Teraz jest 10 wrz 2025, 22:07

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Ze stresu to ja jestem głodna. A tutaj szykują się dłu0,gie przerwy między posiłkami. Oj długie. No ale bedę miała wodę....a swoją drogą jak ktoś będzie musiał pilnie siusiu w  czasie egzaminu to co wtedy? Ma pecha i musi wcześniej oddać test?

27 cze 2012, 13:46
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 mar 2012, 09:06

POSTY        62
cytrynka23                    

Ze stresu to ja jestem głodna. A tutaj szykują się dłu0,gie przerwy między posiłkami. Oj długie. No ale bedę miała wodę....a swoją drogą jak ktoś będzie musiał pilnie siusiu w  czasie egzaminu to co wtedy? Ma pecha i musi wcześniej oddać test?

Nie, ale czas Ci ucieknie bezpowrotnie. Więc lepiej wysiusiać się wcześniej. :)

27 cze 2012, 13:52
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
Ja zjawiłam się ok 9 na rejestracji była kolejka ale szło szybko. Warto przyjść trochę wcześniej żeby można było zorientować się gdzie co jest . Wszystko jest zorganizowane i spokojnie wyjaśnione. Oprócz stresu egzaminacyjnego nie odczułam dodatkowo nerwów z braku informacji itd.  Przy rejestracji losujecie numer miejsca i salę. Wszystko jest dobrze oznaczone. W szatni można zostawić rzeczy np jedzenie w plecaku i na przerwie po prostu je wyjąć. Nie wiem jakie są warunki lokalowe w nowym miejscu, ale w tamtym roku dużo osób przyjechało "z kimś". Podczas egzaminu po prostu czekali na terenie EXPO.

27 cze 2012, 13:53
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA13 kwi 2011, 09:59

POSTY        172
rany, nawet nie wiedziałam że mam taki niespotykany luksus: nie dość że internet praktycznie bez ograniczeń (w sensie: jakieś strony są poblokowane, ale akurat fb nie), to jeszcze lex na swoim własnym komputerze! Chyba muszę zacząć bardziej doceniać swoją pracę:lol:

27 cze 2012, 17:37
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        99
No lexa i pocztę to my mamy, mimo braku prawdziwych komputerów i internetu ;)

27 cze 2012, 18:01
Zaawansowany

REJESTRACJA19 sty 2010, 14:17

POSTY        82
Mam już dość, jeszcze alergia gigant, która mnie dopadła i nie pozwala normalnie funkcjonować i oddychać, mnie dobija,  <_<

27 cze 2012, 18:35
Zaawansowany

REJESTRACJA20 lis 2008, 16:22

POSTY        89

LOKALIZACJApiekiełko :)
cytrynka23                    

Moja sprawdzona metoda robimy siusiu 3 razy przed 1 testem umiejętności :) 2 razy w przerwie (raz zaraz po i 2 raz po wypiciu herbaty/kawy) a po teście wiedzy to już hulaj dusza piekła niema hehe sprawdzona w roku 2010 i 2011 :D powaga :)

27 cze 2012, 19:40
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 10:04

POSTY        41
cytrynka23                    

a swoją drogą jak ktoś będzie musiał pilnie siusiu w  czasie egzaminu to co wtedy? Ma pecha i musi wcześniej oddać test?

