UKS na wschodzie - 4 lata pracy, niecałe 1.800 zł - bez dodatków.
Ostatnio edytowano 18 maja 2007, 22:58 przez Aniakowalska, łącznie edytowano 1 raz
18 maja 2007, 21:29
Coś cieniutko wyglądają te zarobki, aż się wierzyć nie chce. Duży US - ikp - mgr - mianowanie - 9 lat w resorcie (trochę DUS, trochę UKS), sporo szkoleń i podyplomówek (za swoje) - 5.634,20 zł brutto z ostatniego paska.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:12 przez Pitawal, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 14:00
PIT-awal
Coś cieniutko wyglądają te zarobki, aż się wierzyć nie chce. Duży US - ikp - mgr - mianowanie - 9 lat w resorcie (trochę DUS, trochę UKS), sporo szkoleń i podyplomówek (za swoje) - 5.634,20 zł brutto z ostatniego paska.
5.634,20 zł brutto??? Aż się wierzyć nie chce! Może... miałeś jubileuszówkę w tym miesiącu?! :nonono:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:12 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 15:38
PIT-AWAL - chyba nie zrozumiałeś... Nam chodziło o wynagrodzenie MIESIĘCZNE, a nie KWARTALNE!!! A jeśli podałeś miesięczne, to może jeszcze podałbyś na jakim stanowisku pracujesz?
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:13 przez Juhas, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 16:51
PIT-awal
Juhas to ty znowu nie rozumiesz, a się czepiasz. Przecież napisał: ikp. czyli inspektor kontroli podatkowej. Jak wcześniej pracował w UKS to ma taką pensję brutto (+mianowanie i + dodatek % za kontrole). Licząc z grubsza to 3.770 na rękę. Tylko pozazdościć.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:13 przez Pinero, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 17:30
Nadir
5.634,20 zł brutto??? Aż się wierzyć nie chce! Może... miałeś jubileuszówkę w tym miesiącu?! :nonono:
I dużo i mało. W Anglii za wkładanie butelek (czyli pakowacz) do kartonów przy taśmie dostanie więcej tj. 8Ł/h. Kiedyś miałem praktyki w fabryce w Polsce, to na pakowalni pracowali najmniej lotni pracownicy (delikatnie mówiąc).
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:44 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 17:36
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Może... miałeś jubileuszówkę w tym miesiącu?! :nonono: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jubieluszówkę? Po 9 latach? Chciałbym.
I zapomniałem dodać: egzamin na doradcę podatkowego - wiem, wiem, zapytacie co jeszcze robię w domostwie Pani Zyty? Pracuję, ciągle mi się to podoba i nie mam pretensji do całego świata.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:45 przez Pitawal, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 17:40
PIT-awal
Takie pieniążki to można i owszem dostawać na paseczku, ale tylko jak Cię ktoś dobrze podczepił przyczepko. :glare:
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:46 przez Raptus, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 17:54
Raptus
Takie pieniążki to można i owszem dostawać na paseczku, ale tylko jak Cię ktoś dobrze podczepił przyczepko. :glare:
Jak bym się "podczepił" to bym całe to forum miał w daleko idącej powadze i tylko bym próbował dociekać czy podwładni źle o mnie nie piszą. A tak człek ciężką pracą i tupetem idzie przed siebie.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:46 przez Pitawal, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 18:43
Nadir
Tyle inspektor kontroli podatkowej w DUS rzeczywiście zarabia. Nawet powyżej 6.000. I jest to wynagrodzenie podstawowe, bez nagród i premii.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:47 przez cyperuss, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 18:53
Powiem Ci tak PIT-Awal - Pier... Waść jak Wschodnicelnik w temacie KAS-y... A dla Ciebie Pinerio - może więcej używaj swojego rozumu, niż opieraj się wyłącznie na tym, co ktoś powiedział, lub napisał... Raptus - nic dodać, nic ująć - myślę, że mógłbym się podpisać pod Twoim postem obiema rękami... A nawet teraz zaczynam wątpić, czy Pit-Awal zarabia taką kasę na kwartał. Może na pół roku...?
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:47 przez Juhas, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 18:56
Juhas
Powiem Ci tak PIT-Awal - Pier... Waść jak Wschodnicelnik w temacie KAS-y... A dla Ciebie Pinerio - może więcej używaj swojego rozumu, niż opieraj się wyłącznie na tym, co ktoś powiedział, lub napisał... Raptus - nic dodać, nic ująć - myślę, że mógłbym się podpisać pod Twoim postem obiema rękami... A nawet teraz zaczynam wątpić, czy Pit-Awal zarabia taką kasę na kwartał. Może na pół roku...?
Juhas jesteś po prostu zazdrosny. Ludzie zarabiają, zdają egzaminy. A ty co? Siedzisz na tej bacówce i owce liczysz?
Reszta mojej odpowiedzi na PW.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:48 przez Pinero, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 19:03
cyperuss
Tyle inspektor kontroli podatkowej w DUS rzeczywiście zarabia. Nawet powyżej 6.000. I jest to wynagrodzenie podstawowe, bez nagród i premii.
Też pracuję w DUS! I jako komisarz, nie inspektor, a tyle nie zarabiam. Tyle, że to jest DRUGI, nie DUŻY Urząd Skarbowy.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:48 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2007, 19:18
Juhas
Histeryk czy zawistnik? Na pewno nerwowy.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 13:49 przez Pitawal, łącznie edytowano 1 raz