Teraz jest 11 wrz 2025, 05:30

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 443, 444, 445, 446, 447, 448, 449 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA18 sty 2010, 19:20

POSTY        46
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Ja również chętnie wyruszę do stolicy w grudniu  :D

11 lip 2012, 15:17
Zaawansowany

REJESTRACJA26 mar 2012, 09:06

POSTY        62
Ale się wszyscy uaktywnili "po" egzaminie! Szkoda, że tylu chętnych nie było do nauki "przed", żeby wspólnie wymienić się wiedzą  palka--==

11 lip 2012, 17:15
Zaawansowany

REJESTRACJA18 sty 2010, 19:20

POSTY        46
poziom złośliwości narasta; spokojnie- byle do wyników

11 lip 2012, 18:46
Amator

REJESTRACJA30 sie 2009, 21:26

POSTY        27
Amabo                    

celowo powtarzam to do znudzenia, bo kropla drąży skałę...

Jeszcze postulaty złóż żeby o mianowanie mogli ubiegać się tylko posiadający zaświadczenia o rozpoznaniu u nich jednostek chorobowych zwalniających z odpowiedzialności karnej, wówczas będzie was na egzaminie może 5 osób i na pewno nikt z certyfikatem, którego nie raczysz uznawać i nikt, kto po prostu jest lepiej przygotowany nie "zabierze" ci twojego mianowania, które przecież ci się należy z tego względu, że byłeś łaskaw w ogóle wysłać zgłoszenie i zaszczycić tym tych, którzy dostąpili łaski zapoznania się z nim.

Nie wysilaj się na banał, że wtedy pojedziemy razem, ba ja już dawno mianowanie mam (i nie startowałem z językiem rosyjskim - żeby nie było, że ten certyfikat powoduje pisanie postów).

11 lip 2012, 19:05
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
Znów ja z dziwnym pytaniem :D czy ktoś może wie kiedy orientacyjnie i gdzie mogę spodziewać się opublikowania testu wiedzy (a raczej testu niewiedzy) za rok 2012? Już chyba padło takie pytanie, ale nie mogłam przedrzeć się przez gąszcz niepotrzebnych dyskusji by znaleźć odpowiedź. Załóżcie oddzielny wątek - kto i dlaczego nie powinien zdawać egzaminu na urzednika. szkoda zaśmiecać ten, bo bardzo mi się podobał bez złośliwości i goryczy.

11 lip 2012, 19:18
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2012, 10:58

POSTY        71
co tu się dzieje na tym forum?

Dołączyłam wprawdzie w tym roku, ale przeglądając starsze posty, nigdy nie było takiego klimatu!
To forum było dla mnie wyjątkowe, bo było merytoryczne, rzeczowe i przede wszystkim przyjazne  ^_^  fenomenem jest dla mnie dzielenie się wiedzą, gdy razem podchodzimy do egzaminu, gdzie razem konkurujemy.

udzielałam się na forum przed egzaminem - nie jakoś wyjątkowo, nie układałam pytań, bo nie czuję się orłem

kwestia języka rosyjskiego - ludzie! odpuście, to język jak każdy inny. u mnie w pracy każdy departament ma specyficzne zadania, w tym m.in. kontakty gospodarcze z różnymi krajami,a Polska ma takowe nie tylko z UE, ale z Rosją (i innymi rosyjskojęzycznymi) także!

egzamin to egzamin. zawsze ktoś odpadnie, zawsze komuś się uda!

to oczywiste, że każdemu z nas puszczają nerwy i objawia się to w różny sposób. ale nie dajmy się zwariować - my mamy wspólny cel i jesteśmy wszyscy w podobnej sytuacji. nie siebie powinniśmy zwalczać, lecz system, który jest niesprawiedliwy.

rany, co za kazanie <_<  ale już nie da się czytać tego! scrolluje posty w ostatnich dniach, bo nie chce mi się tego czytać, bo to nawet nie jest na temat!

wolę poczytać, że każdy miał podobne odczucia, że było ciężko, że jakoś to będzie, że każdy wciąż ma nadzieję itp itd - mimo że frazesy, ale jak podnoszą na duchu 3mmsie--  ave! :)

11 lip 2012, 19:20
Zaawansowany

POSTY        71
cytrynka23                    

Znów ja z dziwnym pytaniem :D czy ktoś może wie kiedy orientacyjnie i gdzie mogę spodziewać się opublikowania testu wiedzy (a raczej testu niewiedzy) za rok 2012? Już chyba padło takie pytanie, ale nie mogłam przedrzeć się przez gąszcz niepotrzebnych dyskusji by znaleźć odpowiedź. Załóżcie oddzielny wątek - kto i dlaczego nie powinien zdawać egzaminu na urzednika. szkoda zaśmiecać ten, bo bardzo mi się podobał bez złośliwości i goryczy.

