Teraz jest 10 wrz 2025, 10:03

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 457, 458, 459, 460, 461, 462, 463 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA04 sie 2009, 19:05

POSTY        27
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
3 raz zdałem 3 raz się nie dostałem to już chyba był ostatni raz... trzeba szukać szczęścia gdzieś tam..

29 sie 2012, 16:20
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 lut 2012, 09:35

POSTY        25
Ja też zdałam i nie załapałam się na limit:( Poległam na teście z wiedzy, z umiejętności prawie max.
Ale nie mam zamiaru się poddawać, w przyszłym roku drugie podejście! Tym razem zacznę się uczyć wcześniej.
Oczywiście duuuuuuuuży SZACUN i gratulacje dla wszystkich, którym się udało.
Do zobaczenia w przyszłym roku:)

29 sie 2012, 16:31
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA20 cze 2011, 13:10

POSTY        4
To był mój drugi raz i się udało!Dziękuję wszystkim za wsparcie!Gratuluję tym, którzy załapali się na limit a pozostałym życzę wytrwałości - na pewno za rok się uda!

29 sie 2012, 17:58
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA15 paź 2010, 14:31

POSTY        47
ja też nie znalazłam się na liście tych Szęśliwców - trochę mi zabrałko tych punkcików, zabolało mnie to bardzo, ale cóż życie toczy się dalej.... Jeśli znajdę znowu siły na naukę (bo to kosztowało mnie dużo kasy i stresu psychicznego, wyrzeczeń) , to napewno zacznę szybciej niż w tym roku, gratuluję z całego Serduszka tym, co zdali, Szczęściarze z Was -naprawdę pobić tylu chętnych ... to szacun :) pozdrawiam ciepło i jak coś to do usłyszenia za rok   :brawa:

29 sie 2012, 17:59
Zaawansowany

REJESTRACJA18 sty 2010, 19:20

POSTY        46
Gratulacje dla nowej generacji urzędników! Niestety moje pierwsze podejście nie zakończyło się sukcesem, zabrakło tak niewiele...  Bardzo niemiłe uczucie. Ale nie ma co się poddawać, więc w przyszłym roku powtórka z rozrywki.

29 sie 2012, 18:24
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA08 lut 2012, 21:30

POSTY        2
I ja dołączam do dzisiejszych Szczęśliwców – udało się za drugim razem. W zeszłym roku egzamin zdałam ale byłam daleko za podium. Wkurzyłam się bardzo na ten limit, ale i jednocześnie bardzo zmotywowałam na drugie podejście. Poza tym obecna sytuacja płacowa mnie zmusiła do większego wysiłku – ciężko przetrwać w Warszawie za te nasze pracownicze płace.
Chciałabym serdecznie podziękować Wszystkim aktywnym Użytkownikom tego Forum, zwłaszcza na gimnastyce i jego opiekunom NADIR buziak dla Ciebie  :) – wiem, ze bez skarbowców by mi się nie udało.
Moja rada dla Wszystkich, którzy będą zdawać za rok – zacznijcie powoli się przygotowywać jak najwcześniej. Ja zaczęłam w styczniu – przeglądałam forum od początku – tu naprawdę jest kopalnia wiedzy zwłaszcza jeśli chodzi o ten test umiejętności – powtarzajcie słówka – i w tym roku potwierdziła się zasada że przynajmniej kilka powtarza się z zeszłych lat (był ten nieszczęsny gerontolog  :wacko: . Róbcie tabelki, nawet te same ale powtarzajcie bo utrwali wam się sposób ich rozpisywania i co najważniejsze nie poddawajcie się. Ja pamiętam w czerwcu miałam już dość - wszystko mi się mieszało a na finansową nie mogłam już patrzeć ale jakoś się mobilizowałam i się udało – miejsce w pierwszej 100.
Zaczęłam naukę ustaw od finansowej, bo z niej jest zawsze kilka pytań, a to jest taka cholera, ze chciałam ją mniec pierwszą z głowy. Według mnie tę ustawę podobnie jak Konstytucję trzeba naprawdę dobrze przyswoić, przeczytanie 1, czy 2 razy nie wystarczy. Najważniejsze rzeczy podkreślałam i potem je powtarzałam. Postanowiłam, ze jak ją dobrze opanuje, przejdę do ciekawszych ustaw i krótszych.
I jeszcze coś – przeglądajcie prasę i oglądajcie serwisy informacyjne – codziennie. To naprawdę dużo daje. Test z wiedzy był w tym roku dużo trudniejszy. Pytanie o trójkąt weimarski mnie rozwaliło.
Weźcie się ostro a dacie radę. Powodzenia

