Ja też zdałam! I to kurczę w pierwszej dwudziestce Nie wiem jak to możliwe, ale cieszę się strasznie Gratulacje dla wszystkich, którym się udało. Wyrazy współczucia dla tych, którym nie poszło. Nie ma co się załamywać, to tylko egzamin, życie toczy się dalej i tak naprawdę nie jest ani na jotę gorsze niż było. A zawsze można próbować za rok. Pozdrawiam!
29 sie 2012, 10:13
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Na koncie KSAP już sa wyniki szczegółowe, mozna sobie sprawdzić.
29 sie 2012, 10:17
Zdałam i mam mianowanie!!! Strasznie się cieszę WIELKIE DZIĘKI dla wszystkich, z którymi przygotowywaliśmy się na Gimnastyce umysłu. Gratulacje dla tych, którzy zdali + wytrwałości i powodzenia dla tych, którzy będą próbować za rok. PozDrawiaM!
Ostatnio edytowano 29 sie 2012, 10:23 przez sl0nko, łącznie edytowano 1 raz
29 sie 2012, 10:22
Jeeeeeeeeeesssstem na liście szczęśliwców , huraaaaaaa ...... za drugim razem, pozycja lekko poniżej 100 - yes, yes, yes ....
29 sie 2012, 10:28
Są już wyniki! Jeśli przeczytałam ze zrozumieniem to z uszeregowanej listy mianowanie dostanie pierwszych 429 osób...Poprawcie mnie jeśli się mylę. Ja już wiem, zdałam ale to jeszcze za mało...
29 sie 2012, 10:30
Czy słyszeliście może o możliwości ubiegania się o zwrot kosztów jeśli się zdało a nie uzyska się mianowania?
29 sie 2012, 10:34
basianka
Dzięki za info, faktycznie 71 ksapowców, no i o 10 osób za dużo niestety . Ale gratuluję wszystkim którzy zdali, powodzenia
Rozumiem Cię. W moim przypadku o 20 za dużo. Kurczę jaka jestem wściekła - być tak blisko! Zatrzasnęli mi drzwi przed samym nosem.
29 sie 2012, 10:37
Zdałam dziękuję wszystkim forumowiczom za posty, gratuluję zwycięzcom i trzymam kciuki za innych za rok
29 sie 2012, 10:43
Do trzech razy sztuka, no i.... udało się . Nadzieja umiera ostatnia - nie tracie i konsekwetnie dążcie do celu. Jednym słowem mam udany urlop w tym roku.
29 sie 2012, 11:01
Wyrazy współczucia dla tych co im zabrakło szczęścia. Życzę wam wytrwałości i powodzenia następnym razem - uszy do góry wkońcu sie uda.
29 sie 2012, 11:08
ufff.. i teraz tak na spokojnie. Nie wiem, jak to osiągnęlam, ale jestem w pierwszej 50. osób! Nie liczyłam na mianowanie, a tu proszę! jestem w szoku, ze tyle pewniaków (przynajmniej dla mnie) z forum się nie udało!.. Zyczę Wam powodzenia w przyszłym roku. Limit bedzie wiekszy o 100 miejsc. Mi za drugim razem wyszło! Dziękuję Wam wszystkim za to, że byliście, pomagaliście. A z tymi, którym się udało - do zobaczenia na mianowaniu:)
29 sie 2012, 11:13
A ktoś może wie kiedy pojawi się test z tego roku z odpowiedziami?
29 sie 2012, 11:35
odpowiedzi pojawią się wkrótce. Pozdrawiam
29 sie 2012, 12:11
No właśnie, ja też jestem ciekawa, np. tego pytania "Kto wydaje rozporządzenia wykonawcze?", bo ono mnie zastrzeliło.