nie ma co dramatyzować test nie był taki ciężki ja się solidnie przygotowałem i raczej na pewno mianowanie będzie z wiedzy mogę mieć 10 źle, ale to wszystko z umiejętności minimum 50 pkt złapałem się na analogii gdzie odpowiedzią był jeden z terminów: sutra, mantra, koran, księgi wedyjskie i talmud
pozdrawiam wszystkich zdających i życzę mianowania
02 lip 2012, 19:40
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
jabagn
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
02 lip 2012, 19:58
Nie da się tu nie zaglądać. Uzależniłam się. Poza tym nie mogę się odzwyczaić od przeświadczenia, że "wieczorem muszę się pouczyć". Pozdrawiam. Bądźmy dobrej myśli.
02 lip 2012, 21:34
A tak ze zboczenia zawodowego. Brawa za odwagę dla sprzedawców kanapek, kawy... Za używanie kasy rejestrującej jako "biurkowego" zegarka. Ciekawe, czy wiedzieli, że cała polska z US i UKS będzie hehe... Mi się tak podoba w Warszawie i chcę, się dać zapamiętać "ważniakom", że za rok pewnie znów pojadę... damnnn
____________________________________ Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza
02 lip 2012, 22:28
trojanin
ja się solidnie przygotowałem i raczej na pewno mianowanie będzie
Tak z ciekawości zapytam... Miałeś jakąś specjalną metodę nauki? Bo zazdroszczę poczucia solidnego przygotowania
03 lip 2012, 10:30
Niektóre osoby co się przed egzaminiem bardzo udzielały nie dały znaku co tam - Marcepanek, Slonko, Agatka. Mam nadzieję, że to dlatego ze tak dobrze Wam poszło i wszystkiego jesteście pewne. Chyba, że nie chcecie tu zaglądać zeby sie nie dołować (czego zazdroszczę, ale czego nie życzę).
03 lip 2012, 11:08
podbijam pytanie - wiadomo kiedy będą wyniki? jakieś ploteczki lub oficjalny termin?
03 lip 2012, 12:13
Zawsze są w drugiej połowie sierpnia. Nie ma co wczesniej liczyć.
03 lip 2012, 12:24
dufus
Zawsze są w drugiej połowie sierpnia. Nie ma co wczesniej liczyć.
W zeszłym roku były w połowie września. Trzymam kciuki za WAS!
03 lip 2012, 12:41
Biorąc pod uwagę to, że ostatnie uchwały Rady SC są z datą 26 czerwca, a najrzadziej mogą się zbierać raz na 2 miesiące, to najpóźniej powinni zatwierdzić wyniki na posiedzeniu 24 sierpnia, żeby się zmieścić w terminie. Ewentualnie 27. Chyba że nas wycyckają i zrobią sobie posiedzonko pod koniec lipca, a zatwierdzające wyniki dopiero pod koniec września Na szczęści sezon urlopowy nadchodzi, więc nie będę ich podejrzewać o aż taką determinację w uprzykrzaniu życia oczekującym na wyniki...
03 lip 2012, 12:44
Tristessa
podbijam pytanie - wiadomo kiedy będą wyniki? jakieś ploteczki lub oficjalny termin?
Wiadomą i pewną informacją jest, iż zespół bodajże 12 psychologów sprawdzi testy umiejętności do końca tego tygodnia Co do sprawdzianu wiedzy nie posiadam informacji. Moim zdaniem można to sprawdzić szablonem bardzo szybko. Niech więc każdy się zastanowi: czemu to tak długo zazwyczaj trwa?
03 lip 2012, 12:50
To jest naprawdę brak szacunku dla ludzi. A można spytać skąd ta informacja o psychologach?
03 lip 2012, 12:53
rudeboys
Tristessa
Wiadomą i pewną informacją jest, iż zespół bodajże 12 psychologów sprawdzi testy umiejętności do końca tego tygodnia Co do sprawdzianu wiedzy nie posiadam informacji. Moim zdaniem można to sprawdzić szablonem bardzo szybko. Niech więc każdy się zastanowi: czemu to tak długo zazwyczaj trwa?
W zeszłym roku protokół z wynikami podpisany był pod koniec lipca - nie wiem, dlaczego wyniki zostały podane do wiadomości dopiero we wrześniu.. myślałam, że to w zeszłym roku wyjątkowo tak długo trwało, bo przeciez to test jednokrotnego wyboru na szablonie, a nie pytania otwarte..
Ostatnio edytowano 03 lip 2012, 13:01 przez Tristessa, łącznie edytowano 2 razy