Teraz jest 11 wrz 2025, 00:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 425, 426, 427, 428, 429, 430, 431 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 mar 2012, 09:06

POSTY        62
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
ang72                    

visavi                    

wasza wiedza mnie przeraża i czuję się taaaaka malutka

To chyba każdy tak ma. Też wiem, że nic nie wiem. Ale z drugiej strony wiem więcej niż rok temu, to zawsze jakiś mały plus.
Jarzyna                    

Wszyscy użytkownicy tego forum powinni dostać mianowanie z automatu, jak KSAP-owcy :D

No może nie od razu z automatu, bo to mi się tak jakoś militarnie kojarzy. Analogie słowne robią swoje  :lol:
Ale np. +10 pkt by się przydało.

Jako, że miałam dzisiaj już dość powtórek, wykonałam parę telefonów do rodzinki, coby im przypomnieć o trzymaniu kciuków. Oto reakcje na informację o pięciu osobach na jedno mianowanie:
Mama: "Boże dziecko, to po co ty się tak męczysz"
Brat: "A to w sobotę ten egzamin z tymi dziwacznymi słowami?, dasz radę! ... Pięć osób, daj spokój, inteligencję mamy rodzinną. Już lecę do monopolu, czuję że będzie impreza"
Babcia: "Ojej, a ja nie wiedziałam za co zmówić Zdrowaśkę. Mogłaś mi wcześniej powiedzieć. To jak to jest, cztery osoby muszą nie zdać?"
Szwagier: "Podobno wróbel orła nie zrodzi, ale słyszałem że sowy czasami też wysoko latają. A jakby co to kiedy wyniki? No bo chyba jakaś impreza będzie Sówko?"
Nie ma to jak wsparcie Rodzinki. <_<

hehe nie ma to jak wsparcie Rodzinki :) tak czy siak flacha się należy  :D

Mi powtórki dziś nie szły :( raaany mnie się już tak nie chce ....  :zygi: a jutro wyjazd do stolycy. Na dziś już kończę i idę spać. Dobrej nocy Wszystkim i powodzenia w sobotę!

28 cze 2012, 23:39
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
To i ja się dołączę do ogólnej spowiedzi:
1. Stan rodzinny: mąż - sztuk 1, całkiem porządny zresztą bo gotujący obiady. Nie ma tylko wykształconej opcji sprzątania, więc mieszkanie wygląda jak wygląda. Dzieci i zwierząt domowych brak, więc warunki optymalne.
2. Naukę zaczęłam też wcześnie bo już w styczniu, ale wcale nie jestem pewna czy to dobry pomysł bo wiedza umyka a zmęczenie zostaje.
3. W pracy atmosfera raczej przyjazna, 2 osoby mają już mianowanie, 2 w tym roku też zdają, obie po raz drugi, więc jest ok.
4. Żeby nie było tak słodko to zawodowo bardzo dotknęło mnie to cholerne euro, bo od połowy maja mamy wstrzymane urlopy a na dodatek pracuję na kretyńskie 12-godzinne zmiany (dobrze, że przynajmniej sobotę mam wolną, ale o piątek już się musiałam nieźle postarać, a w niedzielę też pracuję).
A tak poza tym to naprawdę włożyłam w to strasznie dużo czasu, wysiłku i pieniędzy (chodziłam na kurs) i strasznie mi będzie żal tego wszystkiego jak się nie uda :/
Tomek, a może Ty byś się podzielił swoim patentem, bo Twoja wiedza (i umiejętności) wzbudzają chyba powszechny podziw.  :brawa:  Skończyłeś prawo? Czy tak sumiennie się uczysz?

Aha, zapomniałam dodać, że wpadłam dziś na pewien pomysł: jutro kupuję kupon totolotka na sobotnie losowanie... i przynajmniej w jednej kwestii musi mi się udać :D

Ostatnio edytowano 29 cze 2012, 00:09 przez edyta850, łącznie edytowano 1 raz

28 cze 2012, 23:49
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
elizabeta82                    

...Jak dobrze, że to już w sobotę :)

Tak Ci się tylko wydaje :) Nerwy zaczną się zaraz po zakończeniu egzaminu. I będą trwały aż do ogłoszenia jego wyników.
Dopiero wtedy każdy odetchnie. Albo westchnie...
I nie ze złośliwości, a z życzliwości to mówię :D

