A ja dzisiaj dzwoniłem KSAPu i powiedzieli, że wyniki za 3-4 tygodnie. Może ktoś wie ile miejsc odpada dla absolwentów KSAPu?
Z info na stronie DSC o tegorocznych absolwentach KSAP wynika że jest ich ok. 30.
07 lip 2010, 19:26
Postępowanie kwalifikacyjne
A możesz podać link do tej stronki z informacją o ilości mianowań dla absolwentów KSAPu?
07 lip 2010, 19:41
Anaoxy
Pytanie brzmiało kiedy był największy spadek PKB. Jaką odpowiedź zaznaczyliście? Ja zaznaczyłem 1995-1996
Według mnie takiej możliwości (czyli tych lat) nie było do wyboru... ___________________________________________ Spadek PKB omawiacie w obu wątkach. Administrator.
Osobiście nie przeszkadza mi to, ale proponowałbym w tym topiku pisać o sprawach ogólnych, a testy analizować w "Gimnastyce umysłu". Bo powstał mętlik. Jeśli sobie życzcie mogę poprzenosić posty dot. testów do "Gimnastyki umysłu".
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
07 lip 2010, 22:27
Nadir
Osobiście nie przeszkadza mi to, ale proponowałbym w tym topiku pisać o sprawach ogólnych, a testy analizować w "Gimnastyce umysłu". Bo powstał mętlik. Jeśli sobie życzcie mogę poprzenosić posty dot. testów do "Gimnastyki umysłu".
Jestem ZA ZApraszamy wszystkich do "Gimnastyki" - udało nam się odtworzyć 89 pytań, dla chętnych wrzucę je ponownie. Analizujemy zadanka, a nawet rozwiązujemy matryce z testu, dzięki fotograficznej pamięci jednej z Szanownych Forumowiczek
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
07 lip 2010, 22:48
Chętnie przeglądam oba topiki a nawet trzeci - pracowników sc też pod tytułem Postepowanie kwalifikacyjne. Chociaż tam frekwncja dużo mniejsza i częste odsyłania na te stronki.
08 lip 2010, 08:16
Nadir
Jestem za tym, żeby uporządkować informacje. Faktycznie zrobił sią bałagan, a za chwilę będę przygotowywać sie do egzaminu. Wygodniej będzie mieć wszystko w jednym miejscu myślę.
08 lip 2010, 08:47
robaczek1
Nadir
Jestem ZA Zapraszamy wszystkich do "Gimnastyki" - udało nam się odtworzyć 89 pytań, dla chętnych wrzucę je ponownie. Analizujemy zadanka, a nawet rozwiązujemy matryce z testu, dzięki fotograficznej pamięci jednej z Szanownych Forumowiczek
Fiona42
Jestem za tym, żeby uporządkować informacje. Faktycznie zrobił sią bałagan, a za chwilę będę przygotowywać sie do egzaminu. Wygodniej będzie mieć wszystko w jednym miejscu myślę.
Uff.... Poprzenosiłem posty z testami do "Gimnastyki umysłu". Teraz już sami się pilnujcie, bo ja mam urlop i chcę trochę "się rozerwać" na świeżym powietrzu
Po wczorajszym meczu mam ochotę wyskoczyć na orlika i wcielić się w rolę Iniesty, Xaviego, Villi, Torresa, Alonso, Ramosa, Pedro, Puyola...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
08 lip 2010, 09:36
Nadir
Po wczorajszym meczu mam ochotę wyskoczyć na orlika i wcielić się w rolę Iniesty, Xaviego, Villi, Torresa, Alonso, Ramosa, Pedro, Puyola...
Tylko nie wciel się w holendra De Zeeuw...bo będzie bolało
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
08 lip 2010, 11:05
W takim razie Nadir-ku miłego odpoczywania, leniuchowania i niech leje się strumieniami. Pozdrawiam
08 lip 2010, 12:33
Mnie ciekawi tylko ile panie psycholożki mają płacone od jednego sprawdzonego testu? Pozdrawiam wszystkich zdających dwoma dowcipami:
Psycholog do swojego klienta: - Ja rozumiem w tramwaju dla kawału kogoś podpalić, ale w teatrze?!?
Psycholog spotyka na klatce schodowej sąsiada. Ten mówi: - Dzień dobry. Psycholog myśli: co on chciał przez to powiedzieć?
08 lip 2010, 13:57
bartolini100
Mnie ciekawi tylko ile panie psycholożki mają płacone od jednego sprawdzonego testu? Pozdrawiam wszystkich zdających dwoma dowcipami:
Psycholog do swojego klienta: - Ja rozumiem w tramwaju dla kawału kogoś podpalić, ale w teatrze?!?
Psycholog spotyka na klatce schodowej sąsiada. Ten mówi: - Dzień dobry. Psycholog myśli: co on chciał przez to powiedzieć?
znalazłam taką stronkę, gdzie tych dowcipów jest mnóstwo, np.
Siedzi dwóch studentów psychologii na korytarzu. Widzą, że nadchodzi asystent i dźwiga stertę książek. Nagle wywrócił się. Jeden ze studentów podrywa się aby mu pomóc. Na to drugi: - Daj spokój, to pewnie znowu jakiś eksperyment. W sobotę byliśmy częścią takiego eksperymentu
Udanych wakacji Nadirku
08 lip 2010, 14:17
Właśnie rozmawiałam z KSAP-em. Wyniki przekażą do KPRM-u w przyszłym tygodniu. A potem wola KPRM kiedy je opublikuje.Pozdro!
08 lip 2010, 14:18
No to blisko, coraz bliżej ... wyroku??? czy nagrody???
PS. Pozwólcie, że się przedstawię. Zdawałam w tym roku po raz pierwszy, ale zdaje się nie ostatni Dołączyłam do Was dopiero po egzaminie, bo nie miałam pojęcia o istnieniu takiego forum. Może gdybym wiedziała, byłoby mi łatwiej, a tak osamotniona przed i na egzaminie ... W wyniku tego porażka, przynajmniej takie mam odczucia
08 lip 2010, 14:31
Annn30
Właśnie rozmawiałam z KSAP-em. Wyniki przekażą do KPRM-u w przyszłym tygodniu. A potem wola KPRM kiedy je opublikuje.Pozdro!
Tak. KSAP bardzo szybko ocenia te nasze testy, to czy jest ich 600 czy 2600 nie ma dla nich znaczenia. Testy a, b, c, d ocenia przecież maszyna. Później wyniki lądują w Kancelarii. A co tam się dzieje to nie wiem. Może nabierają mocy urzędowej...