Wszyscy są tak zaaferowani, że nie mają głowy do odpowiadania na pytania:D Tak - ci, których nie ma na liście dostana na konta informacje ile punktów zdobyli z poszczególnych sprawdzianów.
Nadir, bardzo dziękuje za odpowiedź. A forumowiczom to się oczywiście nie dziwie .Tym bardziej, że w tym roku, przy takim limicie, to tak naprawdę mianowani będą najlepsi z najlepszych.
30 sie 2011, 19:29
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
uran
A ci którym się nie udało nie załamywać się. W zeszłym roku zabrakło mi 4 punktów. Teraz mam super wynik. Spróbujcie jeszcze raz za drugim razem nauka jest łatwiejsza bo część rzeczy powtarzamy i śledzić forum bo to naprawdę kopalnia wiedzy. Ok teraz muszę odreagować ten cały stres i co nie co się napić, a w weekend to dopiero będzie he he...
Mnie w tamtym roku skreśliła ustawa - byłam w 5, która mimo, iż zdała i zmieściła się limicie mianowania nie dostała, a obecnie bardzo się cieszę - zdałam i mam mianowanie .
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
30 sie 2011, 19:30
Również przyłączam się do podziękowań dla Nadira i wszystkich, którzy tak wiele pracy włożyli w to forum. Bez tej bezcennej pomocy nie wiem czy dziś bym się cieszył z wyniku.
30 sie 2011, 19:36
Zdałem i ponownie zabrakło punktów . Z tym wynikiem rok temu w cuglach byłoby mianowanie... Nic to, gratuluję tym co się zmieścili w limicie, a z pozostałymi do zobaczenia za rok . Na smutno
30 sie 2011, 19:38
lot123
Nadir
Wszyscy są tak zaaferowani, że nie mają głowy do odpowiadania na pytania:D Tak - ci, których nie ma na liście dostana na konta informacje ile punktów zdobyli z poszczególnych sprawdzianów.
Nadir, bardzo dziękuje za odpowiedź. A forumowiczom to się oczywiście nie dziwie .Tym bardziej, że w tym roku, przy takim limicie, to tak naprawdę mianowani będą najlepsi z najlepszych.
W zeszłym roku trzeba było samemu napisać maila do ksapu żeby podali ile punktów się zdobyło, odpowiedź wysyłali bez problemu, myślę, że w tym roku pewnie też tak będzie.
Przy okazji powiem, że udało mi się zdać, ale nie mianować... rok temu mianowanie byłoby bez problemu... wszystko przez pana R. i wszystkim od dziś będę o tym przypominać...
Gratulacje tym którym się udało i do zobaczenia za rok w Wawie.
30 sie 2011, 19:41
Udało się . W środku stawki, to całkiem może być. Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców . Dla tych, co się im nie udało - powodzenia w przyszłym roku . Nie załamujcie się. I dziękuję wszystkim forumowiczom za wiele cennych wskazówek. A do KSAP-u trzeba wysłać e-mail z prośbą o przesłanie wyników szczegółowych. Sami z siebie tego nie zrobią.
30 sie 2011, 19:46
Właśnie jestem po urlopie i mam super wiadomość, że w tym roku mam pewne mianowanie !! Dziękuję wszystkim z forum bo to również Wasz wkład w mój wynik Pozdrawiam, nie traćcie nadziei w przyszłym roku
30 sie 2011, 19:48
Udało się Dziękuję za waszą pomoc, materiały... Gratuluję ponadkreskowym, życzę wytrwałości tym dziś wieczór mniej szczęśliwym.
30 sie 2011, 19:59
Żeby ksap-owców było 20-25 osób, a nie 64... Za rok - chyba nie...
30 sie 2011, 20:06
nowa
uran
A ci którym się nie udało nie załamywać się. W zeszłym roku zabrakło mi 4 punktów. Teraz mam super wynik. Spróbujcie jeszcze raz za drugim razem nauka jest łatwiejsza bo część rzeczy powtarzamy i śledzić forum bo to naprawdę kopalnia wiedzy. Ok teraz muszę odreagować ten cały stres i co nie co się napić, a w weekend to dopiero będzie he he...
Mnie w tamtym roku skreśliła ustawa - byłam w 5, która mimo, iż zdała i zmieściła się limicie mianowania nie dostała, a obecnie bardzo się cieszę - zdałam i mam mianowanie pije-===[ :) .
Nowa, bardzo, bardzo gratuluję:) Tobie szczególnie się należy, w tamtym roku to była totalna niesprawiedliwość:( Gratuluję wszystkim co zdali i uzyskają mianowanie, a tym co zdali i nie załapali się na zaszczytne "mianowane" zapewniam, że trzeba próbować w następnym roku, bo na pewno się uda, a to nie ich wina, że tak bardzo ograniczono limit. Kochani, nie poddawajcie się, skarbowcy górą!!!!! Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 30 sie 2011, 20:23 przez Adaneta, łącznie edytowano 1 raz
30 sie 2011, 20:17
YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!! Udało się między 250 a 300 miejscem Chyba tylu absolwentów KSAP to nie było żebym się nie załapał?
30 sie 2011, 20:19
Adaneta
nowa
Mnie w tamtym roku skreśliła ustawa - byłam w 5, która mimo, iż zdała i zmieściła się limicie mianowania nie dostała, a obecnie bardzo się cieszę - zdałam i mam mianowanie
Nowa, bardzo, bardzo gratuluję Tobie szczególnie się należy, w tamtym roku to była totalna niesprawiedliwość
Też gratuluję i cieszę się, że "sprawiedliwości stało się zadość". Bo w tamtym roku to był wyjątkowy pech, że cała piątka mimo iż zdała i wynik mieścił się w limicie, to były to miejsca 998-1002 i dwie osoby z tej piątki przekraczały limit 1000 mianowań -w efekcie wszystkie pięć miały prawo czuć się pokrzywdzone przez los. Ciekaw jestem jak pozostałym 4 osobom poszło w tym roku?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 sie 2011, 20:42
Nadir wielkie dzięki. I jeszcze malutkie sprostowanie w tamtym roku miejsca od 997 do 1001 zajmowały osoby, które mimo zdania egzaminu mianowania nie dostały - jedna osoba przekraczał tylko limit. Z tej 5 to wiem tylko jeszcze o jednej osobie, która w tym roku zdawała i zdała. A czy pozostałe 3 zdawały w tym roku to nie wiem.
Dzięki wszystkim za intensywną pracę przez cały rok i pomoc w gromadzeniu materiałów.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
Ostatnio edytowano 30 sie 2011, 21:05 przez nowa, łącznie edytowano 1 raz
30 sie 2011, 21:01
Witam należę do tych podglądających forum a nie udzielających się. W obecnej chwili chcę podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do mojego szczęścia, mam mianowanie, hura. Forum to kopalnia wiedzy, wsparcia i motywacji do pracy. DZIĘKUJĘ.