W trakcie egzaminu można korzystać z toalety. Należy w tym celu podnieść rękę, aby opiekun (hihihi) sektora podszedł i spytał, o co chodzi. Na czas oddalenia się do toalety oddajemy wszystkie materiały egzaminacyjne i rzeczy osobiste, które sektorowy pakuje do zaklejanej koperty. O ile pamiętam, spisywany jest "inwentarz", czyli protokół zdawczy. Po załatwieniu potrzeby fizjologicznej, jeśli jest jeszcze czas, można swoją kopertę odebrać, podpisawszy oczywiście, że stan zawartości się zgadza.
Przed swoim egzaminem (2005 r., Poznań) zjadłam na śniadanie hotelową jajecznicę, która poczyniła rewolucje w moim żołądku. W czasie drugiej części egz (wówczas były 3 - test dla "inteligentnych", wypracowanie i oczywiście test wiedzy) musiałam pognać do toalety.
Rada: nie zostawiajcie tego na ostatnią chwilę, bo formalności trochę trwają.
No i zjedzcie przed egzaminem coś domowego, lub bezpiecznego...
Klimatyzacja - moim zdaniem lepiej się myśli w chłodzie, niż w upale - a takowe zapowiadają na weekend. Zatem nie narzekajcie! :)
Powodzenia no i połamiania tych czarno piszących długopisów!!

27 cze 2012, 20:20
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2011, 11:58

POSTY        44
Jak ja dobrze znam to zwątpienie! W zeszłym roku płakałam ze zmęczenia i przeładowania wiedzą. Ja też uczyłam się z dwójką dzieci - 9 i 3 lata i życie rodzinne to był horror! A zaczęłam naukę 1 marca - 3 miesiące przed egzaminem od godziny 17 do 20 (nockami nie umiem się uczyć)! A testy wiedzy robiłam dzień w dzień od 1 stycznia. Fakt ogrom czasu i straszna moblilizacja i dyscyplina, ale i wynik bardzo dobry.  
Pozdrawiam zdających, wiem jak Wam ciężko ale za chwile bedzie po wszystkim!

28 cze 2012, 11:12
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 cze 2012, 06:03

POSTY        12
A co w trakcie Twojej nauki robiły dzieci? Bo ja ma trójkę (5-letnie bliźnięta i 3-latka) i nie ma rady, muszę uczyć się w porze wieczorowo-nocnej. Dzieci patrzą na mnie jak na wariatkę, bo ciągle jakieś papiery przekładam i mruczę coś pod nosem, a mąż pyta czy ja jeszcze jakoś funkcjonuję, bo wyglądam trup....i tak też się czuję <_<

28 cze 2012, 12:10
Znawca
Własny awatar

POSTY        172
Mój dwulatek, jak tylko widzi że siadam do ustaw, to od razu krzyczy "mama nie", tak energicznie machając ręką, że mało mu nie odpadnie :)

A mąż w sumie przyzwyczajony, bo zawsze dużo czytałam, a teraz zamieniłam tylko książki na ustawy :)

28 cze 2012, 12:15
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        99
No to widocznie wszystkie dzieci tak mają. Ja już nie mam serca denerwować moich dzieciaków. Mąż no cóż miał mi pomóc i zająć się popołudniami i w weekendy dziećmi, ale na deklaracji się skończyło. W ramach zadośćuczynienia zawiezie mnie na egzamin. Zostaje mi noc do nauki, ale nie umiem, bo mam w głowie spać. I nawet jak niby czytam to nic nie wiem :rolleyes:

28 cze 2012, 12:19
Znawca
Własny awatar

POSTY        172
no to mój się spisał na medal: nic nie obiecywał, za to zajmował się Młodym na maksa :D

edit: no i obiady się nie pieklił  :wysmiewacz:

28 cze 2012, 12:20
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 cze 2012, 06:03

POSTY        12
nihiru                    

no to mój się spisał na medal: nic nie obiecywał, za to zajmował się Młodym na maksa :D

edit: no i obiady się nie pieklił  :wysmiewacz:

Zazdroszczę i brawa dla pana męża. Mój owszem też się zajmie ale nigdy cała trójką. Jak zajmuje się bliźniaczkami to młody rwie do mnie i ciągle mamo i mamo, z kolei jak mąż zabawia młodego, to bliźniaczki szaleją samopas na całego, że własnych myśli nie słyszę, a co dopiero mówić o nauce.

28 cze 2012, 12:41
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 840  Następna strona