Teraz jest 10 wrz 2025, 21:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 335  Następna strona
Pośmiejmy się 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA15 lip 2009, 13:33

POSTY        520
Post Re: Pośmiejmy się
Mistrz w pchnięciu kulą do trenera:
- Dziś muszę pokazać klasę... na trybunie siedzi moja teściowa.
- Eee! Nie dorzucisz...

04 gru 2012, 08:34
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
.....

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

04 gru 2012, 21:14
Fachowiec
Własny awatar

REJESTRACJA14 wrz 2011, 21:56

POSTY        1263
niesioł pospolity w akcji...

07 gru 2012, 07:16
Specjalista

REJESTRACJA08 lis 2007, 16:36

POSTY        597
Załącznik:
432302_563532357006382_440902316_n.jpg

07 gru 2012, 12:12
Specjalista

REJESTRACJA17 lis 2007, 15:35

POSTY        867
- Co by robiła Marylin Monroe, gdyby teraz żyła?
- Dosyć intensywnie drapała o wieko trumny.

08 gru 2012, 14:36
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA11 lis 2006, 20:46

POSTY        450

LOKALIZACJAU-S-A
Załącznik:
0d75cde460fcef8a45f38d08617789a8,20,0.jpg

09 gru 2012, 11:41
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
.....

09 gru 2012, 11:55
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
Załącznik:
pensja.JPG

09 gru 2012, 18:52
Zobacz profil WWW
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Zemsta uczniów w Słupsku za ch..owe nauczanie
Obrazek

Na portalu http://www.kwejk.pl pojawiło się zdjęcie, które obraża nauczycieli. Przedstawia męskie genitalia i napis "Karny za ch**owe nauczanie". Fotografię wykonano na boisku szkolnym Gimnazjum nr 3 w Słupsku. - Jeśli środowisko żyje takimi wyczynami, to niech tak zostanie - mówi dyrektor placówki.
O wulgarnym zdjęciu, które nawiązuje do popularnych naklejek nalepianych na źle zaparkowane samochody na parkingach, poinformował nas internauta. To on natknął się na niego na portalu http://www.kwejk.pl.
- Wulgarny obrazek wykonano na terenie naszego elitarnego II LO w Słupsku. Czy tak powinni zachowywać się dojrzali uczniowie takiej prestiżowej szkoły? Jaki przykład oni dają innym? I gdzie byli nauczyciele? Przecież takie "dzieło" nie powstaje od tak i raczej nietrudno je zauważyć. I jakie jest faktyczne nauczanie w szkole, jeżeli dochodzi do czegoś takiego? A być może to nie uczniowie tylko "lokalne dzieci"? W każdym razie jako absolwent "Mickiewicza" czuję się oburzony. Za moich czasów to była szkoła z poziomem! - uważa internauta, który przesłał zdjęcie odnalezione na portalu Kwejk.pl.

O komentarz poprosiliśmy Mariusza Domańskiego, dyr. Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 2, w skład którego wchodzi II LO i Gimnazjum nr 3. Przedtem przesłaliśmy mu link do Kwejka.pl. Dyrektor przyznał, że wulgarny rysunek został wykonany na boisku szkolnym Gimnazjum nr 3.
- Nie jestem w stanie zamknąć dostępu do boiska szkolnego młodzieży mieszkającej w rejonie naszej placówki. Mogę tylko stwierdzić, że ten rysunek wykonano we wtorek po południu, a zdjęcie zrobiono z okna gimnazjum w czasie, gdy na jego terenie odbywały się zajęcia pozalekcyjne. Trudno ustalić, kto je zrobił - mówi dyr. Mariusz Domański, który nie ukrywa, że jest zniesmaczony takim zachowaniem.
Czy będzie interweniował u administratora portalu Kwejk.pl?
- Nie będę nigdzie występował. Jeżeli środowisko żyje takim wyczynami, to niech tak zostanie - uważa.

