Teraz jest 09 wrz 2025, 22:05

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 177  Następna strona
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego 
Autor Treść postu
Amator

REJESTRACJA29 lis 2007, 20:56

POSTY        15
Post Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Dzisiaj wszedłem na podany adres skrzynki zalogowałem się, ale materiałów nie znalazłem. Będę wdzięczny za informację gdzie je mogę znaleźć. No i jakby co to ewentualnie proszę o ich przesłanie na adres adam.kamrat@gmail.com

02 kwi 2013, 22:05
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
Witam Wszystkich!
Z przykrością informuję, że ktoś wyjątkowo UPRZEJMY usunął wszystkie materiały ze wspólnej skrzynki.
Nie wiem, kto to uczynił (choć wiem, komu ja przekazywałam hasła dostępu do skrzynki  palka--== ); nie wiem, jaki miał w tym cel, ale jednak go osiągnął :zly1:
Forum to ma być miejscem, w którym ludzie sobie pomagają, a nie robią wzajemnie na złość ..
W związku z zaistniałą sytuacją, jaki macie pomysł na dalsze udostępnianie materiałów? Ja część z nich ściągnęłam ze skrzynki, mam je i mogę gdzieś umieścić. Zakładamy nową skrzynkę? Jakie ustalamy zasady udostępniania loginu i hasła dostępu?
Część materiałów jest jeszcze na chomikuj.pl - użytkownik "urzednik.mianowany".

P.S. Jeżeli jakimś cudem ów Żartowniś byłby tak miły i umieścił materiały spowrotem na skrzynce, cała nasza "społeczność" byłaby ogromnie wdzięczna  :excl:

03 kwi 2013, 07:28
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA25 sie 2010, 10:37

POSTY        18
Witam!
Materiały, które znajdowały się na skrzynce jakiś czas temu zdążyłam je ściągnąć także postaram się je wysłać. Dawno nie korzystałam ze skrzynki, która była założona na potrzeby forumowiczów także nie wiem czy było przesłanych więcej materiałów niż ja posiadam
Pozdrawiam

03 kwi 2013, 07:58
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA19 lut 2013, 11:07

POSTY        2
Witam, chciałam podać podlinkowany adres, a tu takie przykre wiadomości. Czy "nowi chętni" na marteriały otrzymają adres? Miłego dnia.

03 kwi 2013, 10:01
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA06 kwi 2011, 19:27

POSTY        1
Witam! Jeżeli ktoś mógłby udostępnić mi materiały to będę wdzięczna: ewa.hus@wp.pl
Pozdrawiam

03 kwi 2013, 10:38
Znawca

REJESTRACJA23 sty 2012, 22:56

POSTY        235
Skrzynka odżyła. Przesłałam materiały, które posiadałam i Magda przesłała swoje materiały. Jeżeli ktoś posiada inne materiały to bardzo proszę o przesłanie na skrzynkę.

03 kwi 2013, 17:21
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Potwierdzam, że konto na chomikuj.pl nadal istnieje (nazwa: urzednik.mianowany). Są tam tylko moje materiały jednak można dodawać kolejne (do folderu "inne materiały"). Oczywiście skrzynka mailowa jest wygodniejsza, ale jak widać mniej pewna. Zdaję sobie sprawę, że chomik ma (niewielkie niestety) limity darmowego ściągania plików, ale tak jak już kiedyś pisałam mam tam pewne znajomości i dostałam obietnicę, że w razie potrzeby zwiększą nam limit tak, żeby nie trzeba było płacić.
To tak k'woli przypomnienia (i pokazania, że wciąż tu jestem ;)) - nie chcę się z niczym narzucać. Dopóki skrzynka działa, to jest chyba najwygodniejsze wyjście.
Życzę powodzenia wszystkim zdającym w tym roku. Podziwiam Was za samą odwagę i determinację!
Pozdrawiam.

03 kwi 2013, 17:58
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA27 wrz 2010, 07:21

POSTY        194
Witam,
przykre, że ktoś zrobił taki numer ze skrzynką. Mam nadzieję, że mimo wszystko ktoś zaufa nowoprzystępującym i pomoże z materiałami. Ja też prosiłam o pomoc i ponawiam swój adres : andziak62@gmail.com  .
Proszę :rolleyes:

03 kwi 2013, 19:10
Zaawansowany

REJESTRACJA09 lip 2012, 07:07

POSTY        36
Witam,
dawno mnie tu nie było, ale jestem i będę. Jeśli coś się stanie z Naszą skrzynką, jestem w posiadaniu większości mat. ze skrzynki z 2012r. i obecnej. Mam jednak nadzieję, że już nikt nigdy nie usunie plików z Naszej skrzyneczki.
Pozdrawiam i owocnej nauki

05 kwi 2013, 18:44
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA19 cze 2012, 19:09

POSTY        10
andziak                    

Witam,
przykre, że ktoś zrobił taki numer ze skrzynką. Mam nadzieję, że mimo wszystko ktoś zaufa nowoprzystępującym i pomoże z materiałami. Ja też prosiłam o pomoc i ponawiam swój adres : andziak62@gmail.com  .
Proszę :rolleyes:

nie ma naszej skrzynki?
nie może być :( a komu ona przeszkadzała:(

05 kwi 2013, 22:00
Zaawansowany

REJESTRACJA09 lip 2012, 07:07

POSTY        36
jest 06.04.2013 godz 00:08 skrzynka jest i załączniki też.

05 kwi 2013, 23:14
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA05 kwi 2013, 08:26

POSTY        3
Jestem nowym użytkownikiem forum.  Bardzo proszę o możliwość korzystania ze skrzynki z materiałami. Powiedzcie jak z niej można skorzystać. Będę bardzo wdzięczna. Mój mail: kasiaiza@op.pl

09 kwi 2013, 06:54
Amator

REJESTRACJA25 cze 2009, 06:43

POSTY        15
ponawiam prośbę o hasło do skrzynki
adres enoch@op.pl

w ramach podziękowań zamieszczę tam materiały które mi się udało zgromadzić

Dzięki ..

09 kwi 2013, 13:58
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA25 maja 2009, 20:54

POSTY        2
Tak jak wszyscy również proszę o namiary na skrzynkę na adres marzenap1970@wp.pl

Pozdrawiam

09 kwi 2013, 18:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 177  Następna strona