Teraz jest 10 wrz 2025, 06:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 177  Następna strona
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA31 sty 2012, 08:20

POSTY        21
Post Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam, bardzo proszę o nowe hasło na skrzynkę. Z góry dziekuję barbarama11@wp.pl

Ostatnio edytowano 14 wrz 2012, 09:14 przez Mirotka6, łącznie edytowano 1 raz

14 wrz 2012, 09:13
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA29 lip 2011, 09:29

POSTY        10
Witam, bardzo proszę o nowe hasło na skrzynkę. Z góry dziekuję wawa12421@wp.pl :)

14 wrz 2012, 09:34
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Uff, ale się tu zamieszanie zrobiło jak mnie nie było  :rotfl:
Opcja podawania hasła moim zdaniem nie jest najlepsza bo:
1. nie bardzo różni się od stanu początkowego tego wątku, kiedy ludzie podawali maile z prośbą o materiały i potem dłuuugo czekali na odzew
2. Nigdy do końca nie wiemy komu podajemy namiary - dyskryminowanie nowych użytkowników chyba nie do końca jest fair.
Opcja wspólnej skrzynki mailowej chyba niestety nie działa. Ale nie martwcie się, los przyszłorocznych zdających leży mi na sercu i myślę nad nową opcją. Rozważam albo jakiś wspólny serwer (wstępnie pytałam brata, który ma jakiś serwer i mógłby nam udostępnić) tylko to chyba nie zapobiegnie usuwaniu. Drugą opcją jest konto na chomiku. Podobno jest tam jakaś opcja chomik edu, która jest prawie bezpłatna. Pomyślę, rozejrzę się i na pewno coś wymyślę.
Trzymajcie się.

14 wrz 2012, 10:20
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA27 paź 2009, 07:56

POSTY        12
Witam wszystkich serdecznie i proszę również o materiały do postępowania na 2013 r. oraz hasło do nowej skrzynki na adres:  mp204@interia.pl...moja zamiennik to 3 raz...
Bardzo dziekuję i życzę Wszystkim powodzenia...

14 wrz 2012, 12:01
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA07 wrz 2012, 15:01

POSTY        16
Ja również proszę o hasło do nowej skrzynki.
max1pl@wp.pl

14 wrz 2012, 19:06
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA19 cze 2012, 19:09

POSTY        10
Poproszę o hasło na adres
ruda.ruda92@gmail.com
Z góry dziękuję

15 wrz 2012, 18:33
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 cze 2011, 21:36

POSTY        35
Powiem szczerze że jestm zawiedziona tym wszystkim... rozumiem że mamy kłopot z kims kto kasuje nam pliki w skrzynce ... i nie wiem co z tym zrobić ale z drugiej strony... wychodzi na to że skrzynka jest tylko dla kilku osób bo innym nie podaje się hasła... ja prosiłam już kilka razy i ... cóż... nie dostałam. Jezeli chcecie mieć "prywatną" skrzynkę to ok.. tylko nie piszcie na formum że ją macie skoro nie pozwalacie z niej korzystac innym... przepraszam za te słowa bo nie chcę nikogo urazić ale zniesmaczyła mnie ta cała sytuacja...  chyba jednak trzeba liczyć na siebie i nie szukać tutaj pomocy bo dostają ją jedynie "wybrani"  :(

15 wrz 2012, 19:41
Znawca

POSTY        186
Założyłam konto na serwisie chomikuj.pl
Tam nie powinno być żadnego problemu z usuwaniem przez kogoś już wrzuconych materiałów.
Prawo usuwania materiałów zastrzegłam dla siebie, jako właściciela, ale każdy powinien móc wrzucić i (za darmo) pobrać materiały. Pobieranie małych plików nie wymaga chyba nawet konta na serwisie, przy pobraniu większych trzeba już mieć konto, ale po pierwsze do 50MB tygodniowo jest bezpłatne, po drugie opłaty za kolejny transfer są moim zdaniem niskie (kilka złotych). Ponieważ jednak mam pewne znajomości we władzach tego serwisu, więc zanim ktoś zapłaci za pobranie tych plików niech do mnie napisze. Chomik podobno powstał właśnie w celu wymiany informacji naukowych, więc dostałam obietnicę, że w razie czego postarają się nam zwiększyć limit transferu :)
Z góry uprzedzam, że nie mam wcześniejszych doświadczeń z chomikiem, to jest pierwsze konto, które założyłam, więc technicznie nie czuję się ekspertem. Gdyby jednak ktoś miał jakiś problem z korzystaniem z konta, służę pomocą.
Teraz kilka praktycznych informacji:
1. Nazwa chomika: urzednik.mianowany
2. Na tym koncie jest kilka folderów, w których są moje materiały. Jest też folder inne materiały, w którym możecie wrzucać swoje materiały. Ja postaram się tam utrzymać w miarę porządek.
3. Z uwagi na pkt 2 zdanie 2 :D proszę żebyście wrzucając pliki opisywali ich zawartość, to ułatwi ich porządkowanie. Poza tym postarajcie się umieszczać małe pliki, zamiast jednego wielkiego - to ułatwi ich pobieranie.
To chyba wszystko. W razie pytań służę pomocą, w miarę możliwości. Mam nadzieję,że pomysł wypali.
Pozdrawiam.

15 wrz 2012, 21:25
Specjalista

REJESTRACJA03 wrz 2012, 21:08

POSTY        329
edyta850                    

Tam nie powinno być żadnego problemu z usuwaniem przez kogoś już wrzuconych materiałów.
Prawo usuwania materiałów zastrzegłam dla siebie, jako właściciela, ale każdy powinien móc wrzucić i (za darmo) pobrać materiały. Pobieranie małych plików nie wymaga chyba nawet konta na serwisie, przy pobraniu większych trzeba już mieć konto, ale po pierwsze do 50MB tygodniowo jest bezpłatne, po drugie opłaty za kolejny transfer są moim zdaniem niskie (kilka złotych). Ponieważ jednak mam pewne znajomości we władzach tego serwisu, więc zanim ktoś zapłaci za pobranie tych plików niech do mnie napisze. Chomik podobno powstał właśnie w celu wymiany informacji naukowych, więc dostałam obietnicę, że w razie czego postarają się nam zwiększyć limit transferu :)
Z góry uprzedzam, że nie mam wcześniejszych doświadczeń z chomikiem, to jest pierwsze konto, które założyłam, więc technicznie nie czuję się ekspertem. Gdyby jednak ktoś miał jakiś problem z korzystaniem z konta, służę pomocą.
Teraz kilka praktycznych informacji:
1. Nazwa chomika: urzednik.mianowany
2. Na tym koncie jest kilka folderów, w których są moje materiały. Jest też folder inne materiały, w którym możecie wrzucać swoje materiały. Ja postaram się tam utrzymać w miarę porządek.
3. Z uwagi na pkt 2 zdanie 2 :D proszę żebyście wrzucając pliki opisywali ich zawartość, to ułatwi ich porządkowanie. Poza tym postarajcie się umieszczać małe pliki, zamiast jednego wielkiego - to ułatwi ich pobieranie.
To chyba wszystko. W razie pytań służę pomocą, w miarę możliwości. Mam nadzieję,że pomysł wypali.
Pozdrawiam.

Dzięki bardzo, tak jak napisałaś za pobranie tych dużych trzeba zapłacić więc ich nie pobrałam, ale i tak zrobiłaś dobrą robotę. Jesteś Wielka :brawa:

16 wrz 2012, 08:27
Amator

REJESTRACJA04 lip 2012, 20:49

POSTY        24
Wielkie dzięki :brawa:

16 wrz 2012, 09:47
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
edyta850                    

Pozdrawiam.

Pomysł zasługuje na 5+ :)
Co do tych dużych plików, to czy byłaby taka możliwość, aby zostały one umieszczone także na skrzynce urzednik.2013@wp.pl albo ewentualnie - na prośbę użytkownika forum - przesłane na jego prywatną skrzynkę? :)

Ostatnio edytowano 16 wrz 2012, 14:35 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

skróciłem cytat

16 wrz 2012, 14:15
Specjalista

REJESTRACJA03 wrz 2012, 21:08

POSTY        329
Ja nie mogę zalogować się na skrzynkę urzednik.2013@wp.pl.

16 wrz 2012, 15:02
Znawca

POSTY        186
Uczennica84                    

Pomysł zasługuje na 5+ :)
Co do tych dużych plików, to czy byłaby taka możliwość, aby zostały one umieszczone także na skrzynce urzednik.2013@wp.pl albo ewentualnie - na prośbę użytkownika forum - przesłane na jego prywatną skrzynkę? :)

Wysłałam wszystko na nową skrzynkę. Co do dużych plików, to z tego co wiem to każdy użytkownik Chomika ma 50MB tygodniowo bezpłatnego transferu (czyli tyle można bezpłatnie pobrać), więc jeżeli ktoś nie ma tam konta, to wystarczy, że je sobie założy (naprawdę szybko, sprawdziłam) i będzie mógł wszystko bezpłatnie pobrać.
Gdyby jednak wysłanie na nową skrzynkę nic nie pomogło, a na chomiku pojawiło się więcej materiałów i limit 50MB nie byłby wystarczający, to tak jak pisałam, postaram się załatwić nam dodatkowy limit za darmo :)
Kurczę, niektóre moje zapisy wyglądają jakby mi Chomik płacił za reklamę, ale tak nie jest. Naprawdę nigdy wcześniej z niego nie korzystałam (chociaż tak jak pisałam, mam tam pewne "znajomości").
Pozdrawiam.

16 wrz 2012, 18:37
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA28 kwi 2010, 18:57

POSTY        3
Proszę o przesłanie materiałów na moją prywatną skrzynkę mpisarek@onet.eu

17 wrz 2012, 19:35
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 177  Następna strona