Teraz jest 06 wrz 2025, 16:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Łyzki do MF w ramach protestu 
Autor Treść postu

REJESTRACJA21 lis 2007, 12:28

POSTY        31
ej ludziska skarbowcy ja wpadłem na genialny pomysł ale o tym troche później

17 lut 2008, 12:05

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

ej ludziska skarbowcy ja wpadłem na genialny pomysł ale o tym troche później

EUREKA !
Ale o tym jak się wyk(om)pię.

Macius, może bardziej twórczo, albo wcale. Choć przez moment chodziły na forum propozycje by w jakiś sposób nagrodzić najaktywniejszych, ale wymarły śmiercią naturalną.

17 lut 2008, 18:32

POSTY        31
oczywiscie to co zaproponowalem i co juz z kilkoma pracownikami swoje urzędu zrobiłem a także do czego namawiam brać skarbową to nie ulega żadnej wątpliwości ale z tego co obserwuje to nie ma pospolitego ruszenia- jeśli taki stan rzeczy będzie utrzymywał sie w dalszym ciągu to należy zastanowić się czy na MISTRZOSTWA SKARBOWCÓW W GIŻYCKU na które też sie wybieram z kolegami i na których będzie dużo skarbowców nie należy przygotować jakiegos hepeningu- tam będzie nas dużo , tam może być nas jescze więcej to szansa na to by zaisnieć nie tylko sportowo- mozna ściagnąć media i telewizję i będziemy tam reprezentować cała skarbowośc -ZASTANÓWCIE SIĘ NAD TYM ale to dopiero będzie pod koniec maja :za2:

17 lut 2008, 19:45

POSTY        31
co jest z wami sam musze sobie odpisywac na posty?? zobaczymy co jutro na posiedzeniach będzie ale mysle ze wielkie nic

18 lut 2008, 19:33
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA21 lut 2007, 20:29

POSTY        31

:angry2:
co jest z wami sam musze sobie odpisywac na posty?? zobaczymy co jutro na posiedzeniach będzie ale mysle ze wielkie nic

Szkoda :(
Dajcie jedno hasło, puśćcie maila wszystkim (tylko woj. bo wytną i może coś drgnie

18 lut 2008, 20:46

POSTY        31
:brawa: chyba nie będzie wyjścia ale poczekajmy do jutra

18 lut 2008, 21:47
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA19 mar 2007, 22:17

POSTY        61
Co będzie w Giżycku? Szanty jako tako śpiewam  :piwo:  można na mnie liczyć, jak popiję to i tańczę.

18 lut 2008, 22:05
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie

..... należy zastanowić się czy na MISTRZOSTWA SKARBOWCÓW W GIŻYCKU na które też sie wybieram z kolegami i na których będzie dużo skarbowców nie należy przygotować jakiegos hepeningu- tam będzie nas dużo , tam może być nas jescze więcej to szansa na to by zaisnieć nie tylko sportowo- mozna ściagnąć media i telewizję i będziemy tam reprezentować cała skarbowośc -ZASTANÓWCIE SIĘ NAD TYM ale to dopiero będzie pod koniec maja :za2:

Ja bym zostawił tą impreze w spokoju - nie o to w niej chodzi.
Już widze te spotkania wieczorne w pokojach ośrodków wypoczynkowych, te spacery nad jeziorem i pogawędki...  :)
Skarbowcy mówią że nie mają pieniędzy a bawią się w najlepsze na pojezierzu mazurskim - taki widze koment w mediach.
Chociaż jak by Pan Dworski przystał na zmianę nazwy biegu na 4km z "o Puchar Ministra Finansów" na jakiś inny albo oświadczenie w gazecie zwycięzcy o sytuacji w skarbowości i oddanie pucharu, ciekawe co Tomasz Nastałek, Paweł Szymandera - moi faworyci - na to?
PS. Mój ziomek Paweł wygra, zobaczycie :)

19 lut 2008, 12:18

POSTY        31
no i co siedzimy wszyscy cicho i majo nas w  :dupa:
MAJĄC NA UWADZE POWYŻSZE, W PRZYPADKU:

a) braku podjęcia negocjacji płacowych, o których mowa na wstępie do dnia 29 lutego 2008 roku,
b) wprowadzenia podziału rezerwy celowej „Środki na zwiększenie wynagrodzeń i pochodnych, w tym na modernizację systemu wynagrodzeń w administracji” według zasad ustalonych przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów oraz podziału kwoty 205 mln złotych przeznaczonych na podwyżki według zasad nie uzgodnionych z centralami związkowymi

PODJĘTA ZOSTANIE DECYZJA WSPÓLNA OGÓLNOPOLSKICH ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH FUNKCJONUJĄCYCH W IZBACH I URZĘDACH SKARBOWYCH ORAZ URZĘDACH KONTROLI SKARBOWEJ O OGÓLNOPOLSKIEJ AKCJI PROTESTACYJNEJ W WW. JEDNOSTKACH ORGANIZACYJNYCH.

19 lut 2008, 23:46

POSTY        31
wiecie ze u mnie wurzędzuie ludzie masowo pozli na urlopy na żadnie - bylem u kadrowej i było wiele wniosków o zwolneinia lekarskie i o urlopy i co wy na to??? ŁYŻKI WYSŁANE??

27 lut 2008, 10:38
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA26 sty 2008, 11:09

POSTY        26
Swietny pomysl. Podajcie tylko date, oczywiscie z wyprzedzeniem, a na pewno sporo osób coś wyśle pod odpowiedni adres. Najlepiej ze wzorem listu.

27 lut 2008, 20:12

POSTY        31

Ostatnio edytowano 28 lut 2008, 08:30 przez macius, łącznie edytowano 1 raz

28 lut 2008, 00:30
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA02 mar 2007, 07:59

POSTY        60
Słyszeliscie o planowanych podwyżkach?? Do nas dotarło pismo, ze planowane są podwyżki o ok 230zł, ale nie wiem czy na osobę, czy średnio.

28 lut 2008, 09:38

REJESTRACJA17 lut 2008, 18:03

POSTY        42
Ludzie dajcie spokój z tą akcją, ja chcę normalnie pracować i nie mam zamiaru protestować. Nie po to głosowałem, żeby teraz stać w opozycji "by żyło się lepiej!", pozdrawiam

28 lut 2008, 17:55
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 71 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona