Teraz jest 10 wrz 2025, 14:15

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 177  Następna strona
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA17 maja 2009, 19:10

POSTY        5
Post Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Rzeczywiście, przy takim limicie będzie ciężko, ale kto nie próbuje ten nie ma. Ja również poproszę o książkę i hasło na email marlena2701@wp.pl Wszystkim, którzy mają to już za sobą gratuluję a innym życzę wytrwałości.

11 wrz 2012, 06:57
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA29 lip 2011, 09:29

POSTY        10
Bardzo proszę o materiały na skrzynkę wawa12421@wp.pl i hasło na nową skrzynkę.
Z góry dziękuję.

11 wrz 2012, 07:47
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA22 kwi 2011, 07:48

POSTY        1
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne

Ja też bardzo proszę o namiary i hasło na nową skrzynkę  i przesłanie na mój adres makosia2011@wp.pl  :D

11 wrz 2012, 07:58
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA27 maja 2011, 14:13

POSTY        3
Bardzo proszę o podanie hasłą na nową skrzynkę i przesłanie mój adres: zofijka2011@wp.pl
Pozdrawiam wszyskich uczących się do egzaminu. :rolleyes:

11 wrz 2012, 08:02
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 12:58

POSTY        10
ja również prosze o przesłanie powyższych na adres:  malgorzata217@interia.pl, dziekuje

11 wrz 2012, 09:03
Znawca

REJESTRACJA19 paź 2011, 08:44

POSTY        168

LOKALIZACJAŁódź
Tak dobrze żarło, aż zdechło....
Niestety. ktoś przypadkiem lub złośliwie wyczyścił wspólną skrzynkę.
Prawdopodobnie było to do przewidzenia, no ale trzeba się łudzić (tak jak tym, że może jednak zwiększą limit  :wysmiewacz: )
Brak słów

11 wrz 2012, 09:50

REJESTRACJA27 cze 2009, 18:11

POSTY        108
elizabeta82                    

Prawdopodobnie było to do przewidzenia, no ale trzeba się łudzić (tak jak tym, że może jednak zwiększą limit  :wysmiewacz: )
Brak słów

wydaje mi się, iż ktoś pobierał materiału z maila programem pocztowym z zaznaczona opcją "czyść serwer po pobraniu" i tak ulotniły się one. Nie wydaje mi się by było to działanie celowe. Inaczej mówiąc brak umiejętności...

p.s.
limit 200 osób robi na mnie niesamowite wrażenie, nie mogę doczekać się egzaminu...

11 wrz 2012, 09:55
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA09 lip 2012, 07:07

POSTY        36
elizabeta82                    

Brak słów

Przykro mi.
Miałam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
Dzisiaj rano ok 8:00 jeszcze wszytko było, więc proszę osobę lub osoby, które zaglądały na skrzynkę w dniu dzisiejszym aby umieściły materiały na swoim miejscu - U NAS.
Jest jeszcze inna opcja: dzisiaj od rana przesłałam kilku osobom hasło do NASZEJ skrzynki i ja wiem komu, ale nie powiem  :P (przesyłałam na PRV). Wierzę w uczciwość i obym się nie przeliczyła.

11 wrz 2012, 10:08
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
zuzinska                    

Przykro mi.
Miałam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
Dzisiaj rano ok 8:00 jeszcze wszytko było, więc proszę osobę lub osoby, które zaglądały na skrzynkę w dniu dzisiejszym aby umieściły materiały na swoim miejscu - U NAS.
Jest jeszcze inna opcja: dzisiaj od rana przesłałam kilku osobom hasło do NASZEJ skrzynki i ja wiem komu, ale nie powiem  :P (przesyłałam na PRV). Wierzę w uczciwość i obym się nie przeliczyła.

Witajcie :)
Dzisiaj rano zauważyłam, że kilka "świeżych" osób na Forum poprosiło o dostęp do skrzynki.. Nikogo nie obrażając i broń Cię Panie Boże - nikomu nie sprawiając przykrości, mam nadzieję, że pośród tych osób nie było żadnego dowcipnisia. Wiele osób - będąc jeszcze na fali negatywnych emocji po niezdanym egzaminie - zaczyna gromadzić materiały. I taka strata, jak puściutka skrzynka, nie jest dla Nich (dla Nas :) ) niczym przyjemnym .. W grupie siła, więc.. zabieramy się do umieszczania materiałów od nowa. A hasło do skrzynki zawsze można zmienić i ustalić zasadę, że hasło dostają osoby aktywne na forum, mające co najmniej x wypowiedzi. Ale nie wiem, czy takie rozwiązanie jest sprawiedliwe  :mur:

Edycja: wczoraj od Elizabeta82 dostałam hasło, dzisiaj już nie działa :( Czy w międzyczasie była jakaś zmiana?

11 wrz 2012, 10:39
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 cze 2011, 21:36

POSTY        35
ja dostałam hasło dziś ale nie mogę się zalogować wcale :(

11 wrz 2012, 11:25
Znawca

POSTY        272
Ktoś dowciapny zmienił hasło..?
:zly1:

11 wrz 2012, 11:50
Znawca

REJESTRACJA19 paź 2011, 08:44

POSTY        168

LOKALIZACJAŁódź
Czary Mary :)
hasło zostało zmienione. I raczej nie ma z tym nic wspólnego przypadkowe usunięcie zawartości z konta.
pozdrawiam chłodno chochlika. Konto odzyskałam, i znów zmieniłam hasło.
Ale ja se tak łatwo nie poddaję. prześlę na konto jeszcze raz te materiały, które mam i chyba jednak trzeba hasło podawać bardziej wybiórczo. Może pomysł Uczennicy jest dobry.

Ostatnio edytowano 11 wrz 2012, 12:04 przez elizabeta82, łącznie edytowano 2 razy

11 wrz 2012, 11:57
Znawca

POSTY        272
elizabeta82                    

Czary Mary :)
hasło zostało zmienione. I raczej nie ma z tym nic wspólnego przypadkowe usunięcie zawartości z konta.
pozdrawiam chłodno chochlika. Konto odzyskałam, i znów zmieniłam hasło.
Ale ja se tak łatwo nie poddaję. prześlę na konto jeszcze raz te materiały, które mam i chyba jednak trzeba hasło podawać bardziej wybiórczo. Może pomysł Uczennicy jest dobry.

Ludzie to normalnie są.. Co komu przeszkadza, że mamy wspólną skrzynkę, wymieniamy się materiałami i informacjami? Nie rozumiem  :za2:
Jakoś trzeba to  :stop: , bo w przeciwnym wypadku będziemy się bawić w nieskończoność.. Nie wiem, jak to obejść, ale coś trzeba wymyślić! :)
P.S. Elizabeta82 - mogę prosić o nowe hasło na prv? :)

11 wrz 2012, 12:06
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 cze 2011, 21:36

POSTY        35
to ja też bardzo poprosze o nowe. Ostanio jak dostałam hasło to po wejściu nic nie było w skrzynce, dziś jak dostałam to zostało zmienione...do trzech razy sztuka, bardzo proszę o hasło, może tym razem uda mi się wreszcie dotrzec do materiałów  :P  chatka@wp.pl

11 wrz 2012, 12:12
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 177  Następna strona