Witam! Jestem po raz pierwsy na forum, zdawałam w tym roku na urzędnika, marne szanse , może w przyszłym roku, pozdrawiam wszystkich!
10 lip 2012, 08:38
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
dufus
Wypełniłam, wyżyłam sie trochę palka--==
ta ankieta to też element postępowania kwalifikacyjnego
10 lip 2012, 09:35
Witam Ja z zapytaniem: czy egzaminy do KSAP już się rozpoczęły? ktoś może wie czy kandydaci do KSAP też mają takie fajne forum? O odpowiedź proszę na forum lub na moją skrzynkę: saj0101@wp.pl Pozdrawiam
10 lip 2012, 09:46
Tristessa
ta ankieta to też element postępowania kwalifikacyjnego :wacko:
??
10 lip 2012, 10:02
dufus
Tristessa
ta ankieta to też element postępowania kwalifikacyjnego :wacko:
?
nie no żartuję sobie, że spojrzą, kto się negatywnie wypowiedział i polecą po punktach
10 lip 2012, 10:10
Ja myślę, że ankieta jest bo to, by usprawnić egzamin w tym sensie, że będzie więcej tego, co nam się nie podoba
10 lip 2012, 11:03
martazt
Ja myślę, że ankieta jest bo to, by usprawnić egzamin w tym sensie, że będzie więcej tego, co nam się nie podoba
i to pytanie retoryczne: czy uważasz, że test wiedzy był: bardzo trudny (...) bardzo łatwy ... ?
Ostatnio edytowano 10 lip 2012, 11:16 przez Tristessa, łącznie edytowano 1 raz
10 lip 2012, 11:16
A może odnośnie ankiety ustalimy jakiś wspólny front ?
10 lip 2012, 11:19
Może nie odpowiadajmy, że test wiedzy byl w tym roku łatwy, bo w przyszłym dadzą nam popalić
10 lip 2012, 11:21
Amabo
A ja napiszę, żeby do postępowania dopuszczane były tylko osoby z certyfikatami z języków unijnych.
Koledze wyraźnie się nudzi i próbuje nakręcać atmosferę - KSAP nie decyduje o warunkach jakie trzeba spełnić aby być dopuszczonym do postępowania, także o obowiązujących certyfikatach językowych. Wystarczy.
10 lip 2012, 11:28
elizabeta82
Może nie odpowiadajmy, że test wiedzy byl w tym roku łatwy, bo w przyszłym dadzą nam popalić :wacko:
udzieliłam skrajnie przeciwnej odpowiedzi
10 lip 2012, 11:35
Dick
Amabo
A ja napiszę, żeby do postępowania dopuszczane były tylko osoby z certyfikatami z języków unijnych.
Koledze wyraźnie się nudzi i próbuje nakręcać atmosferę - KSAP nie decyduje o warunkach jakie trzeba spełnić aby być dopuszczonym do postępowania, także o obowiązujących certyfikatach językowych. Wystarczy.
Tak samo jak nie decyduje o wielkości limitów na mianowanie. Idąc twoim tropem, najlepiej nic im nie pisać, bo KSAP decyduje tylko o miejscu egzaminu i dostępie do toalet podczas jego trwania. Zdania nie zmieniam - tylko certyfikaty z języków unijnych przy dopuszczaniu do postępowania! Rosyjskiemu dziękujemy! Wiem, że przynajmniej połowa aktywnych tu forumowiczów nie zmartwiłaby się, gdyby nagle wrócono do starych zasad, tzn. bez rosyjskiego.
10 lip 2012, 12:32
Amabo
10 lip 2012, 12:43
Amabo
Tak samo jak nie decyduje o wielkości limitów na mianowanie. Idąc twoim tropem, najlepiej nic im nie pisać, bo KSAP decyduje tylko o miejscu egzaminu i dostępie do toalet podczas jego trwania. Zdania nie zmieniam - tylko certyfikaty z języków unijnych przy dopuszczaniu do postępowania! Rosyjskiemu dziękujemy! Wiem, że przynajmniej połowa aktywnych tu forumowiczów nie zmartwiłaby się, gdyby nagle wrócono do starych zasad, tzn. bez rosyjskiego.
kontra
Ostatnio edytowano 10 lip 2012, 13:19 przez opalka, łącznie edytowano 1 raz