Podaj treść to wspólnymi siłami dojdziemy do rozwiązania, z tego co wyczytałem na forum to nikt z ubiegłorocznych zdających nie podzielił się szczegółową wiedzą na temat zadań, które były na egzaminie.
20 cze 2012, 06:53
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Bardzo proszę o przesłanie materiałów do postępowania kwalifikacyjnego mój email: mmkk81@onet.pl
21 cze 2012, 23:11
miska
Bardzo proszę o przesłanie materiałów do postępowania kwalifikacyjnego mój email: mmkk81@onet.pl
Zachęcamy do wizyty na wspólnej skrzynce mailowej: login: materialy_um@wp.pl hasło: mianowanie2012 Tam jest bardzo dużo różnych materiałów.
22 cze 2012, 06:59
witam wszystkich! trzymam kciuki za podchodzących w tym roku, sama planuję w przyszłym roku. Słuchajcie, w tej skrzynce pocztowej nic nie ma.... już wszystko wyrzucone czy mi coś nie działa jak należy?
05 lip 2012, 13:40
a jeżeli juz opróżniona jest ta poczta, czy możecie mi przesłać wszystko co macie z testów umiejętności na adres: martusiaossowska@wp.pl Z góry bardzo dziękuję:)
05 lip 2012, 13:43
Po przeczytaniu w/w posta weszłam na pocztę i rzeczywiście - ktoś usunął całą zawartość. Jeszcze kilka dni przed egzaminem było tam ok. 30 wiadomości.
05 lip 2012, 13:45
To używając łagodnych słów ktoś zachował się bardzo nieelegancko. Chyba, że to jakiś przypadek. Postaram się przesłać to co mam na tą pocztę, bo to dobry pomysł był.
05 lip 2012, 14:13
No tak, to też taki minus wspólnej skrzynki, że nie da się ustalić, czy ktoś usunął specjalnie, czy też z braku umiejętności (bo tak zupełnie przypadkiem to się chyba całej skrzynki nie kasuje). Moje prywatne notatki są raczej odręczne, ale zobaczę co wrzucicie i ewentualnie dodam materiały, które przesłano mi dwa lata temu, żeby nie dublować.
06 lip 2012, 13:05
Weszłam właśnie na naszą skrzynkę i zauważyłam ciekawą rzecz. Otóż zakładając ją wpisałam jako imię i nazwisko właściciela "Urzędnik Mianowany", a teraz wpisana jest niejaka Ewa Janiak. Czy ktoś się przyznaje do takiej zmiany, ewentualnie do takich danych? Z ciekawostek, jest tam również wpisany numer telefonu komórkowego i to zweryfikowany, czyli chyba taki, do którego osoba podająca go miała rzeczywiście dostęp. Ale może lepiej już przerwę to śledztwo, bo chyba skrzywienie zawodowe się we mnie odzywa
Ostatnio edytowano 12 lip 2012, 14:49 przez edyta850, łącznie edytowano 1 raz
12 lip 2012, 14:40
Może to Ksap? bo egzamin za dobrze wyszedł
12 lip 2012, 17:10
Witam. Kiedyś chyba widziałem tu na forum listę aktów prawnych "które warto znać" do postępowania i nie mogę jej ponownie znaleźć. Czy ktos jest może w jej posiadaniu?
Pozdrawiam
21 sie 2012, 19:50
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Kochani, mam trochę materiałów w wersji papierowej do oddania, gdyby ktoś chciał: ustawy, testy, notatki. Mogę wysłać, może się przydadzą. Kto by chciał, niech pisze maila na: agajarzyna@wp.pl.
30 sie 2012, 09:59
Proszę o wskazówki gdzie można znależć do przećwiczenia matryce Ravena (książka, strona, Wasze materiały)?
30 sie 2012, 10:16
Kieras68
Proszę o wskazówki gdzie można znależć do przećwiczenia matryce Ravena (książka, strona, Wasze materiały)?
Gimnastyka umysłu, tutaj na skarbowcach, która pewnie wkrótce znowu ożyje