. Będę bardzo wdzięczna. Mój mail: stawczak@poczta.onet.pl
29 kwi 2013, 09:21
Nie często wchodzę na naszą skrzynkę, ale chyba tam są inne materiały niż jakiś czas temu. Wyrzucacie "starocie" czy ktoś robi to złośliwie? A może tam jest wszystko, tylko gdzieś schowane...
29 kwi 2013, 18:42
cytrynka23
Nie często wchodzę na naszą skrzynkę, ale chyba tam są inne materiały niż jakiś czas temu. Wyrzucacie "starocie" czy ktoś robi to złośliwie? A może tam jest wszystko, tylko gdzieś schowane...
Popieram.. są tam wiadomości umieszczone uprzednio po działaniu "złośliwego chochlika" (czyli usunięciu materiałów), ale żadnych nowości tam nie ma. Nikt nic nie umieszcza?
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
30 kwi 2013, 07:22
Witam serdecznie! Jestem nowym forumowiczem. Bardzo proszę o możliwość korzystania ze skrzynki z materiałami do nauki w postępowaniu kwalifikacyjnym. Z góry bardzo dziękuję uprzejmej osobie Mój mail: lalalilo@wp.pl
02 maja 2013, 19:48
Hej, Ja też jestem nowe i byłabym wdzięczna za namiary na magiczną skrzynkę na adres monikazim@wp.pl Dzięki z góry
03 maja 2013, 14:44
Kochani ja również poproszę o hasło dostępu do tej skrzynki z materiałami i wysłanie materiałów jakie posiadacie na mail: socysta_nektarynka@wp.pl Dziękuję z góry!
03 maja 2013, 19:58
Witam Uprzejmie proszę o login i hasło do skrzynki z materiałami na adres bosster8@wp.pl. Z góry dziękuję i Pozdrawiam wszystkich!
04 maja 2013, 07:55
Witajcie Hasła zostały wysłane!
P.S. Nikt nic nowego ostatnio na skrzynkę nie wrzucił?
06 maja 2013, 10:07