niestety nie wiem, ale boję się zobaczyć odpowiedzi, bo będę się głowić, co zaznaczyłam; już teraz obliczam, wyliczam i  przeliczam punkty, w prawo i w lewo   :rotfl:  przy różnych wariantach - wysoki poziom i niski poziom tegorocznych zdających - przy opcji, że trafiłam 50% strzelanych odpowiedzi lub tylko 25 %  :glare:  zwariować można :) ehh. tylko skąd wciąż ta nadzieja?  :D

11 lip 2012, 19:27
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
Nadzieja piękna sprawa. Też mam jeszcze iskierkę maleńką nadzieji, ale jestem racjonalistką i niestety nie mam złudzeń, że inni byli bardzo źle przygotowani. Tak więc mnie możesz zaliczyć do tych, którzy nie trafili na swoje pytania. I szanse rosną

11 lip 2012, 19:39
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA14 lis 2010, 23:47

POSTY        34
Test z wiedzy publikuje KSAP ,ale po ogłoszeniu wyników. Tak było w tamtym roku.

11 lip 2012, 20:04
Zaawansowany

POSTY        71
cytrynka23                    

Nadzieja piękna sprawa. Też mam jeszcze iskierkę maleńką nadzieji, ale jestem racjonalistką i niestety nie mam złudzeń, że inni byli bardzo źle przygotowani. Tak więc mnie możesz zaliczyć do tych, którzy nie trafili na swoje pytania. I szanse rosną

Cytrynka, uszy do góry! jak to mówią - piłka wciąż jest w grze! gdy zaglądałam tu wieczorami przed egzaminem, żeby zobaczyć  "co słychać" widziałam, że orientowałaś się w tematach. to właśnie ja, czytając posty, uznałam, że nie mam po co się wybierać na ten egzamin.. ;)

myślałam, że się rozpłaczę, jak przeleciałam pierwszą stronę pytań i nie znalazłam "pewniaka"  :wysmiewacz: dlatego, jak widzisz, szanse są wyrównane:) teraz cieszę się wolnymi wieczorami - nigdy tego tak nie doceniałam jak teraz

Ostatnio edytowano 11 lip 2012, 20:39 przez Tristessa, łącznie edytowano 1 raz

11 lip 2012, 20:34
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA28 paź 2009, 21:13

POSTY        8
Odnośnie testu z wiedzy - czy nie można wystąpić do KSAP-u w trybie ustawy o dostępie do informacji publicznej o przesłanie testu? Choć osobiście wolę nie wiedzieć jeszcze jakiś czas ile błędów zrobiłem, niż mieć wszystko czarno na białym.

11 lip 2012, 21:28
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Tristessa                    

co tu się dzieje na tym forum?

Dołączyłam wprawdzie w tym roku, ale przeglądając starsze posty, nigdy nie było takiego klimatu!
To forum było dla mnie wyjątkowe, bo było merytoryczne, rzeczowe i przede wszystkim przyjazne  ^_^  fenomenem jest dla mnie dzielenie się wiedzą, gdy razem podchodzimy do egzaminu, gdzie razem konkurujemy.  :)

Posty niemerytoryczne są i będą, zgodnie z regulaminem, kasowane :)

cezbak1                    

Odnośnie testu z wiedzy - czy nie można wystąpić do KSAP-u w trybie ustawy o dostępie do informacji publicznej o przesłanie testu? Choć osobiście wolę nie wiedzieć jeszcze jakiś czas ile błędów zrobiłem, niż mieć wszystko czarno na białym.

Test z wiedzy na pewno będzie opublikowany, tak jak w ostatnich latach, po ogłoszeniu wyników.

11 lip 2012, 22:32
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
Hej :) Nie martwcie to normalne, że na początku sprawdza się co chwilę wyniki. Z czasem to minie. Zacznie się znowu po półtora miesiąca codzienne sprawdzanie czy wyniki się nie pojawiły...  :mur:   Potem chwila nerwów i wszystko jasne    Powodzenia w szukaniu się na liście  :P

12 lip 2012, 06:50
Amator

REJESTRACJA02 lip 2012, 07:52

POSTY        28
antekzzz                    

Nie wysilaj się na banał, że wtedy pojedziemy razem, ba ja już dawno mianowanie mam (i nie startowałem z językiem rosyjskim - żeby nie było, że ten certyfikat powoduje pisanie postów).

1. To po kiego grzyba przesiadujesz na tym forum skoro mianowanie masz już dawno za sobą?
2."że wtedy podejdziemy razem"? dobrze się czujesz? nawet nie miałem zamiaru nic takiego proponować. Skąd ty to wziąłeś?

12 lip 2012, 08:25
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 443, 444, 445, 446, 447, 448, 449 ... 840  Następna strona