Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Ponawiam swoją propozycję. Zaczekajmy jeszcze kilka dni i zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie.
05 wrz 2012, 08:06
Witam, ponownie proszę kogoś o udostępnienie hasła do nowego konta. todoga@wp.pl
05 wrz 2012, 08:15
z zeszłorocznej skrzynki przerzuciłam cenne pliki - informacja dla zainteresowanych.
05 wrz 2012, 08:20
Hej Zuzińska, jeżeli mówisz o plikach, które dołączyłam wcZoraj wieczorem do starej skrzynki, to cieszę się, że są cenne, ale proszę Cię podaj mi hasło do nowego konta. Pozdr.
05 wrz 2012, 08:23
Witam. Ja również poproszę o hasło do nowej skrzynki na wp.pl. na moją pocztę kaczgosia@go2.pl Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 05 wrz 2012, 08:29 przez pigwa, łącznie edytowano 1 raz
05 wrz 2012, 08:28
Witam, Ja również poproszę o hasło do nowej skrzynki na maila: blume4@wp.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie
05 wrz 2012, 11:56
Nie uwierzycie! Właśnie weszłam na zeszłoroczną skrzynkę i.... ktoś "uprzejmy" wykasował wszystkie wiadomości . Ale zdążyliśmy na czas i wszytko jest U NAS .
I oby tak zostało.
05 wrz 2012, 12:31
Hej, Zuzinska mam pytanie, czy przerzuciłaś ze starego konta 4 wiadomości czy tylko 2? Pozdr.
05 wrz 2012, 12:54
nr.1 ktoś przerzucił, ja przerzuciłam nr.4 nr.2 i nr.3 wydaje mi się, że to były testy IQ i inne mat., które już były U NAS. Ale mogę się mylić. Ze swojej strony, cieszę się, że "to" udało mi się przechwycić dla nas.
05 wrz 2012, 13:44
Re: Gimnastyka umysłu
Jeśli ktoś wyraża taką chęć mogę przesłać w PDF książkę z testami IQ. Do poćwiczenia umysłu przed egzaminem.