Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Ok, ok, spokojnie. Przepraszam, jeżeli poczułaś się urażona. Absolutnie nie mam żadnych pretensji. Po prostu sama pamiętam jak długo prosiłam o przysłanie materiałów, jakoś zimą tamtego roku, a przecież wtedy było zdecydowanie więcej osób, które mogły to zrobić. Nie wiem tylko jak ten system sprawdzi się w gorętszym wiosennym okresie, kiedy ci znający hasło będą zajęci nauką a ci chcący je dostać będą znacznie bardziej niecierpliwi. Ale, ok, już się nie wtrącam. Peace!
24 wrz 2012, 17:51
to i ja przyłączę się do prośby o hasło na maila cytrynka23@o2.pl
24 wrz 2012, 19:59
Ponownie bardzo proszę o podanie hasła do skrzynki lub przesłanie materiałów na adres: pxp10@wp.pl
Z góry bardzo dziękuję
24 wrz 2012, 20:42
edyta850
Nie chcę mówić "a nie mówiłam", ale mówiłam :P że z wysyłaniem hasła do skrzynki będą podobne problemy, jak na początku z wysyłaniem materiałów. Może by w takim razie przynajmniej podać namiary do kilku osób, które znają to hasło i wtedy zainteresowani będą mogli się do nich zwracać bezpośrednio, a nie tylko wpisywać na "listę życzeń". Poza tym naprawdę zachęcam do wrzucenia tych materiałów na konto, które założyłam na chomikuj.pl (nazwa chomika: urzednik.mianowany). Obiecuję, że dołożę wszelkich starań, żeby nikt nie musiał płacić za ich pobranie.
Dzień dobry Jeżeli ktoś jest zainteresowany uzyskaniem hasła do wspólnej skrzynki - można kierować do mnie prośby na prv. W miarę możliwości - odpowiem tak szybko, jak tylko będzie to możliwe
Cieplutkie pozdrowienia w ten pochmurny dzień
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
25 wrz 2012, 08:03
A ja otrzymała dziękuję ślicznie
25 wrz 2012, 14:11
Witam, pisałam juz pare razy, ale niestety bez odzewu. Poproszę namiary na skrzynkę i haslo do niej. Mój email to: spring1709@wp.pl Będę bardzo wdzięczna, z góry dziękuje
27 wrz 2012, 19:25
Witam! Bardzo proszę o przesłanie nowego hasła do skrzynki na adres: urzednik84@wp.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam
05 paź 2012, 12:23
Ja także bardzo poproszę o nowe hasło i login na email www.smiko4@wp.pl
05 paź 2012, 15:07
Witam !
Ja również poproszę o hasło do skrzynki na adres : malgosia37@poczta.onet.eu , czekam cierpliwie i dziekuję serdecznie.
07 paź 2012, 11:21
Witam! Jestem tu po raz pierwszy. W tym roku chciałabym podejść do Postępowania i, podobnie jak Poprzednicy, bardzo prosiłabym o przesłanie loginu i hasła na adres: marzenaro@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam
08 paź 2012, 06:31
Witam Staram się na bieżąco przesyłam Wam hasło do naszej wspólnej skrzynki Jeżeli ktoś nadal hasła nie otrzymał - proszę o informację na prv.
Proszę o podanie właściwego adresu e-mail Mogę się domyślać, że powinien on być: smiko4@wp.pl?
Miłego dnia Wszystkim!:)
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
08 paź 2012, 07:10
Witam dołączając się do moich poprzedników proszę o login i hasło do skrzynki, choć jeszcze nie wiem czy będę zdawać egzamin bo chyba trzeba już zacząć pozdrawiam i podaję e-mail:eska1961@vp.pl
08 paź 2012, 16:34
Oczywiście, że prawidłowy adres to: smiko4@wp.pl Jeszcze raz poproszę o login i hasło. Z góry dziękuję i za utrudnienia przepraszam.