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/tr ... omosc.html

Wasze komentarze

Na litość Boga przecież to nie chodzi o napis tylko o faktycznie debilny poziom nauczania a już w kretyńskich Gimnazjach i wiecie znów zmiana programu w LO ,nowe podręczniki i nowy egzamin dojrzałości
najgorsze jest to że większości autorów tych idiotyzmów już niema - są nowi ale nie obrażając nikogo to tak jak z tą pływalnią na NARODOWYM.A podobno miało być lepiej - a spróbujcie przyjąć do pracy tych wykształconych "dobrze" ludzi,nie da rady ich ustawić do żadnej roboty, ja Bogu dzięki wyzwoliłem się -jestem na emeryturze i wiecie co chodzę czasem ale mam jakiś niesmak za każdym następnym razem większy-SZKODA WIELKA SZKODA.
~VIP  | ocena: 90% |

Reforma szkolnictwa i wprowadzenie gimnazjów to najgłupsza reforma po 89r.
- Wydłużono de facto podstawówkę z 8 do 9 lat.
- Potencjalni kandydaci na studia i do zawodówek nauczani są razem, uśredniając poziom nauczania.
- Brak możliwości wcześniejszego rozpoczęcia nauczania kierunkowego, pod katem mozliwości zdolności czy zainteresowań.
- Skrócono nauczanie w szkołach średnich z 4 do 3 lat. Wskutek tego znacznie obcięto program nauczania a i tak jest on bardzo napięty.
- No i grzech śmiertelny - nie wydłużono nauczania zawodowego z 2 do 3 lat. Efekt - brak dobrze wykwalifikowanych zawodowo pracowników. Dzisiaj nie wystarczy znajomość obsługi pilnika i młotka. Potrzebni są ludzie, którzy potrafią obsługiwać obrabiarki numeryczne. Podobnie jest w innych zawodach. Technika poszła do przodu i dobrze wykształcony fachowiec jest na wagę złota. I zawsze wygra z odpadem z gimnazjum czy z liceum, który nic nie umie. Ale skąd takich brać, skoro Państwo przechowuje ich w gimnazjach zamiast kształcić w szkołach zawodowych.
I na koniec opinia mojej córki, obecnie studentki, absolwentki gimnazjum i 3 letniego LO:
"Gimnazjum to wylęgarnia zła. Niczego się w nim nie można nauczyć, chyba tylko jak ćpać, pić alkohol palić i uprawiać seks".
~starzec

Nauczanie jest takie, jak uczniowie napisali. Można dyskutować nad sposobem wyrażenia tej opinii, ale rację mają. Uważam, że to jakieś nieporozumienie. Nauczyciele od początku reform krytykują je otwarcie i zwracają uwagę na edukacyjne niewypały. Rodzice coraz częściej zauważają, że obecny kształt edukacji nie sprzyja zdobywaniu wiedzy. Fatalny kształt szkonictwa zauważać zaczynają dzieci... . A ministerialni reformatorzy tylko czekają, co by tu jeszcze spi.... ć. I pewnie mają jeszcze dużo znakomitych pomysłów. Niestety. ~marudamaruda

Ostatnio edytowano 09 gru 2012, 20:32 przez Badman, łącznie edytowano 2 razy

09 gru 2012, 20:28
Specjalista

POSTY        867
W więzieniu:
- Zabiłeś żonę?
- Tak, trafiła prosto w słup.
- Majstrowałeś jej przy hamulcach, prawda?
- Nie, rozkręciłem system nawigacji satelitarnej.

Przychodzi lekarz do lekarza
- Słucham, co dolega?
- Rano mnie mdli, kręci mi się w głowie, zbiera na wymioty...
- To kac. Trzeba wziąć coś na kaca.
- Poważnie? Uff... to jednak dobrze powiedziałem tej pacjentce.

