No to i ja się dołączę. Też życzę powodzenia. Mam twarde postanowienie nie zaglądać już dziś na gimnastykę umysłu, żeby się nie dołować ilu to rzeczy nie wiem i nie umiem. Ale pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie, bo, jak już pisałam wcześniej, to forum uzależnia. W każdym razie najwyższym wysiłkiem woli skończyłam właśnie powtarzać finanse i to koniec powtórek na dziś. Wieczorkiem może jeszcze porobię jakieś testy. Albo i nie. Do zobaczenia jutro!
29 cze 2012, 10:56
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Pocieszę Was. Są takie tematy, których w ogóle nie ruszałam np. finanse publ. bo to dla mnie jakaś masakra. Myślę, że jest więcej takich osób jak ja, więc zwiększają się szanse innych. Za rok zacznę wcześniej naukę i finanse obiecuję sobie, że przerobię. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, patrząc na forumowiczów, że mi mianowanie się nie należy. Ale będę próbować...
Może nawet nie będzie mi tak smutno jak go nie dostanę. Pretensje mogę mieć tylko do siebie (no i męża, dzieci, itd. ale tak naprawdę to takie usprawiedliwianie się - i tak będę miała do siebie pretensje)
Ostatnio edytowano 29 cze 2012, 12:05 przez visavi, łącznie edytowano 1 raz
29 cze 2012, 12:03
Hejka, świetne to było ubawiłaś mnie na maxa, a u mnie też będą odmawiać zdrowaśki i trzymać kciuki, oby to coś am dało :) Fajowo by było spotkać się wszyscy forumowicze na jakieś małe co nieco po mianowaniu :) ale to dopiero po wynikach, a mianowanie w grudniu, damy radę trzymam za nas wszystkich tu zgromadzonych wielkie kciuki i powodzonka !
29 cze 2012, 12:34
Prawda jest taka, że wszystkiego się nie zapamięta. No chyba, że się nie pracuje i rodzinkę wybije się w pień Zazdrośnikom w pracy mówię stanowcze "NIE". Niech się sami wezmą za robotę czyt. naukę to wtedy pogadamy. My tutaj najlepiej wiemy ile czasu i zdrowia i pieniędzy kosztuje ta "zabawa". Bo nie tylko ten egzamin jest płatny, ale uzyskanie certyfikatu z języka również. Pozdrawiam gorąco, życzę totalnego spokoju na sali i do zobaczyska w sobotę wieczorkiem.
29 cze 2012, 14:13
Dostałam zielone światło od lekarza, więc wyruszam do stolicy... Powodzenia
29 cze 2012, 15:05
Serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich użytkowników Forum z Warszawy:) Przybyłam, Centrum zobaczyłam, trasę jutrzejszą przebyłam, czas na zasłużony obiadek Na centrum Konferencyjnym jest duży plakat z napisem "KSAP SŁUŻBA CYWILNA postępowanie kwalifikacyjne". Parking duży, miejsca starczy dla każdego. Przygotowania na nasz egzamin trwają, ludzie plakaty informacyjne wieszają, a my czekamy do jutra Wybaczcie błędy i brak polskich liter, ale piszę post na komórce. Pozdrowienia dla Wszystkich, a dla tych co w trasie, spokojnej podróży!
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
29 cze 2012, 15:36
Ja za godzinę mam polskiego busa i też ruszam na podbój stolicy Kochani, na pocieszenie zajrzałam na stronę ksap i zmallała liczba zgłoszeeń do jutra wieczora nawet nie mam zamiaru tu na chwilkę zajrzeć, zatem pozdrawiam i do zobaczenia!
29 cze 2012, 16:16
elizabeta82
Ja za godzinę mam polskiego busa i też ruszam na podbój stolicy Kochani, na pocieszenie zajrzałam na stronę ksap i zmallała liczba zgłoszeeń do jutra wieczora nawet nie mam zamiaru tu na chwilkę zajrzeć, zatem pozdrawiam i do zobaczenia!
Też to zauważyłam, nasze szanse wzrosły, na jedno miejsce jest mniej o 0,03 osoby
29 cze 2012, 16:22
Kochani forumowicze: powodzenia na jutrzejszym egzaminie!
29 cze 2012, 16:26
Powodzonka dla wszystkich forumowiczów! Do zobaczenia jutro - będę kibicował osobiście (i to nie sam) oraz robił za maskotkę. Szukajcie Zwierzaka
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
29 cze 2012, 16:34
A można jeszcze wycofać pieniądze?
Winę za niepowodzenie natomiast chętnie zrzucę na męża i dzieci...
29 cze 2012, 16:37
ewka1ka
A można jeszcze wycofać pieniądze?
Jeżeli masz na lokacie - to czemu nie
ewka1ka
Winę za niepowodzenie natomiast chętnie zrzucę na męża i dzieci... :D
A komu podziękujesz jak zdasz
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
29 cze 2012, 17:11
30 czerwca 2012 10:00
No to poszły konie po betonie!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 cze 2012, 09:10
Ja już po Jestem dobrej myśli Wiem, że dzięki lekturze forum było mi łatwiej, więc dziękuje wszystkim którzy współtworzyli tematy. Jak będę miał chwilę to coś naskrobię w gimnastyce. Dla mnie najgorszy był upał. Za tydzień w weekend totalny relaks, wyjeżdzam na zlot motocyklowy.