Teraz jest 10 wrz 2025, 19:24

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA24 cze 2012, 19:51

POSTY        1
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Witam serdecznie wszystkich uczących się. Przebrnęłam z grubsza przez Wasze wypowiedzi. Bardzo dużo tutaj przydatnych wiadomości. Dziękuję że jesteście i że  można poczytać to co tutaj wpisujecie. W tym roku pierwszy raz podchodzę do egz. ale nie miałam czasu przyłączyć się do Was aby wspomagać forum swoim wkładem wiadomości. Mam niespełna 3 miesięczną córeczkę i niestety na naukę poświęcam tylko nocki pomiędzy karmieniami :). Dlatego zrekompensuję się w przyszłym roku, bo raczej dane mi będzie powtórzyć przygodę z ustawami :) Pewnie niejedna osoba korzysta z tego wątku tylko go czytając, więc jeszcze raz dziękuję że poświęcacie czas i wrzucacie te wszystkie zadania, pytania itp. Życzę wszystkim aktywnym forumowiczom spotkania na wręczaniu aktu mianowania. Pozdrawiam.

25 cze 2012, 21:44
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
benek                    

Mógłby ktoś napisać kilka słów jak wygląda ten egzamin od strony organizacyjnej? Tzn powiedzą co i jak, na czym zaznaczać? Są jakieś osobne arkusze z pytaniami i osobne arkusze na odpowiedzi? Są jakieś kartki na brudno? Czy można "bazgrać" po zestawach z pytaniami (jeśli takie są)? Z góry dzięki za info.

Wszystko powiedzą. Tylko trzeba uważnie słuchać. Bo dwa razy nie będą powtarzać ;)
Po zestawach z pytaniami nie można "bazgrać".
Arkusze z pytaniami są osobne i  arkusze na odpowiedzi są osobne.
Każdy dostanie czystą kartkę na "bazgranie" na teście umiejętności. Kartkę dołącza się do arkusza odpowiedzi.

25 cze 2012, 22:47
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
Ja przechodziłam ten stres rok temu Trzymam za Was kciuki! POWODZENIA KOCHANI :)

26 cze 2012, 09:27
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 cze 2011, 06:49

POSTY        251
Jeszcze kilka dni i nadejdzie upragniony odpoczynek.  :lol:  chyba większość marzy o luźniejszym popołudniu i wolnej sobocie i niedzieli  :zeby:

A tak swoją drogą to KSAP mógłby już przysłać wiadomość ze szczegółowymi danymi dotyczącymi egzaminu.

26 cze 2012, 09:46
Zaawansowany

REJESTRACJA10 gru 2009, 15:52

POSTY        76
Madziaradzia                    

Ja przechodziłam ten stres rok temu Trzymam za Was kciuki! POWODZENIA KOCHANI :)

Podpisuję się pod tymi życzeniami, a kciuki będę trzymała osobiście na ul. Marsa. Egzamin mam już za sobą, ale zostało mi wspieranie koleżanki, z którą zaczynałam całą tę drogę - uznałam, że im bliżej będę, tym życzenia powodzenia będą skuteczniejsze :D . Najbardziej chciałaby, żeby wszyscy cieszyli się zwycięstwem, ale nie jest to możliwe, więc:
POWODZENIA dla najlepszych i WYTRWAŁOŚCI dla pozostałych 3mmsie--

26 cze 2012, 12:08
Zaawansowany

REJESTRACJA07 cze 2011, 07:16

POSTY        77
Pytanie z trochę innej beczki.
Czy u was w pracy macie dostęp do internetu i gdzie, czy jakiś komp. dostępny dla wszystkich czy na swoim stanowisku pracy?

27 cze 2012, 07:47
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 mar 2012, 09:06

POSTY        62
visavi                    

Pytanie z trochę innej beczki.
Czy u was w pracy macie dostęp do internetu i gdzie, czy jakiś komp. dostępny dla wszystkich czy na swoim stanowisku pracy?

dostępny w pracy

27 cze 2012, 08:07
Znawca

REJESTRACJA29 maja 2009, 09:49

POSTY        137
A to są jeszcze takie urzędy, których jest ograniczony dostęp do internetu  :wacko:

27 cze 2012, 08:11
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
Są. My to nawet nie mamy, gdzie płyty włożyć. Mamy takie "coś" podłączone do jakiejegoś serwera i tak to działa. A internet owszem jest u szefowej :zeby:

27 cze 2012, 08:13
Znawca

REJESTRACJA29 maja 2009, 09:49

POSTY        137
Toż to jakiś dramat, ciekawe co na to MAC :blink:

27 cze 2012, 08:27
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA20 lip 2011, 07:00

POSTY        19
Witam serdecznie
U nas dostep do internetu jest, ale są poblokowane strony i jest OK.
Pytanie z innej beczki:
Jedzie ktoś ze Szczecina na egzamin pociągiem nocnym?
Pozdrawiam

27 cze 2012, 08:37
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Apropos Internetu to u nas jest w pokoju oddzielny komputer (z reguły laptop) z internetem. Jak on działa to już inna sprawa, no i oczywiście strony typu Facebook też są poblokowane. Ale ogólnie dostęp jest. Natomiast w moim poprzednim miejscu pracy (też w urzędzie i to warszawskim) rzeczywiście były tylko takie małe skrzyneczki (informatycy mówili na to N-cet, czy jakoś tak), do których nie dało się włożyć ani płyty ani pendrive'a. Internet był tylko na komputerze w sekretariacie, czyli pod okiem Pani Naczelnik. Ja odeszłam stamtąd 2 lata temu, ale z tego co wiem nic się tam nie zmieniło.
Aha, jeszcze uzupełnenie: na tych skrzyneczkach nawet normalnego windowsa nie było, tylko office i służbowe bazy danych. Także nawet tapety na pulpicie nie można było zmienić  :wacko:

27 cze 2012, 09:20
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA26 maja 2009, 12:37

POSTY        7
Witam
Czy ktoś wie, czy na poziomie B2 certyfikat FCE otrzymany po egzaminie Cambridge Esol lub certyfikat LCCI JETSET jest uznawany na mianowanego? Dzięki za odp.

27 cze 2012, 09:54
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 cze 2011, 06:49

POSTY        251
Mongd                    

Witam
Czy ktoś wie, czy na poziomie B2 certyfikat FCE otrzymany po egzaminie Cambridge Esol lub certyfikat LCCI JETSET jest uznawany na mianowanego? Dzięki za odp.
FCE jest uznawany, a tego drugiego poszukaj tu http://www.ksap.gov.pl/pksc/files/rozpo ... znik_2.pdf

27 cze 2012, 09:58
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 840  Następna strona