29 cze 2012, 05:55

REJESTRACJA05 kwi 2012, 06:51

POSTY        36
ja tam się nie przejmuję
za duzo się nie przygotowywałem bo to niezdrowe ot takie trzy dni, no i dzisiaj szybki przegląd całości
i wiem, że dam radę i będę wśród mianowanych

pozdrawiam wszystkich zdających

29 cze 2012, 06:50
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA01 wrz 2010, 07:03

POSTY        65
Dobra ludziska

życzę wszystkim z forum zdajacym w tym roku aby się udało, wiem jaki to wysiłek mnie się udało w zeszłym roku.
Trzymam za was wszystkich jutro kciuki jak się komus nie uda to nie przejmować się próbować za rok ja podchodziłem dwa razy i powiem wam że za drugim razem duzo łatwiej się przygotować bo się tylko przypomina pewne rzeczy.
No ale mam nadzieje że ta wskazówka nie będzie potrzebna bo wszyscy zdadzą i się załapia w limicie jutro :)

A potem zostanie tylko  :piwo:
Pozdrawiam i powodzenia

29 cze 2012, 06:58
Początkujący

REJESTRACJA07 cze 2011, 11:37

POSTY        9
Życzę powodzenia wszystkim zdającym w tym roku! Tylko takich pytań na które znacie odpowiedź. Po ogłoszeniu wyników tak będziecie świętować  :piwo: A do tych którym się w tym roku jeszcze nie chciało-do zobaczenia za rok (może się wreszcie zmobilizuje).

29 cze 2012, 07:22
Zaawansowany

REJESTRACJA20 lis 2008, 16:22

POSTY        89

LOKALIZACJApiekiełko :)
POWODZENIA Wam i sobie życzę :) w moim przypadku mam nadzieję , że przysłowie do 3 razy sztuka się w tym roku powiedzie.

DZIĘKUJĘ Każdemu Forumowiczowi za wkład i pomoc!!!

29 cze 2012, 07:53
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 cze 2011, 06:49

POSTY        251
Lecę do stolicy.
Pozdrawiam

29 cze 2012, 08:59
Znawca

REJESTRACJA19 paź 2011, 08:44

POSTY        168

LOKALIZACJAŁódź
samolotem?
do zobaczenia :)

29 cze 2012, 09:11
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA18 paź 2009, 12:15

POSTY        11

LOKALIZACJAcentrum
Życzę powodzenia wszystkim, którzy włożyli dużo wysiłku w przygotowania. Możecie być z siebie dumni, że wzieliście los we własne ręce i nie czekacie na mannę z nieba, ale sami o nią walczycie.
Dwa lata temu też tak zrobiłam i udało się.
Pozdrawiam serdecznie. Monika.

29 cze 2012, 09:34
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 mar 2012, 09:06

POSTY        62
monika81                    

Życzę powodzenia wszystkim, którzy włożyli dużo wysiłku w przygotowania. Możecie być z siebie dumni, że wzieliście los we własne ręce i nie czekacie na mannę z nieba, ale sami o nią walczycie.
Dwa lata temu też tak zrobiłam i udało się.
Pozdrawiam serdecznie. Monika.

Kochana, 2 lata temu limit mianowań był duuuużo wyższy, a teraz ... :( tragedia

29 cze 2012, 09:36
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA28 gru 2011, 13:06

POSTY        47
Powodzenia Wszystkim i dziękuję bardzo dla uczestników tego forum.

Pamiętajcie dzisiaj tylko lekka powtórka i relaks, podstawą będzie wyspanie się i porządne śniadanie.
Nasze szare komórki muszą zap... na wysokości lamperii  :)

29 cze 2012, 09:40
Zaawansowany

REJESTRACJA18 maja 2009, 08:54

POSTY        41

LOKALIZACJApółnoc, północny zachód
Ja też już dziś wybieram się do stolicy naszego pięknego kraju. Pół dnia w pociągu w upalny dzień. Masakra! Chyba wieczorkiem się odrobinę zrelaksuję  pije-===[
Wszystkim aktywnym forumowiczom życzę powodzenia. Niech moc będzie z Wami :D
Obyśmy spotkali się ponownie na mianowaniu

29 cze 2012, 10:11
Znawca

REJESTRACJA15 wrz 2010, 14:46

POSTY        141
Ojej to już jutro  boje--==
To jeszcze raz życzę wszystkim połamania czarnych długopisów..... i dozo na mianowaniu, miejmy nadzieję, że w pełnym forumowym składzie.

29 cze 2012, 10:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 425, 426, 427, 428, 429, 430, 431 ... 840  Następna strona