Teraz jest 10 wrz 2025, 15:32

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA15 wrz 2010, 14:46

POSTY        141
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Tomek8484                    

Zed77                    

kiedy jest egzamin? bo nie wiem czy zacząć się już uczyć czy też jeszcze mam czas.

do środy możesz jeszcze się wstrzymać  ^_^ , a egzamin jest w najbliższą sobotę

Nie, po co tak wcześnie, jeden dzień wystarczy. Jak zaczniesz w piątek z rana to będzie OK.
Życzymy powodzenia  :P

24 cze 2012, 18:32
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2012, 10:58

POSTY        71
rany, mam już dosyć :mur:  konczę z tą nauką, bo na egzaminie nie będę wiedziała jak się nazywam:) spokojnego miłego tygodnia i do soboty! :)

24 cze 2012, 20:02
Znawca

POSTY        141
Tristessa                    

rany, mam już dosyć :mur:  konczę z tą nauką, bo na egzaminie nie będę wiedziała jak się nazywam:) spokojnego miłego tygodnia i do soboty! :)

Kończysz definitywnie? Przerwa aż do egzaminu?

24 cze 2012, 20:15
Amator

REJESTRACJA11 cze 2011, 10:22

POSTY        27
Zed77                    

kiedy jest egzamin? bo nie wiem czy zacząć się już uczyć czy też jeszcze mam czas.

Tomek8484                    

do środy możesz jeszcze się wstrzymać  ^_^ , a egzamin jest w najbliższą sobotę

ang72                    

Nie, po co tak wcześnie, jeden dzień wystarczy. Jak zaczniesz w piątek z rana to będzie OK.
Życzymy powodzenia  :P

No tak ale, czy Ty zgłosiłeś się do tego egzaminu, skoro nie wiesz kiedy on jest? Jeśli nie, to idź na całość i w ogóle się nie ucz ;)

24 cze 2012, 20:28
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 lip 2010, 13:09

POSTY        32
Ja już zaczęłam poważnie się stresować. Uczę się, bo wydaje mi się że nic nie wiem i że wszyscy na sali będą tak obkuci jak Wy na forum ( nie powiem bywa to motywujące, bo ile razy tu zaglądam to wiem, że wiem za mało i uczę się dalej ;)). Niestety w trakcie nauki zaczynają mnie nękać myśli o porodzie i o tym czy jest sens jechać, bo w moim przypadku to jak wygrać w lotka... mogę urodzić w każdej chwili i wyjazd będzie niemożliwy, a wtedy myśl o czasie zmarnowanym na przygotowania mnie dobije... Zaczynam mieć kłopoty ze snem, wiec wcale mnie nie dziwi np. chowanie telefonu do lodówki ;)
Życzę Wam powodzenia na egzaminie, a sobie tego, bym tam przynajmniej dotarła ;)

24 cze 2012, 20:36
Zaawansowany

POSTY        71
ang72                    

Tristessa                    

Kończysz definitywnie? Przerwa aż do egzaminu?

Nie, ale zdecydowanie zwalniam tempo, bo już nie daję rady z takim trybem życia :) :za2:  cały weekend się uczyłam - przy śniadaniu, zasypiając, nawet zabrałam notatki ze sobą na rower :)

24 cze 2012, 21:28
Znawca

POSTY        141
Tristessa                    

nie, ale zdecydowanie zwalniam tempo, bo już nie daję rady z takim trybem życia :) :za2:  cały weekend się uczyłam - przy śniadaniu, zasypiając, nawet zabrałam notatki ze sobą na rower :)

Ojoj, toć mogli Ci wlepić mandat, czytanie jadąc rowerem - zagrożenie dla reszty. Masz rację, powoli wrzucamy na luz i do zobaczenia w Warszawce.