29 sie 2012, 19:19
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2011, 09:39

POSTY        14
I mnie się udało załapać w limicie -drugie podejście. Oczywiście tak jak wszystkich kosztowało mnie to bardzo dużo pracy. W ubiegłym roku poszłam na kurs- uczyłam się wszystkiego - szczególnie różne testy z dziedziny gimnastyka umysłu - bazując na materiałach z kursu i to mnie zgubiło. Zweryfikowałam w tym roku podejście - mianowicie forum przejrzałam strona po stronie gromadząc materiały i czerpiąc z doświadczenia innych... za co dziękuje. Nastawiłam sie wyłącznie na tabelki, ravena, klasy. Dodatkowo konstytucja, finanse i UE jak pacierz. Pomogło :P .
Dlatego radze wszystkim tym którym się nie udało nie poddawać się... pozostałym gratuluję i dziekuję.

29 sie 2012, 19:39
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
olcia222                    

I ja dołączam do dzisiejszych Szczęśliwców – udało się za drugim razem.
Chciałabym serdecznie podziękować Wszystkim aktywnym Użytkownikom tego Forum,
zwłaszcza na gimnastyce i jego opiekunom NADIR buziak dla Ciebie   :)  
– wiem, ze bez skarbowców by mi się nie udało.

Gratulacje!  :brawa:

I podziękowanie...  :blush:

29 sie 2012, 19:50
Amator

REJESTRACJA04 lip 2012, 20:49

POSTY        24
No to kiedy zaczynamy mili Państwo? Chyba już czas na naukę. Czerwiec już za 10 m-cy boje--==

29 sie 2012, 19:54
Znawca

REJESTRACJA10 kwi 2010, 13:22

POSTY        108
Chyba już czas na naukę i dla mnie:)  Gratuluję wszystkim zmieszczonym w limicie:)

P.S. Info z KSAP-u - test ma być w piątek

Ostatnio edytowano 29 sie 2012, 20:31 przez Fiona42, łącznie edytowano 1 raz

29 sie 2012, 20:03
Początkujący

REJESTRACJA07 wrz 2011, 07:00

POSTY        9
Witam gratulacje dla wszystkich , mnie niestety nie udało się co prawda pierwsze podejście,
ale już jesten troszkę zniechęcona, bo widze, ze tutaj najwazniejsze to jednak szczęście,
wiedza owszem, ale jednak troszke strzelałam.....
kurcze ale mi sie nie chce  :angry2:

29 sie 2012, 20:21
Nowicjusz

REJESTRACJA16 lis 2011, 13:54

POSTY        2
Witam serdecznie,
już raz dziękowałam za pomocne forum, nie będę więc się powtarzać :) mi jako świeżo upieczonej kwietniowej mamie Wasze rady i wskazówki były bardzo cenne. Stąd "wysokie" 437 miejsce na liście. Co prawda bez mianowania ale z nadzieją na przyszły rok. Obecnie na urlopie ale już za trzy tygodnie zabieram się za zbieranie ciekawych informacji i z pewnością teraz gdy malutka jest większa a tatuś na wychowawczym częściej zaglądnę do Was, drodzy zdający w przyszłym roku :) Gratuluję tym co osiągnęli wysokie wyniki dające miejsce w magicznym 429 osobowym gronie :) Egzamin łatwy nie był więc należny szacunek... Pozdrawiam

29 sie 2012, 20:37
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA26 cze 2011, 11:48

POSTY        2
Gratulacje dla wszystkich którym się udało ,mnie niestety nie udało się zmieścić w limicie.
Myślę ,że warto dalej próbować aż do skutku.

29 sie 2012, 21:03
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Gratulacje dla wszystkich którzy zdali  :brawa:  a podwójne dla tych którzy się załapali  :brawa:   :brawa:

29 sie 2012, 21:10
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 457, 458, 459, 460, 461, 462, 463 ... 840  Następna strona