Hej! Ja już jestem w domu. Pierwsze co to szybki prysznic, a potem na google... Dla mnie test umiejętności - nie taki straszny jak go malują, ale niektóre pytania na teście z wiedzy... dla mnie kosmos Modlę się, żeby moje złote strzały (co najmniej połowa) okazały się trafne
30 cze 2012, 17:07
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Co racja to racja . Nie ma to jak w domu i zimny prysznic. Fakt, umiejętności trzymały swój poziom. Zgodnie z wolą dostaliśmy 8 zupełnie nowych zadanek. A wiedza, to zupełnie inna strona medalu . Mam nadzieję, że w tym roku nie będzie tak wysokiego poziomu jak w ubiegłym, bo ponownie zabraknie punkcika . Jak to mawiają - Nadzieja umiera ostatnia . A teraz czas na , zasłużyłem czy nie ale na taką pogodę jest adekwatne
30 cze 2012, 18:09
trybunakulos
Co racja to racja :zeby: . Nie ma to jak w domu i zimny prysznic. Fakt, umiejętności trzymały swój poziom. Zgodnie z wolą dostaliśmy 8 zupełnie nowych zadanek. A wiedza, to zupełnie inna strona medalu . Mam nadzieję, że w tym roku nie będzie tak wysokiego poziomu jak w ubiegłym, bo ponownie zabraknie punkcika . Jak to mawiają - Nadzieja umiera ostatnia . A teraz czas na , zasłużyłem czy nie ale na taką pogodę jest adekwatne
A ile punktów - że tak bezpośrednio zapytam - miałeś? Szacuję że mam szansę na 125 ale nie wiem czy to wystarczy?
30 cze 2012, 18:49
Bardzo optymistycznie szacujesz. I pewnie od razu załozyłaś 60 punktów z umiejętności. Też tak sobie póki co liczę i około 55 z wiedzy. No ale to może być za mało. A 125 to wystarczyłoby z pewnością.
30 cze 2012, 18:57
no, po tych paru błędach które znalazłam, powyższy szacunek jest już nieaktualny
30 cze 2012, 19:04
Ja nie licze i nie sprawdzam i tak nic nie zmienię. Cieszę się ze jest już po i poczekam na wyniki, a teraz nie mam zamiaru wyrokować.
30 cze 2012, 19:12
Ja też niestety mam sporo błędów i niecelnych strzałów, szperam w necie, aktach w poszukiwaniu odp.
A jak u Was?
30 cze 2012, 19:35
a zajrzyj na gimnastykę - generalnie stypa
30 cze 2012, 20:23
tam też coś słabiutko, myślałam że będzie wrzało a tu (i tam) nie ma za bardzo z kim gadać, może to i dobrze nie będę się już dołować
30 cze 2012, 20:26
visavi
tam też coś słabiutko, myślałam że będzie wrzało a tu (i tam) nie ma za bardzo z kim gadać, może to i dobrze nie będę się już dołować
ja z Tobą pogadam, bo mój mąż już mnie nie chce słuchać
30 cze 2012, 20:27
mój mąż też mówi, żebym przestała. W sumie racja, teraz to już tylko możemy czekać. Szkoda, że takich głupich błędów narobiłam, ale może inni mają ich więcej. Zresztą za rok też jest egzamin
30 cze 2012, 20:30
MNKA85 odezwij się w najbliższym czasie, chyba że zaczęłaś rodzić
30 cze 2012, 20:31
hej ja zdawałam 2 lata temu, kiedy był 'ludzki' limit jeszcze i tylko chciałam pocieszyć, że zawsze po egzaminie widzi się tylko te błędne odpowiedzi dlatego często to wygląda gorzej, niż jest w rzeczywistości - przynajmniej w moim przypadku tak było. Będzie dobrze