24 cze 2012, 23:00
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Zed77                    

Egzamin o 11-tej - masz jeszcze czas  :wysmiewacz:

25 cze 2012, 07:19
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA13 cze 2010, 14:58

POSTY        45
ery                    

Znam ten załącznik, pozostaje mi kontakt z KSAP ponieważ BULATS nie jest ściśle wymieniony ale spełnia wszystkie wymagania ESOL, B2 itp.
jak się dowiem to napisze może komuś ta wiedza się przyda.
apropos  nie mam niestety za wiele czasu na przeczytanie wszystkich postów z wątku a szukam info na temat innego testu zakończonego certyfikatem dla służby który można w miarę sprawnie i niskokosztowo zdobyć .
Dzięki
PS trzymam kciuki za tegorocznych
;)

Polecam egzamin TOEIC, składa się "tylko" ze słuchania i czytania, jest uznawany przez KSAP. Trzeba zdobyć 700 punktów.
http://www.pl.toeic.eu/toeic/poland/abo ... oeic-test/

25 cze 2012, 11:16
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
W [piątek mój pół roczny syn dorwał się do ustawy o finansach publicznych i "zakosztował" w niej. Córka wxciąż krzyczy "mama nie czytaj ustaw". No to w weekend zrobiłam sobie wolne, tak dla zdrowia psychicznego i rodzinnego szczęścia. A dzisiaj wcale a wcale nic mi się już nie chce uczyć. A nauki wciąż mam sporo. A wiedza o świecie leży i kwiczy:( Byle do soboty.

25 cze 2012, 13:39
Zaawansowany

POSTY        71
cytrynka23                    

W [piątek mój pół roczny syn dorwał się do ustawy o finansach publicznych i "zakosztował" w niej. Córka wxciąż krzyczy "mama nie czytaj ustaw". No to w weekend zrobiłam sobie wolne, tak dla zdrowia psychicznego i rodzinnego szczęścia. A dzisiaj wcale a wcale nic mi się już nie chce uczyć. A nauki wciąż mam sporo. A wiedza o świecie leży i kwiczy :( Byle do soboty.

:P to taki efekt rozprężenia; ja 2 tygodnie temu byłam w ogromnym pędzie, zarywałam noce itd.
przyjechali do mnie rodzice na 2 dni (a więc zarzuciłam naukę na ten czas :D ) i od tamtej pory ciśnienie ze mnie uszło:) może na spokojnie będzie lepsze podejście i bardziej chłonny umysł? :)

25 cze 2012, 14:22
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA11 cze 2012, 21:42

POSTY        6
Witam:)
Czy może ktoś zabukował sobie miejsce w akademiku nr 3 UW na ul. Kickiego 9? Bo szukam współtowarzysza do nocnych powtórek ;)

25 cze 2012, 17:33
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA11 cze 2012, 21:42

POSTY        6
acha, może komuś przyda się definicja inflacji, długu publicznego, funduszy celowych w animacjach:
http://www.nbportal.pl/pl/np/animacje/p ... e/pieniadz

25 cze 2012, 17:34

REJESTRACJA18 maja 2009, 06:43

POSTY        21
Mógłby ktoś napisać kilka słów jak wygląda ten egzamin od strony organizacyjnej? Tzn powiedzą co i jak, na czym zaznaczać? Są jakieś osobne arkusze z pytaniami i osobne arkusze na odpowiedzi? Są jakieś kartki na brudno? Czy można "bazgrać" po zestawach z pytaniami (jeśli takie są)? Z góry dzięki za info. W tym roku nastawiam się, że jadę po to, żeby zdobyć doświadczenie/rozeznanie w sytuacji. Nie sądzę, żebym przy takim limicie załapał się na mianowanie a w związku z tym moja motywacja do nauki osiąga kolejne minima. Spacer z dzieckiem, przejażdżka rowerem nad jezioro jest o wiele przyjemniejsza i szczerze mowiąc nawet nie mam wyrzutów sumienia :) Jak się uda to będzie fajnie, ale bez przesady, żeby przy takich szansach poświęcać całe życie rodzinne dla celu, który raczej nie zależy do końca od ilości wchłoniętego materiału.

25 cze 2012, 20:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 840  Następna strona