Po tych zmianach to URZĘDNIK będzie zarabiał jak w tej PAŃSTWOWEJ spółce EURO2012+ . Po 30tys zł miesięcznie i co 4 lata po 1 mln zł premii. To wtedy niech te 13 zabiorą...
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
13 mar 2013, 22:45
Re: Nasze wynagrodzenia
15 mar 2013, 16:38
A mnie ciekawi co zrobią kiedy w 2014 przejmą informatyków do IS z wynagrodzeniami. Przecież wiadomo, że dysproporcje na tych samych stanowiskach są między urzędami, a i nawet w samych urzędach przy tym samym stanowisku i zakresie obowiązków są znaczne różnice.
15 mar 2013, 20:14
Nikt nie będzie się tym przejmował. Powiedzą, że możecie mieć pretensje do byłych szefów, kasy nie ma, cieszcie się, że macie pracę, a widełki min i max będą miały takie granice, że wszystko będzie ok. Tylko mam nadzieję, że się mylę.
16 mar 2013, 09:37
...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
31 mar 2013, 18:52
Pinero
Jak to kiedy?!
Już szósty rok mamy nowe Wysokie Standardy.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
31 mar 2013, 22:09
kolo369
A mnie ciekawi co zrobią kiedy w 2014 przejmą informatyków do IS z wynagrodzeniami. Przecież wiadomo, że dysproporcje na tych samych stanowiskach są między urzędami, a i nawet w samych urzędach przy tym samym stanowisku i zakresie obowiązków są znaczne różnice.
Na to pytanie brak jest rzetelnej odpowiedzi. A nurtuje ono wszystkich informatyków. Mamy poważne obawy by sadzić, że przy tych zmianach ktoś będzie chciał zaoszczędzić. I wtedy będzie dylemat ... jak już dostaniemy to wypowiedzenie zmieniające.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
01 kwi 2013, 18:34
tranqilo
kolo369
Na to pytanie brak jest rzetelnej odpowiedzi. A nurtuje ono wszystkich informatyków. Mamy poważne obawy by sadzić, że przy tych zmianach ktoś będzie chciał zaoszczędzić. I wtedy będzie dylemat ... jak już dostaniemy to wypowiedzenie zmieniające.
Problem ten dotyczy nie tylko informatyków, ale wszystkich pracowników US. Będą zatrudnieni u jednego pracodawcy, a zatem ich stosunek pracy nie może być ustalony w sposób dyskryminujący.
07 cze 2013, 12:30
W sPOsób dyskryminujący na pewno nie ale w sPOsób dowolny to jak najbardziej
07 cze 2013, 18:45
Powiem Wam jak to będzie: krótko: wóz albo przewóz. Jak nie pasi to wypad, bez odprawy rzecz jasna. Przeszłam przez to ja i moi byli współpracownicy, więc wiem co się działo. A Brać w wieku przed bądź emerytalnym nie ma co liczyć na zatrudnienie. Nie straszę, tylko się dzielę własnymi doświadczeniami, metoda przetestowana skutecznie przy likwidacjach OZ Izb. Także szykujta co bardziej waleczni plan B.