Ja już jestem tak zakręcona przez naukę, że dziś dziecku do mleka zamiast kakao nasypałam kawy i to mielonej Ale to nic, za tydzień o tej porze obudzimy się w nowym świecie, nie trzeba się będzie uczyć, a jedynie oczekiwać. Pozdrawiam wszystkich w ten piękny niedzielny dzień, który nie sprzyja nauce
24 cze 2012, 09:19
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
elizabeta82
Ja już jestem tak zakręcona przez naukę, że dziś dziecku do mleka zamiast kakao nasypałam kawy i to mielonej Ale to nic, za tydzień o tej porze obudzimy się w nowym świecie, nie trzeba się będzie uczyć, a jedynie oczekiwać.
Dobrze, że zamiast mleka nie wlałaś wódki A ja nie będę jedynie biernie oczekiwał: zdam, to dobrze, nie - to przenoszę się do egzekucji! I będę kosił kasę większą niż naczelnik
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
24 cze 2012, 10:16
Witam, czy ktoś jest ze Szczecina bądź kołobrzegu? Muszę dojechać w te okolice po egzaminu i szukam dojazdu, może mogłabym się zabrać?
Ja już jestem tak zakręcona przez naukę, że dziś dziecku do mleka zamiast kakao nasypałam kawy i to mielonej Ale to nic, za tydzień o tej porze obudzimy się w nowym świecie, nie trzeba się będzie uczyć, a jedynie oczekiwać. Pozdrawiam wszystkich w ten piękny niedzielny dzień, który nie sprzyja nauce
Znam to Ja najczęściej uczę się w kuchni. Parę dni temu, postanowiłam zrobić sobie coś do przegryzienia, w międzyczasie zadzwonił telefon. Skończyłam rozmowę i z kanapką wróciłam do ustaw. Po jakimś czasie przypomniało mi się, że muszę zadzwonić a nigdzie nie ma telefonu. I tu zagadka, jak w teście umiejętności. Gdzie znalazłam telefon?
w lodówce
24 cze 2012, 10:53
wiedziałam ale mnie ubawiłaś
24 cze 2012, 11:15
dobrze że ustawy w lodówce się nie znalazły
24 cze 2012, 12:04
Ustawy na szczęście by się tam nie zmieściły, no i mam nadzieję, że jakbym wróciła do nauki, to wcześniej bym się zorientowała, że mi czegoś brakuje
24 cze 2012, 12:43
edyta850
Aksa, ja też tak mam. Chociaż na mnie demotywująco działa też poziom wiedzy niektórych osób na "gimnastyce umysłu". Zaczynam myśleć że przy takich umysłach to ja nie mam szans :/ I też już tylko marzę żeby było po. Damy radę! Jeszcze tydzień
Cieszę się , że weszłam na ten wątek bo ja też mogę się z Wami zjednoczyć w odczuciach, że stan wiedzy ludzi wpływa na mnie demotywująco i z drugiej strony już mam taki opór przed wiedzą, że nic nie jest mi w stanie wejść do głowy.
Pocieszył mnie też czyjś wpis tutaj o składowych sukcesu na egzaminie, tzn. że śmiganie po ustawach wcale nie oznacza sukcesu. Oby tak było bo mam taaaaaaakiego doła, że nie nadążam za tymi ludźmi którzy są obkuci, że się zastanawiam czy iść na egzamin.
Pozdrawiam wszystkich, którzy tak mają i dzięki za Wasze wypowiedzi, bo po nich zrobiło mi się lżej.
____________________________________ nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej:))
24 cze 2012, 14:38
no i oprócz postępowania kwalifikacyjnego narodziła się grupa wsparcia
24 cze 2012, 15:03
dokładnie i chyba to jest ważne nawzajem się wspierać i podnosić na duchu, mimo, że każdy z nas jest dla siebie konkurencją :)
24 cze 2012, 16:16
mojaro
dokładnie i chyba to jest ważne nawzajem się wspierać i podnosić na duchu, mimo, że każdy z nas jest dla siebie konkurencją
Od razu konkurencją.... konkurencja to Ci spoza forum. Oby do soboty.
24 cze 2012, 16:56
kiedy jest egzamin? bo nie wiem czy zacząć się już uczyć czy też jeszcze mam czas.
24 cze 2012, 18:01
Zed77
kiedy jest egzamin? bo nie wiem czy zacząć się już uczyć czy też jeszcze mam czas.
do środy możesz jeszcze się wstrzymać , a egzamin jest w najbliższą sobotę