Teraz jest 11 wrz 2025, 06:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA23 lut 2011, 19:53

POSTY        5
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
:mur:  :wacko:  :mur:  :wacko:

02 lip 2012, 11:27
Znawca

REJESTRACJA19 paź 2011, 08:44

POSTY        168

LOKALIZACJAŁódź
K146, nikt nie klaskał :)
i oczywiście baardzo wyraźnie byo wszystko słychać. Ale usłyszałam to, o czym wszyscy mi opowiadali - gdy na was patrzę widzę siebie 10 lat temu  :wysmiewacz:

02 lip 2012, 11:29
Początkujący

REJESTRACJA12 kwi 2012, 08:19

POSTY        4
N148 Jak czytam ostatnie wypowiedzi to robi mi sie troche lżej bo ja znalazłam juz prawie 20 błędnych odpowiedzi, najgorsze jest to że te dobre też brałam pod uwagę ale podejrzanie wydawały mi sie za oczywiste.To nie był sprawdzian naszej wiedzy tylko sprawdzenie kto przechytrzył KSAP.

02 lip 2012, 12:09
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
Hehe.. popieram!! Sprawdzian: kto przechytrzy KSAP :P Nie wiem, jakie jest Wasze zdanie, ale uważam, że na przestrzeni ostatnich lat to był jeden z trudniejszych, jeżeli nie najtrudniejszy, egzamin  boje--==

Ja już odpuściłam sprawdzanie odpowiedzi, bo niektórych nie pamiętam (na szczęście  :blink: ), a te co sprawdzam, to non stop błąd. A już najbardziej się wkurzyła, gdy dobrą odpowiedź zaznaczyłam, poprawiłam.. na błędną :( Ehhh... nadzieja umiera ostatnia :D

Tym, którym się uda - należeć się będą ooogromne  :brawa:  :brawa:

02 lip 2012, 12:31
Amator

REJESTRACJA02 lip 2012, 07:52

POSTY        28
A ja już wiem, że nie mam żadnych szans, bo w teście na wiedzę zrobiłem ok. 30 błędów (zweryfikowałem już wszytskie pytania w internecie), a z umiejętności max to może zdobędę 50 pkt (wersja optymistyczna). To bylo moje trzecie podejście do tego egzaminu - za każdym razem zdaję, ale nigdy się nie łapię w limicie mianowań
Jedyna satysfakcja - wiedziałem, co to jest DAX  (ale, że PIP podlega sejmowi, tego bym nigdy nie wydumał).

02 lip 2012, 14:03
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2012, 10:58

POSTY        71
a kiedy można spodziewać się wyników? czy podobnie jak w zeszłym roku - początek września? :o

02 lip 2012, 14:55
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2012, 10:58

POSTY        71
Godiva                    

A pro po przemówienia SSC to czy to był koniec czy jak w moim przypadku sektor K więc w połowie i wierzcie mi NIKT nie klaskał :) miałam wrażenie, że te  :brawa:  chyba z magnetofonu puszczali :D

K102 - ja zupełnie nie słyszałam poleceń. rozglądałam się i patrzyłam, co robią inni - czy już otwierać kopertę? otworzyć test?  :huh:
generalnie -  o ile test umiejętności poszedł ok, w teście wiedzy w rozpaczy szukałam pytań, na kóre znam odpowiedź tak "po prostu" ...

02 lip 2012, 15:17
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Tristessa                    

K102 - ja zupełnie nie słyszałam poleceń. rozglądałam się i patrzyłam, co robią inni - czy już otwierać kopertę? otworzyć test?

Naprawdę? Ja siedziałam na B6 i intensywnie się zastanawiałam dlaczego te instrukcje podają tak wolno, jak dla upośledzonych (przepraszam, nikogo nie obrażam, po prostu tak mi się wtedy skojarzyło, nie miałam pojęcia że dalej może być gorzej słychać). Ale siedzenie blisko miało ten poważny minus (jak już pisałam), że jak pierwsze osoby zaczęły wychodzić to zrobił się straszny hałas :/

02 lip 2012, 15:54
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2009, 13:20

POSTY        4
Proszę o odpowiedź ile punktów wystarczyło aby w ubiegłym roku "załapać" się na mianowanie- nie mogę dotrzeć do tych wyników. Pozdrawiam wszystkich zdających w tym roku i pozostałych forumpowiczów :D

02 lip 2012, 17:50
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA04 paź 2009, 13:53

POSTY        86
arielka                    

Proszę o odpowiedź ile punktów wystarczyło aby w ubiegłym roku "załapać" się na mianowanie- nie mogę dotrzeć do tych wyników. Pozdrawiam wszystkich zdających w tym roku i pozostałych forumpowiczów :D

http://dsc.kprm.gov.pl/aktualnosci/mianowania-w-sluzbie-cywilnej-2

Na pewno 117,6 pkt.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

02 lip 2012, 17:56
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2009, 13:20

POSTY        4
rudeboys                    

arielka                    

http://dsc.kprm.gov.pl/aktualnosci/mianowania-w-sluzbie-cywilnej-2

Na pewno 117,6 pkt.

Bardzo dziękuję !

02 lip 2012, 18:02
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA29 mar 2011, 12:03

POSTY        24
Myślicie, że w tym roku ten wynik da mianowanie?
Mi się wydaje, że pomimo ciężkiego testu wiedzy (niektóre pytania to była gra słów, np. kontrasygnaty nie wymaga 1. powołanie i odwołanie Rady Bezpieczeństwa (zapomnieli dopisać członków), 2. nadanie odznaczeń i orderów) poziom w tym roku będzie wyższy. Prosty test umiejętności (ale jestem baran - jak można tak źle przeczytać zadanie z tabelką) a po drugie tak jak patrze na te 85 pytań, które tutaj zostały zamieszczone poziom 70 pkt był do osiągnięcia. Ja mam jeszcze tylko nadzieję, że za rok na egzaminie nie będą nic kombinować z testem umiejętności, że będą analogie, matryce i tabelki. Ale z tego co widzę KSAP tą część zmienia co 3 lata, a to już w przyszłym roku. Pozdrawiam. To co Nas nie zabije to Nas wzmocni. Mam ten plus w stosunku do osób, które będą w przyszłym roku zdawać, że już tam byliśmy i nie jest to wcale takie straszne. Przypuszczam, że zdających w 2013 r. będzie więcej niż w tym roku.

02 lip 2012, 18:17
Znawca

REJESTRACJA11 sty 2010, 08:40

POSTY        231
No tak jak się patrzy teraz na te niektóre pytania to nie są mega straszne, ale  to właśnie o to chodzi żeby na teście się nie zestresować i nie porobić głupich błędów, a to już nie jest takie łatwe.

Jeszcze wracając do tego pytania o kontrasygnatę, to z tego co ja pamiętam nie było opcji o nadawaniu orderów i odznaczeń tylko nadawanie stopni wojskowych, a przy Radzie Bezp. Nar, było o członkach, ale może to ja źle pamiętam.

02 lip 2012, 19:04
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA06 lip 2010, 17:40

POSTY        5
Zgadza się było o powoływaniu członków Rady Bezpieczeństwa Narodowego

02 lip 2012, 19:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 840  Następna strona