Gratuluję wszystkim, którzy zdali i będą mianowani.
Ja zdałam, niestety nie tak żeby zmieścić się w limicie.
____________________________________ nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej:))
29 sie 2012, 09:19
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Jesoooooooo jak się ciesze gratulacje dla Wszystkich szczęśliwców !! dla tych, którym się nie udało NIE PODDAWAJCIE SIĘ! ja dopiero za 3 razem zrobiłam mianowanie dziękuje WAM
29 sie 2012, 09:21
Drugi raz zdałam i się nie dostałam Ja pasuję w przyszłym roku. Gratuluję szczęśliwcom.
Ostatnio edytowano 29 sie 2012, 09:39 przez Toya, łącznie edytowano 1 raz
29 sie 2012, 09:28
Zabrakło, niecałego punktu. Gratuluje tym co zdali. Cieszę się godiva, że w końcu zdałaś.
29 sie 2012, 09:32
Jestem z siebie dumny. Pierwsza dziesiątka w pierwszym podejściu Dziękuję wszystkim forumowiczom za wspólną naukę. Bardzo mi to pomogło. Gratuluję wszystkim, którym się powiodło.
____________________________________ Lepiej widoczny. Widocznie lepszy!
29 sie 2012, 09:38
ZDAŁAM i jestem w limicie :):):):):) Chyba faktycznie córcia w brzuchu szczęście mi przyniosła, jeszcze w to nie wierzę :):):) Gratulacje dla wszystkich którym się udało a tym którym się nie udało życzę powodzenia za rok, bo nie powinniście się poddawać!
29 sie 2012, 09:40
Witam Was kochani, tak się denerwuję że aż mi się ręce trzęsą. Jestem na pograniczu zdałam czy nie zdałam. Czy może wiecie ilu było absolwentów KSAP, to mi odpowie na pytanie czy zdałam...
29 sie 2012, 09:43
Ostatnie premiowane miejsce to chyba 429 gdzieś pisali że absolwentów KSAP jest 71
ZDAŁAAAAAMMMMM!!!!! JUUUPPPPIIIII:))))))) Viktoria dzięki wielkie:)))) jesteś boska:)))))
29 sie 2012, 09:45
No niestety. Bez niespodzianki. Poza obecnym limitem. Niby zdałam, ale co z tego. Marne pocieszenie, bo nic mi to nie daje. Jeszcze żeby chociaż zwracali połowę pieniędzy tym co zdali, a nie zmieścili się w limicie. Bo tak to zerowa satysfakcja.
29 sie 2012, 09:46
Czy ktoś wie jak "dostać" się do swojej pracy? Czy ktoś się odwoływał bądź wnioskował o ponowne przeliczenie punktów?
29 sie 2012, 09:48
Za drugim razem zdałam!
Dla tych, którzy nie załapali się w limicie: nie poddawajcie się!!!
Dziękuję Wiktorii, Edycie i wszystkim aktywnym forumowiczom, którzy byli moimi "wirtualnymi" przyjaciółmi przez kilka miesięcy;-)
29 sie 2012, 09:51
Jestem w szoku zdałam (za drugim razem) i mam mianowanie Cieszę się niesamowicie. Nie liczyłam na nic po przeliczeniu złych odpowiedzi na teście wiedzy, a jednak się udało. Do zobaczenia w grudniu na mianowaniu:) A wszystkim którzy się nie zmieścili w limicie życzę powodzenia w przyszłym roku.
29 sie 2012, 10:07
Dzięki za info, faktycznie 71 ksapowców, no i o 10 osób za dużo niestety . Ale gratuluję wszystkim którzy zdali, powodzenia