Teraz jest 10 wrz 2025, 17:11

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2012, 10:58

POSTY        71
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
yasi                    

..
Jeszcze te dzisiejsze newsy o odbieraniu czego się da...
Może wydaję nie na ten egzamin co trzeba...

hm. przyznam, że mi trochę siadła motywacja do nauki, nie wiedząc, co mianowanie mogłoby mi przynieść - czy będzie dodatek? czy pozostaną obecne przywileje?  :angry2:

21 cze 2012, 20:05
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 cze 2011, 06:49

POSTY        251
ery                    

hej ,mam pytanko o jezyk (certyfikat) : czy zaliczony na B2 test BULATS (The Business Language Testing Service) jest uznawany ?

sprawdź czy znajdziesz w tym dokumencie swój certyfikat http://www.ksap.gov.pl/pksc/files/rozpo ... znik_2.pdf

jeżeli nie, pozostaje ci napisać do KSAP i się dopytać.

21 cze 2012, 20:15
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 mar 2012, 13:20

POSTY        50
toole1                    

cytrynka23                    

Ja to żałuję, że ten egzamin nie jest w tą sobotę. Nie to żebym wszystko umiała, ale już mam dość. A czy mianowanie można dostać będąc na urlopie wychowawczym. Zdawać egzaminu nie wolno to wiem. No i nie wiem czy nie będę musiała wcześniej przerwać urlopu żeby dostać ten piękny akt minowania ;)

Witam!
A skąd taka informacja, iż będąc na urlopie wychowawczym nie można zdawać egzaminu? Moim zdaniem urlop wychowawczy nie jest przeszkodą - przynajmniej w ubiegłym roku nie był. Co do mianowania się nie wypowiadam, gdyż zabrakło trochę punktów...
 ;)

Też nigdy nie słyszałam o jakimś zakazie w zdawaniu podczas urlopu wych. Nigdzie nie ma o tym wzmianki, więc lepiej nie wprowadzać w błąd innych.

21 cze 2012, 21:28
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 maja 2010, 12:14

POSTY        11
Tomek8484                    

sprawdź czy znajdziesz w tym dokumencie swój certyfikat http://www.ksap.gov.pl/pksc/files/rozpo ... znik_2.pdf

jeżeli nie, pozostaje ci napisać do KSAP i się dopytać
.

Znam ten załącznik, pozostaje mi kontakt z KSAP ponieważ BULATS nie jest ściśle wymieniony ale spełnia wszystkie wymagania ESOL, B2 itp.

jak się dowiem to napisze może komuś ta wiedza się przyda.

apropos  nie mam niestety za wiele czasu na przeczytanie wszystkich postów z wątku a szukam info na temat innego testu zakończonego certyfikatem dla służby który można w miarę sprawnie i niskokosztowo zdobyć .

Dzięki

PS trzymam kciuki za tegorocznych ;)

22 cze 2012, 08:27
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 cze 2009, 06:32

POSTY        14
Można zdawać w trakcie urlopu wychowawczego - info prosto z KSAP

22 cze 2012, 10:43
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
Z tym urlopem ktoś mnie wprowadził w błąd. Sądziłam, że ta osoba jest całkiem dobrze zorientowana. W takim razie lepiej dla mnie. Jakbym musiała w przyszłym roku znów zdawać.

22 cze 2012, 18:10
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 mar 2012, 13:20

POSTY        50
Ostatnio wręcz odrzuca mnie od nauki. Myślałam, że w ostatnich dniach nadrobię, a tu coraz gorzej. Liczba chętnych mnie zdemotywowała i czekam tylko aby już było po. Bo niby się uczę, więc wszystkie inne sprawy odkładam, a i tak czarno to widzę.

22 cze 2012, 20:25
Znawca

REJESTRACJA19 paź 2011, 08:44

POSTY        168

LOKALIZACJAŁódź
widocznie nastapił przesyt i czas zrobić sobie w weekend odpoczynek! Ja tez tak dzisiaj mam, więc oglądam Polaków, którzy strzelają bramki Grekom :)
Aksa, za tydzień i troszkę będziemy po :D

22 cze 2012, 21:32
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Aksa, ja też tak mam. Chociaż na mnie demotywująco działa też poziom wiedzy niektórych osób na "gimnastyce umysłu". Zaczynam myśleć że przy takich umysłach to ja nie mam szans :/ I też już tylko marzę żeby było po. Damy radę! Jeszcze tydzień :)

23 cze 2012, 10:09
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
Skąd wiesz jaki poziiom wiedzy mają inni, może szybkokorzystają z ustaw i internetu. A poza tym wiedza nie gwarantuje mianowania. Mianowanie to składowa szczęścia, trafienia na dobre pytania, opanowania nerwów, umiejętnych strzałów i wiedzy:)

23 cze 2012, 13:34
Znawca

REJESTRACJA15 wrz 2010, 14:46

POSTY        141
cytrynka23                    

Skąd wiesz jaki poziiom wiedzy mają inni, może szybkokorzystają z ustaw i internetu. A poza tym wiedza nie gwarantuje mianowania. Mianowanie to składowa szczęścia, trafienia na dobre pytania, opanowania nerwów, umiejętnych strzałów i wiedzy:)

Bardzo optymistyczny post. Wiedza stanowi tylko 1/5 składowych. Jeśli założyć że pozostałe cztery opanujemy na 100%, wiedzę na 50%, to łącznie daje 90% całości, czyli 135 punktów i jesteśmy w pierwszej setce. No to  pije-===[

23 cze 2012, 19:01
Zaawansowany

REJESTRACJA19 sty 2010, 14:17

POSTY        82
ja też bym chciała tak optymistycznie do tego podchodzić. a jak na razie mam coraz większego doła, niech już będzie po... bo wykończę swoją rodzinkę palka--== albo oni mnie strzel===]

23 cze 2012, 19:14
Znawca

REJESTRACJA15 wrz 2010, 14:46

POSTY        141
monia14                    

ja też bym chciała tak optymistycznie do tego podchodzić. a jak na razie mam coraz większego doła, niech już będzie po... bo wykończę swoją rodzinkę palka--== albo oni mnie strzel===]

Za tydzień będzie już po  :rolleyes:
Następnie miesiąc nadziei i niepewności  boje--==
A później albo wielka radocha  :piwo: albo dół gigant  :zly1:

23 cze 2012, 19:52
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA15 paź 2010, 14:31

POSTY        47
ang72                    

monia14                    

Za tydzień będzie już po  :rolleyes:
Następnie miesiąc nadziei i niepewności  boje--==
A później albo wielka radocha  :piwo: albo dół gigant  :zly1:

Nooo na wyniki pewnie poczekamy do końca sierpnia, w tamtym roku było jakoś w połowie sierpnia, to teraz przy większej liczbie zdających pewnie później i tyle czasu żyć w niepewności  :mur:
jednak pocieszam się, że za tydzień o tej porze będę leżeć i kurde nie wiem co będę robić z moim wolnym czasem.... cudowna sprawa  :zeby:

23 cze 2012, 21:48
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423 ... 840  Następna strona