12 gru 2012, 04:52
Znawca

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:43

POSTY        252
Główny dres wybrał się na ryby i jak to drecho miał, ze dwa złote łańcuchy (po pół kilo każdy) na szyi, na każdym palcu złoty sygnet, a w kieszeni gruby rulon dolarów * oczywiście same setki. Wziął ze sobą trzy flaszki. Zimno było więc obrócił je po kolei. Oczywiście upił się i usnął. Budzi się, a tu nie ma łańcuchów, sygnetów, ani dolarów. Zadzwonił z komórki po swoich ludzi i nie minęło pół godziny, a podjechały cztery czarne mercedesy, w każdym po pięciu byków 2 na 2, wszyscy z glockami. Stwierdzili, że to najprawdopodobniej ktoś z okolicznej wsi obrobił szefa. Wpadają do wsi i zaczynają wypytywać. Ktoś z miejscowych wskazał dom pośrodku wsi* dom sołtysa. Wpadają do sołtysa, a tam na ganek wychodzi facio w kufajce, na szyi ma dwa złote łańcuchy, na każdym palcu sygnet, a z kieszeni kufajki wystaje mu rulon 100 dolarówek. Przeładowali broń i pytają skąd to wszystko ma.
Sołtys ma to:
* No nie uwierzycie chłopaki. Idę sobie przez las z psem na spacerze, a tu nad brzegiem jeziora leży jakiś facet, w trupa pijany i ma to wszystko przy sobie. No to go obrobiłem. Na koniec ściągnąłem mu gacie zerżnąłem w dupę i poszedłem do domu.
Chłopaki patrzą pytającym wzrokiem na szefa. Szef podchodzi do sołtysa, przygląda się chwilę błyskotkom i mówi:
* Chłopaki jedziemy to nie moje złoto...

12 gru 2012, 19:22
Znawca

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:43

POSTY        252
Małżeństwo z dwudziestoletnim stażem, żona krząta się w kuchni, mąż coś
naprawia. W pewnej chwili mąż woła:
- Stara! Chodź na chwilę.
- Co?
- Potrzymaj ten drucik.
Żona posłusznie chwyta kabelek, po czym pyta:
- I co?
- Nic, widocznie faza jest w tym drugim...

Małżeństwo 90latków wybrało się do doktora.
Najpierw wchodzi facet. Lekarz pyta go jak minął mu dziś dzień.
On na to: - Wspaniale. Bóg jak zwykle był dla mnie dobry. Gdy wszedłem dziś do kibla zapalił mi światło a jak skończyłem to zgasił.
Doktor pokiwał głową dał tabletki i kazał wejść żonie.
Powiedział co przed chwilą usłyszał od jej męża, a ta momentalnie zerwała się z miejsca i biegnie w kierunku drzwi
Lekarz: - zaraz nie skończyłem z panią jeszcze, co się stało?"
Na to kobieta: - Ten sku...syn znowu nasrał do lodówki!

13 gru 2012, 18:13
Zaawansowany

REJESTRACJA29 maja 2007, 19:32

POSTY        53
Mężczyźni to świetni kucharze!
Dwa jajka, parówka i śmietanka.
Potrafią zapełnić brzuch kobiety na dziewięć miesięcy.

Siedzi babcia na ławce, na której jest napisane "świeżo malowane".
Podchodzi mężczyzna i mówi:
- Proszę pani, niech pani zejdzie, tu jest świeżo malowane.
A ona mu na to:
- Proszę pana ja i tak w to nie wierzę. Wczoraj pisało ch*j ci w d*pę a ja siedziałam kilka godzin i nic.

13 gru 2012, 22:56
Specjalista

POSTY        867
Na lekcji pani mówi:
- Na jutro każdy ma mieć opis jakiegoś zwierzęcia.
Na następny dzień pani się pyta Jasia:
- Jasiu, o jakim zwierzątku przygotowałeś opis?
- O krecie.
- No to teraz opowiedz coś o tym zwierzęciu.
- Krecik.
- No ale co krecik?
- No krecik.
- No ale co krecik?!
- No, kuźwa, takie małe, czarne!

14 gru 2012, 04:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 335  Następna strona